Young professionals bankieren traineeship

Manpower


Datum: 1 week geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Contract type: Voltijd
Manpower

Dit ga je doen

Ambieer jij een carrière in de bancaire sector, maar weet je niet waar je het beste kunt beginnen? Wil je aan de slag als bijvoorbeeld Adviseur of CDD Analist? Onze opdrachtgever begrijpt jou en helpt jou graag op weg door je dit traineeship in de financiële wereld te bieden. Door als Young Professional te beginnen bij de basis en je vervolgens te specialiseren bemachtig jij uiteindelijk jouw ideale functie. Interesse? Lees snel verder, wij vertellen je graag meer!

Hoe ziet dit traineeship er dan uit?
Jij start als Young Professional met het opleidingstraject waar jij theorie met praktijk gaat combineren. Het traineeship duurt twaalf maanden en jouw ontwikkeling staat continu centraal. Samen met jouw persoonlijke coach ga je aan de slag om je doelen te behalen. Je begint al meteen goed, door binnen ongeveer vier weken kosteloos je Wft Basis-certificaat te behalen. In overleg met de opdrachtgever bepaal je welke rol jij kunt gaan vervullen. Jij wordt hier zo goed mogelijk in opgeleid en start in een ondersteunende en/of adviserende rol waarbij je te maken krijgt met diensten als financieren, betalen en sparen.

Enkele functievoorbeelden die je kan vervullen, zijn:
 • Financieel Adviseur Zakelijk
 • Financieel Adviseur Wonen

Hier ga je werken

Als Young Professional volg je het traineeship bij onze opdrachtgever, waar jij direct op contract gaat. Tijdens de eerste een à twee maanden van jouw traineeship zul je op locatie worden ingewerkt. Daarna kan je volgens een hybride vorm werken waarbij je minimaal één keer in de twee weken op kantoor wordt verwacht. De rest van de tijd kan je thuis werken!

Dit krijg je
 • De kans om gedurende twaalf maanden opgeleid te worden tot volwaardig Interim Professional
 • Direct op contract bij de opdrachtgever
 • Bruto startsalaris van € 2.506,- op basis van 36 uur per week
 • Langdurig ontwikkelplan van drie tot vijf jaar
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer óf een NS-businesscard
 • 25 vakantiedagen
 • Fulltime functie van 36 uur per week (32 uur per week is bespreekbaar)
 • Onbeperkt budget voor vakinhoudelijke opleidingen en trainingen
 • Mogelijkheid om thuis te werken

Wanneer jij verschillende trainingen voltooid hebt en jezelf blijft ontwikkelen, is het mogelijk snel stappen te maken in het salaris!

Dit neem je mee

 • Minimaal een hbo-diploma
 • Beschikbaarheid van 36 uur per week
 • In de gelegenheid om in eigen tijd te studeren voor benodigde WFT’s of andere cursussen

Verder heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden, een grote drive om jezelf te blijven ontwikkelen en aantoonbare affiniteit met financiën en/of de bancaire sector.

Let op: je krijgt ook te maken met de screeningsprocedure volgens de richtlijnen van onze opdrachtgever.

Begin jij het liefst morgen al met dit traineeship? Solliciteer dan nog vandaag! Manpower neemt dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Koerier én gratis je rijbewijs C halen

Tempo-Team, Utrecht, Utrecht
€ 14,5 per uur
1 dag geleden
Hè?! Fulltime aan het werk als koerier maar ALLE weekenden vrij!? Elke dag tussen 14.00 en 16.00 uur klaar!? Én tegelijkertijd je rijbewijs C halen!? Als ik jou vertel dat je dat bij de Technische Unie in Utrecht kunt krijgen, solliciteer jij vast vandaag nog als koerier!Wat bieden wij jouGoed salaris wat met jou meegroeit!Contract met vaste uren, met intentie...
Tempo-Team

Procesmanager Netbeheerders

EIFFEL, Utrecht, Utrecht
€ 3.500 - € 6.000 per maand
2 dagen geleden
Zelf grote veranderopgaven aanpakken en meedenken over de energietransitie? Praktische oplossingen bedenken voor je opdrachtgever én jezelf verder ontwikkelen? DIT GA JE DOEN Heb jij aandacht voor duurzaamheid en wil je een cruciale rol spelen in het aanpakken van de energietransitie? Zet je kennis en ervaring in om complexe uitdagingen aan te pakken en te werken aan de energietransitie. Samen...
EIFFEL

Talent Scout

Social Brothers, Utrecht, Utrecht
€ 2.400 - € 3.000 per maand
6 dagen geleden
Functieomschrijving Om Social Brothers, WP Brothers en 2DIGITS nog meer te laten groeien zijn wij op zoek naar een Talent Scout die ons team komt versterken. Jij zal de eerste aanraking zijn met de toekomstige nieuwe collega’s die onze teams komen versterken. Hierin ben je het uithangbord van het bedrijf voor de talenten die interesse hebben om bij ons te...
Social Brothers