Medior inkoper

ArtEZ University of the Arts


Datum: 1 week geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Salaris: € 3.370 - € 5.019,73 per maand
Contract type: Voltijd
ArtEZ University of the Arts

Vacature | Medior inkoper
ArtEZ University of the Arts

ArtEZ University of the Arts is de thuisbasis voor een diverse, internationale gemeenschap van studenten, docenten en onderzoekers die bij ons de ruimte vinden voor artistieke, intellectuele en persoonlijke groei. Kunst bindt ons. Kunst zet aan tot vernieuwende ideeën en alternatieve denkwijzen. Ons motto is: kunst verandert. Art changes. Met inspirerend kunstonderwijs op hbo bachelor- en masterniveau en toonaangevend artistiek onderzoek creëert ArtEZ de plek waar je een verschil kunt maken, in de kunst én in de samenleving. ArtEZ heeft circa 3.000 studenten en 900 docenten en andere medewerkers en heeft locaties in Arnhem, Enschede en Zwolle.

ArtEZ hecht veel waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Wie zich hierdoor geïnspireerd voelt wordt uitgenodigd om te solliciteren.

Binnen de afdeling Financieel Economische Zaken zijn wij op zoek naar een:


Medior inkoper (0,6 – 1,0 fte / 24 – 40 uur)


De afdeling
Deze deels solistische functie is onderdeel van de afdeling Financieel Economische Zaken. Binnen onze afdeling staan de klant, rechtmatigheid en doelmatigheid centraal. Samen zorgen we ervoor dat alle studenten, docenten, onderzoekers en medewerkers aan ArtEZ - elke dag weer - het maximale uit hun dag weten te halen. Daarnaast hechten we grote waarde aan het teamgevoel. Als inkoper sta je midden in het hart van onze bruisende hogeschool.

Binnen ArtEZ zijn we de inkoopprocessen aan het professionaliseren. De afgelopen periode zijn de eerste stappen gezet en er is nu ruimte voor doorontwikkeling van het inkoopbeleid en de rol van inkoper. Voor jou als inkoper geeft dat ruimte om daar zelf richting aan te geven. Tezamen met de senior inkoopadviseur geef je invulling aan de sturing op (inkoop)cijfers in brede zin. Vanzelfsprekend ben je regelmatig op de verschillende locaties en onderhoud je contact met alle geledingen; je zoekt naar mogelijkheden en kansen om je talent in te zetten en het inkoopproces verder te verbeteren. Jouw kennis en ervaring is hierbij van groot belang. In deze veelzijdige baan draag jij bij aan de verdere professionalisering van de inkoopfunctie en het team. Mede door jouw creativiteit weten we als afdeling, binnen de kaders van de Europese aanbestedingswet, deze thema’s maximaal vorm te geven in onze aanbestedingen. Op deze manier dragen we gezamenlijk bij aan het realiseren van de behoefte van de klant en de beleidsdoelstellingen van ArtEZ.

Je werkzaamheden
Als inkoper zorg je voor de inhoudelijke advisering op gebied van inkoop en ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke inrichting en uitvoering van (Europese) aanbestedingstrajecten en de bijbehorende planning en organisatie. Je brengt samenhang aan in inkooptrajecten en verzorgt samen met je collega de analyses en managementinformatie zoals een spendanalyse. Als aanspreekpunt voor collega’s sta je open voor al hun vragen en help je hen snel op weg.

Je profiel
Wij zoeken een communicatief vaardige inkoper met relevante kennis en ervaring (hbo werk- en denkniveau of minimaal 3 jaar werkervaring) op het gebied van inkoop en aanbestedingen, die een moderne kijk op inkopen heeft en die inhoudelijk stevig verankerd is. Je hebt inzicht in de markt en de behoeften van de organisatieonderdelen van ArtEZ, of maakt je dat snel eigen. Daarnaast verwachten we inzicht in de financiële, (contract) juridische en technische samenhang. Je bent in staat om inhoudelijk advies uit te brengen, data te analyseren, te plannen en te organiseren. Je kunt goed netwerken en samenwerken.

