Business Controller

Tomingroep BV


Datum: 1 week geleden
Stad: Hilversum, Noord-Holland
Salaris: € 3.923 per maand
Contract type: Voltijd
Tomingroep BV

Voor onze financiële afdeling zijn wij op zoek naar een ervaren, enthousiaste en resultaatgerichte

Business Controller (fulltime)

De huidige financiële situatie en de strategische ontwikkelingen van Tomingroep en de ketenpartners vragen om versterking van de financiële afdeling. Binnen deze context is de afdeling Finance & Control sterk in ontwikkeling en beweging.

Als Business Controller maak je onderdeel uit van de financiële functie van Tomingroep en rapporteer je aan de manager Finance & Control.

Jouw profiel:

Je weet de organisatiestrategie te vertalen naar praktische doelstellingen, haalt voldoening uit het analyseren en verbeteren van processen en weet verbeteringen in de praktijk te realiseren. Je denkt graag mee met de business en bent een constructieve sparringpartner voor het management.

Wat ga je doen:

 • Opstellen maandrapportages inclusief analyse;
 • Voorbereiden en faciliteren van de maandelijkse koersgesprekken met de afdelingsmanagers;
 • Ondersteunen bij het begrotingsproces (proces, analyse en vullen van de systemen);
 • Sparringpartner (adviserend en ondersteunend) zijn van het bedrijfsbureau en van de managers van de bedrijfsonderdelen (Verpakken, Metaal/Montage, Groen & Reiniging (openbare ruimten), Schoonmaak, Retail, Detachering);
 • Sparringpartner zijn binnen de financiële afdeling (manager Finance & Control en directeur Financiën);
 • Deelnemen aan de periodieke cijferbesprekingen, projecten en analyses uitvoeren ten behoeve van de business;
 • Innovatie en verdere professionalisering van financiële analyses en rapportages realiseren.

Wat breng je mee:

 • Je weet de organisatiestrategie te vertalen naar praktische doelstellingen, haalt voldoening uit het analyseren en verbeteren van processen en weet verbeteringen in de praktijk te realiseren. Je denkt graag mee met de business en bent een constructieve sparringpartner voor het management.
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, aantoonbaar door bijvoorbeeld een afgeronde Bacheloropleiding in Controlling;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring als adviseur en sparringpartner voor een managementteam;
 • Ervaring met verandertrajecten en hoe je collega’s hierin meeneemt en enthousiast maakt;
 • Kennis van en ervaring met voor de functie relevante IT-systemen.

Wat biedt Tomingroep:

 • Wij bieden een uitdagende en brede rol in een veranderende organisatie met maatschappelijke impact en een dynamische werkomgeving;
 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.923, – en € 5.707, – op basis van een 36-urige werkweek.
 • Volop mogelijkheden om jezelf en de organisatie voortdurend te ontwikkelen;
 • Enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Mogelijkheden om desgewenst deels thuis en deels op kantoor te werken.

Wie is Tomingroep?

Tomingroep is het werk-leerbedrijf voor de Gooi en Vechtstreek, Eemnes en Almere. In ons bedrijf kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun talenten ontdekken en ontwikkelen in een zo gewoon mogelijke werkomgeving. Met professionele begeleiding werken ze aan hun kennis, vaardigheden en houding. Het doel daarvan is dat zij een passende, betaalde baan vinden en behouden. Wie dat kan en wil, gaat bij een werkgever in de regio aan de slag, rechtstreeks of via detachering vanuit Tomingroep. Daarnaast bieden we, voor wie (nog) niet of niet meer buiten de muren van Tomingroep kan werken, werkgelegenheid binnen onze eigen bedrijfsonderdelen. Bijvoorbeeld in het groenonderhoud, de facilitaire dienstverlening, montage, verpakken, catering of kringloopwinkel. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we hoogwaardige producten en diensten tegen reële prijzen. We zijn ondernemend en stimuleren elkaar om het beste uit onszelf te halen. Dat maakt het bedrijf voor iedereen die een steuntje in de rug nodig heeft, tot een ideale plek om te leren, te groeien en te werken. Trots, Ondernemend en Professioneel zijn onze kernwaarden. Ons motto is: ‘Ieder mens heeft een talent’.

Je kiest met overtuiging voor de functie, de mensen en de mogelijkheden binnen Tomingroep. Een assessment kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.

Herken jij jezelf in bovenstaande? Ben jij op zoek naar een betekenisvolle, maatschappelijke baan? Gaat jouw hart sneller kloppen van controlling? Wij verwelkomen jou graag in ons team!

Solliciteer met je CV en motivatie via de button. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op met Rolf Rutte (Financieel Directeur a.i.) op 06- 26164525.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Environmental Sustainability Advisor / Milieu Coordinator

Transdev, Hilversum, Noord-Holland
€ 3.300 - € 6.300 per maand
2 dagen geleden
Wat ga je doen? Wil je het verschil maken op belangrijke gebieden als milieu en duurzaamheid? Ben je in staat om zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau te schakelen? En wil je werken voor het duurzaamste Nederlandse mobiliteitsbedrijf? Word dan Environmental Sustainability Advisor bij Transdev! Milieu en Duurzaamheid zijn belangrijke onderwerpen voor Transdev. Je krijgt een veelzijdige rol in...
Transdev

Chauffeur in Hilversum

Alliance Automotive Group Benelux, Hilversum, Noord-Holland
1 week geleden
Chauffeur in Hilversum Solliciteren Chauffeur in Hilversum Kun jij autorijden als de beste en ben je graag onderweg? Wij zoeken een chauffeur die ons team in Hilversum komt versterken voor 40 uur per week. Wat PartsPoint doet Vanuit onze PartsPoint vestigingen leveren wij onderdelen om auto’s die voor onderhoud of reparatie bij de garage staan razendsnel weer de weg op...
Alliance Automotive Group Benelux

Maintenance Technician

Hunkemöller, Hilversum, Noord-Holland
3 weken geleden
Hunkemöller’s looking for a Maintenance Technician. As a Maintenance Technician you will be responsible for smooth running of our new, fully automated DC in Almere. Example of the duties involved are the fault finding and preventative maintenance on a range of automation equipment (Conveyors, ASRS, AMRs and ancillary equipment) Reporting to the Facilities and Engineering Manager you will be part...
Hunkemöller