Risicodeskundige Agro

Achmea


Datum: 1 week geleden
Stad: Leiden, Zuid-Holland
Salaris: € 4.033 - € 5.613 per maand
Contract type: Voltijd
Achmea
Over deze vacature

Schade voorkomen is beter dan genezen. Help onze klanten schade voor te zijn. Zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: hun bedrijf runnen! Wij dagen je uit jouw kennis over risico’s met ons en onze klanten te delen. Weet je nog niet alles over risicobeoordeling of is dit vakgebied nieuw voor je? Geen probleem. Wij leiden je graag op tot Risicodeskundige! Wordt dit je tweede of derde baan? Heb je een technische en/of een agrarische achtergrond of heb je al werkervaring met risicobeoordeling? Wij nodigen jou van harte uit om te solliciteren!

Als risicodeskundige bezoek je onze klanten in de agrarische sector in regio Zuid-Nederland Tijdens je bezoek aan het bedrijf inventariseer en analyseer je risico’s op het gebied van brand, inbraak, storm, energie, klimaat en bedrijfsschade. Direct deel je je eerste waarneming met de klant. Je maakt direct afspraken over de preventie om de continuïteit van zijn onderneming te waarborgen. Je hebt een scherp oog en ziet zelfs het kleinste detail dat op de lange termijn een groot gevolg kan hebben. Na je bezoek maak je een inspectie- en preventierapport voor de klant, de eventuele tussenpersoon en de acceptant.

Tussen de bezoeken door heb je veelvuldig contact met intermediairs, collega Risicodeskundigen of acceptanten om mee te sparren. Maar geef je ook workshops bij intermediairs, klanten of voor interne collega’s. Je houdt dan ook de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied nauwlettend in de gaten.

De afdeling Je komt te werken binnen 1 van de teams van Achmea Agro. Je werkt op de afdeling Landbouw Acceptatie en Risicodeskundigheid samen met ongeveer 45 andere collega’s. Er werken 150 collega’s bij Achmea Agro. Deze werken voor de bekende Achmea merken Interpolis, Avéro en Hagelunie. De collega’s werken vol trots en enthousiasme, zowel in de binnen- als buitendienst. En we hebben alle expertise zelf in huis! Jouw achtergrond
  • Een HBO opleiding bij voorkeur met een (bouw)technische en/of agrarische achtergrond
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een buitendienst functie
  • Een stevige persoonlijkheid. Die weet te overtuigen, niet makkelijk van zijn of haar stuk te brengen is en beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden
  • Iemand die zich goed kan verplaatsen in de bedrijfsvoering en continuïteit van de onderneming en gesprekspartner kan zijn voor uiteenlopende klanten
  • Iemand die eigenaarschap en vakmanschap toont en oplossingsgericht werkt
  • Leergierig en gericht op persoonlijke ontwikkeling om met ons dit traject aan te gaan
Wat krijg je van ons

Als medewerker bij Achmea zet jij je elke dag in voor een gezonde, veilige én duurzame toekomst. En daar belonen we je graag voor! Natuurlijk krijg je bij ons een goed salaris, een mooie pensioenregeling mét lage eigen bijdrage (3,25%), 136 verlofuren (op basis van 34 uur per week) én korting op onze verzekeringen.
Maar er is meer!

34-urige werkweek

Een 34-urige werkweek is bij Achmea de standaard! Je werkt dan bijvoorbeeld 4 dagen van 8,5 uur. Zo heb je nóg meer tijd voor vrijwilligerswerk, een goed boek, mantelzorg óf jouw favoriete sport!

All You Can Learn

Onder de noemer All You Can Learn volg je opleidingen, cursussen en trainingen. De wereld van leren en ontwikkelen ligt bij ons aan je voeten!

Klimaatbudget

Kom je uiterlijk 30 november in dienst? Dan krijg je €2500 netto Klimaatbudget (bij fulltime dienstverband) om je huis te verduurzamen, duurzaam witgoed te kopen óf een elektrische fiets aan te schaffen. Dit bedrag is bedoeld voor producten en diensten die een bijdrage leveren aan verduurzaming en verbetering van het milieu.

Healthy initiatieven

Gezond werken vinden we belangrijk, dus zorgen we ook dat dit kan met een berg healthy initiatieven!

Persoonlijk keuzebudget

Je ontvangt maandelijks een persoonlijk keuzebudget, opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Je kiest zelf op welk moment je dit budget laat uitbetalen, je het gebruikt voor verlofsparen of dat je er vakantie-uren van koopt.

Over Achmea

Achmea staat voor Duurzaam Samen Leven. Een inclusieve samenleving waarin iedereen meedoet en plezierig en gezond met en naast elkaar leeft, is ons ideaalbeeld. Op een manier die langdurig kan voortbestaan. Goede reden om beter met onze leefomgeving om te gaan en duurzame oplossingen beter bereikbaar te maken. Voor iedereen!

Sollicitatieprocedure Binnen 5 werkdagen reactie Of er een volgende stap wordt gezet (en zo ja, welke), weet jij al binnen 5 werkdagen Het 1e gesprek Tijdens onze 1e ontmoeting maken we kennis en bespreken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen Een assessment Nieuwsgierig als we zijn, willen wij meteen van alles van je weten. Via je device thuis vul je een online assessment in Het 2e gesprek In een 2e gesprek zetten we de puntjes op de i en beantwoorden we de laatste vragen. Zo weten we beiden waar we aan beginnen Arbeidsovereenkomst Allebei even enthousiast!? Samen met jouw toekomstige manager zet je alle afspraken over het werken bij Achmea op een rij.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Bijbaan als Bakkerij medewerker

Dirk, Leiden, Zuid-Holland
€ 13,14 - € 20 per uur
3 dagen geleden
Wist je dat je… … als bakkerij medewerker bij Dirk maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie-uren, vakantiegeld en ADV uren. Daar komt nog bij dat we samen kijken naar welke werktijden voor jou het beste werken, zo is het werk ook nog goed te combineren met je...
Dirk

Onderwijscoördinator

Universiteit Leiden, Leiden, Zuid-Holland
€ 3.226 - € 5.090 per maand
2 weken geleden
Vacaturenr. 14284 Functie-categorie Niet-wetenschappelijke functies Omvang (fte) 0,8-1,0 Extern/intern Extern , Intern Locatie Leiden Geplaatst op 14 november 2023 Sluitingsdatum 11 december 2023 De Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen en het Leiden Academic Centre for Drug Research zoekt een Onderwijscoördinator Bio-Farmaceutische Wetenschappen (0.8-1.0 fte) De Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen, het Leiden Academic Centre for Drug Research (LACDR) is op zoek naar...
Universiteit Leiden

Onderwijsassistent Fulltime Leiden

PROOLeiden-Leiderdorp, Leiden, Zuid-Holland
2 weken geleden
Functie Omschrijving PI-school De Brug “Gewoon” waar kan en “speciaal” waar nodig! PI- school De Brug zoekt per 1 januari een onderwijsassistent/leraarondersteuner voor 5 dagen per week Wie zijn wij? PI-School De Brug is een school voor speciaal onderwijs (cluster 4) waar een enthousiast team een gestructureerde leeromgeving wil bieden aan kinderen met een toelaatbaarheidsverklaring (TLV) in de leeftijd van...
PROOLeiden-Leiderdorp