Ons aanbod
ArtEZ is een organisatie die volop gericht is op ontwikkeling. Wij willen het beste uit onze omgeving en organisatie halen. We zijn innovatief en ondernemend. Dit heeft een positief effect op onze eigen bedrijfsvoering. Word jij onze nieuwe inkoper? Dan kom je terecht in een team waarin je alle ruimte en het vertrouwen krijgt om op basis van jouw eigen inzichten en ervaring initiatieven te ontplooien.

Wij bieden een contract voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar met een omvang van 0,6 - 1,0 fte gericht op de verdere opbouw van de afdeling. Bij goed functioneren en voldoende formatieruimte bestaat de intentie een nieuw dienstverband aan te bieden. Het bruto maandsalaris bedraagt minimaal € 3.370,00 en maximaal € 5.019,73 (Adviseur/beleidsmedewerker A, schaal 10) op basis van een 36-urige werkweek. Bij de inschaling bij indiensttreding wordt rekening gehouden met kennis en ervaring.

Wat bieden we verder nog?

  • Allereerst een leuke werkplek met gedreven en enthousiaste collega’s;
  • Een fijne werkplek waarbij je ook het onderwijsproces van dichtbij kunt meemaken;
  • Veel mooie projecten waar je meteen het verschil kunt maken;
  • De flexibiliteit om deels vanuit huis te werken;
  • Interessante, nuttige én gezellige bijeenkomsten waarin je ArtEZ als University of the Arts steeds beter leert kennen;
  • Uitgebreide mogelijkheden voor professionalisering, persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor duurzame inzetbaarheid.

Sollicitatie en informatie
Solliciteren kan tot en met donderdag 7 december 2023 via de button Solliciteren.

Informatie over de vacature kan ingewonnen worden bij Arjan Groen, Senior Inkoopadviseur, telefonisch te bereiken via de receptie van ArtEZ.

De 1e gespreksronde staat gepland op dinsdag 12 december 2023. De 2e gespreksronde staat gepland op donderdag 14 december 2023. Het arbeidsvoorwaardengesprek wordt uiterlijk maandag 18 december 2023 gevoerd.

Voor meer informatie over ArtEZ en werken bij ArtEZ, ga naar: www.artez.nl/Over-ArtEZ.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Eigenarenbeheer & Services

Dormio Resorts & Hotels, Arnhem, Gelderland
1 week geleden
Locatie: Hoofdkantoor - Arnhem Aantal uren: 40 uur Bij Dormio Resorts & Hotels én Summio Parcs zijn onze prachtige vakantiewoningen stuk voor stuk in goede handen, en hebben we betrokken eigenaren die op onze service vertrouwen. Als Medewerker Eigenarenbeheer & Services ben jij dé bruisende kracht die deze connectie levend houdt. We barsten van de groeipotentie en zetten vol in...
Dormio Resorts & Hotels

Junior jurist omgevingsrecht

EIFFEL, Arnhem, Gelderland
€ 2.950 per maand
1 week geleden
Word jij de jurist van de toekomst en bouw mee aan een duurzame omgeving als Junior Jurist Omgevingsrecht bij EIFFEL? WERKEN BIJ EIFFEL Wij zijn een interim consultancybureau gespecialiseerd in legal, bedrijfsvoering, strategie en verbinden van de beste professionals met invloedrijke organisaties. Onze gemeenschap van experts en talenten werkt samen om de bedrijfsvoering te versterken en verbeteren. We streven ernaar...
EIFFEL

Projectondersteuner PMO

HAN University of Applied Sciences, Arnhem, Gelderland
€ 2.724,2 - € 3.631,83 per maand
1 week geleden
Werk jij graag zelfstandig binnen een team? Ben jij secuur, communicatief sterk en sociaal? En vind jij het leuk om anderen te ontzorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat je gaat doen Als project- en programmaondersteuner ben je de rechterhand van een aantal projectleiders, projectmanagers en/of programmamanagers. Je maakt werkafspraken en beheert hun agenda’s. Je zorgt voor de...
HAN University of Applied Sciences