Regio receptionist Den Bosch- Zaltbommel- Beesd- Culemborg

Embrace hospitality services


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Salaris: € 13,14 per uur
Contract type: Voltijd
Embrace hospitality services
Word jij het vriendelijke gezicht bij een receptie in Gelderland? Als receptionist maak je medewerkers en bezoekers blij met de best mogelijke service.

Functieomschrijving

Als regio receptionist heb je een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is. Je werkt namelijk bij verschillende opdrachtgevers in Gelderland. De ene keer is dit in een zakelijke omgeving in het centrum van Den Bosch en de andere keer in een informele omgeving net buiten Culemborg. Zo is geen dag hetzelfde, maar goed kunnen schakelen tussen verschillende werkomgevingen is dus erg belangrijk in deze functie. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 19:00 uur, dus het is belangrijk dat je flexibel bent. Ook is dit een functie voor de lange termijn, dus geen tijdelijke functie. Op elke locatie zijn de taken verschillend, maar dagelijkse taken in jouw functie van receptionist zijn:

 • Postafhandeling
 • Ontvangen van bezoekers en leveranciers
 • Bedienen van de telefooncentrale
 • Administratie


Wat je krijgt

Als experts in de hospitality vinden wij jouw ontwikkeling bij Embrace enorm belangrijk. Je kunt als hostess een warm welkom verwachten in combinatie met een workshop hospitality. Daarna bieden we je ook diverse online trainingen en opleidingen. Op de werkvloer krijg je coaching en begeleiding van één van onze specialisten. Daarnaast biedt Embrace jou:

 • Bruto uurloon van €13,14 en een flexibiliteitstoeslag van 10%.
 • Jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
 • Toeslagen voor de uren die je buiten kantoortijden werkt.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer (vanaf 9 km) of 100% ov-vergoeding
 • Vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering.
 • Collectiviteitskorting op je aanvullende zorgverzekering.
 • Bedrijfskleding met een stomerijvergoeding.


Wie je bent

Representatief en verzorgd durf jij jezelf wel te noemen. Dankzij jouw betrokkenheid en empathie zorg je dat bezoekers een goede indruk krijgen van jou en het bedrijf waar ze binnenstappen. Je laat zien hoe belangrijk je het vindt dat zij zich welkom voelen. Je hebt oog voor detail en je omgeving. Je voelt het goed aan wanneer iemand iets nodig heeft. Misschien heb je al ervaring als gastvrouw in de horeca, toerisme of bij evenementen. Dat kan zeker helpen. Maar jouw passie voor hospitality, dàt is waar het echt om draait. Als hostess bij Embrace:

 • Ben je 24 - 32 uur beschikbaar, maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 18:00 uur.
 • Ben je energiek en ondernemend. Net dat stapje extra lopen is voor jou vanzelfsprekend.
 • Spreek je vloeiend Nederlands en goed Engels: Goodmorning, what can I do for you?
 • Bezit je een rijbewijs en een auto.

Solliciteren gaat eenvoudig en snel via onze online sollicitatiegame. Een CV of brief is bij ons niet nodig.


De game duurt zo'n 20 minuten. Je ziet video's over het werk als receptionist bij Embrace. Zodra je de game hebt afgerond hebben wij een goed beeld van jou én heb jij een goed beeld van het werk.


We nemen daarna binnen drie werkdagen contact met je op.


De sollicitatiegame werkt het beste op je mobiele telefoon, tablet of in de internetbrowsers Safari, Firefox en Google Chrome.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Orthopedagoog Parttime ‘s-hertogenbosch

SWV PO de Meierij, Den Bosch, Noord-Brabant
4 dagen geleden
Functie Omschrijving Ben je op zoek naar een uitdagende nieuwe baan en neem jij je ervaring en passie mee bij de ondersteuning en begeleiding van kinderen en leerkrachten uit het basisonderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder en solliciteer als deze vacature bij je past! Dit zijn wij Samenwerkingsverband Primair Onderwijs (SWV PO) de Meierij wordt...
SWV PO de Meierij

Kassamedewerker parttime

MediaMarkt, Den Bosch, Noord-Brabant
2 weken geleden
Wat ga je doen? Je zet je elke dag in om de wens van de klant te overtreffen. Dit doe je door: Jouw focus ligt op het behalen van optimale en maximale klanttevredenheid; Je weet als geen ander te signaleren of de klant verder nog iets nodig heeft. Na het afrekenen heb jij ervoor gezorgd dat de klant de vestiging...
MediaMarkt

Teamlead Kassa

MediaMarkt, Den Bosch, Noord-Brabant
2 weken geleden
Wat ga je doen? Je zet je elke dag in om de wens van de klant en de medewerker te overtreffen. Je bent samen met onze Customer Experience Manager verantwoordelijk voor de NPS-score van de winkel; Je analyseert de NPS-score en ondersteunt bij het definiëren actieplannen; Leiden en motiveren van het team zodat zij de beste customer journey kunnen bieden...
MediaMarkt