Persoonlijk begeleider jongeren Almere

Humanitas DMH


Datum: 1 week geleden
Stad: Almere, Flevoland
Salaris: € 3.861 per maand
Contract type: Voltijd
Humanitas DMH

Almere

28 - 32 uur per week

Zie jij uitdaging in het begeleiden en behandelen van jongeren met een licht verstandelijke beperking en deins jij niet terug voor bijkomende multi-problematiek? Dan ben jij onze nieuwe collega! Samen met jou kijken we hoe wij jouw talenten in kunnen zetten. Je krijgt van ons het vertrouwen en alle vrijheid om deze complexe doelgroep te ondersteunen op de manier zoals jij dat het beste kan.


Welkom op de Boelijn!

In ons Homerunhuis in Almere wonen jongvolwassenen in de leeftijd van 18 - 27 jaar. Zij hebben een licht verstandelijke beperking, waardoor ze vaak overschat worden door de omgeving. Ook zijn zij vaak kwetsbaar voor manipulatie. Er ontstaan problemen op school, werk of in de omgeving. Dit kan leiden tot bijvoorbeeld schulden, criminaliteit, verslaving, thuisloosheid en psychische problematiek. Op meerdere gebieden is dus begeleiding nodig, wat vaak te complex is voor het (eigen) netwerk of wijkteam. Met andere woorden: jongvolwassenen met LVB vallen – wat begeleiding en behandeling betreft – vaak tussen wal en schip. Maar niet als het aan ons ligt!

Wij bieden jongeren een leertraject van een aantal jaar om het eigen leven weer op de rails te krijgen en te ontwikkelen naar (meer) zelfstandigheid. Samen werken we aan een beter toekomstperspectief!


Dit ga jij doen


Onze jongeren worden aan de hand van een individueel trajectplan begeleid. Het doel van dit traject is het bevorderen van de zelfredzaamheid. Voor de jongeren waarvoor jij persoonlijk begeleider bent, stel je het plan, na een intakegesprek en in samenwerking met de coördinatoren Lonneke en Jamie en gedragsdeskundige Francien, op. In dit plan zet je de doelen neer die je gedurende het traject bijstelt, ontwikkelt en evalueert. Je biedt begeleiding, ondersteuning, training en/of (specialistische) behandeling aan de jongere en bent zijn of haar dagelijkse aanpreekpunt. Je draagt zorg voor de coördinatie van en toezicht op de uitvoering van dit plan en betrekt het netwerk en deskundigen. Je hebt een belangrijke observerende en signalerende rol, speelt in op veranderingen en bedenkt creatieve oplossingen. Uiteraard neem je ook deel aan overleggen en schrijf je rapportages over de voortgang van het traject. Je werkt gemakkelijk samen om behandeling, training en trajectcoördinatie goed en op maat vorm te geven.


Jij wordt gezien en doet ertoe!

Wij geven veel vrijheid aan onze medewerkers. Je kunt makkelijk ideeën uitspreken en er wordt naar je geluisterd. Er is veel aandacht voor het team, vitaliteit en samen elkaar versterken. Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk! Zo kan jij echt het verschil maken binnen HDMH. Onze humanistische achtergrond is voelbaar en zit in ons DNA en dat maakt dat wij oprecht in jou als mens geïnteresseerd zijn. Iedereen is uniek. Juist de verschillen tussen mensen helpen ons om nog beter bij te dragen aan het geluk van onze “Bram” (onze cliënten, medewerkers en dus ook jouw geluk!). En dat dragen wij ook uit in onze dienstverlening. Samen, naast elkaar en vanuit eigen regie en verantwoordelijkheid in alle vrijheid.


Klinkt dit goed?

Dan kijken we uit naar jouw komst! Bij ons is heel veel mogelijk en krijg je veel vrijheid om je werk te doen. Dat moet wel bij je passen natuurlijk. Maar als het je past, zit je ook echt op een goede plek waar je veel kunt leren en je veel kunt bijdragen. Belangrijk is dat je jezelf kent en je talenten weet te benutten en in te zetten. Zo kunnen we samen de expertises van de zorg verder ontwikkelen. Verder vind je het geen probleem om onregelmatige diensten te werken en heb je een afgeronde zorg gerelateerde hbo-opleiding op zak.

Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van ervaring en opleiding, cao gehandicaptenzorg, FWG 45 (max € 3.861,- excl. ORT).


Wil je meer weten?

Vragen stellen mag altijd. We vertellen je graag wie we zijn en wat we doen. Je kan altijd even bellen of whatsappen met Iris Klok, hr adviseur werving & selectie (06 – 29681266).
Geïnteresseerd en wil je solliciteren? Leuk! Een lange brief hoef je ons niet te schrijven hoor. Vertel ons waarom je bij ons wilt werken, wat je van ons verwacht en wat je komt brengen. Dan laten wij jou snel weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen.

Tot snel!

Is deze vacature toch net niet wat jij zoekt? Maar ken je wel iemand die hierop past? Stuur hem dan gerust door in je eigen netwerk.

Een noot voor externe bureaus: wij zijn zelf in staat onze vacatures ingevuld te krijgen, bellen of mailen voor bemiddeling is dus niet nodig!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Bedrijfsleider

Action, Almere, Flevoland
3 weken geleden
(38 uur per week) Geloof jij niet in verkooppraatjes maar wel in een goed ondernemersverhaal? Groei dan mee met Action als bedrijfsleider van Action. Met elke week 150 nieuwe producten dagen we je creativiteit en ondernemerschap maximaal uit. Als aanvoerder van je team ben jij verantwoordelijk voor het succes van jouw winkel – en van je eigen carrière. Work where...
Action

Sales Assistant / Verkoopsmedewerker - Deeltijds

Superdry, Almere, Flevoland
3 weken geleden
The Role Als Verkoopmedewerker (Sales Assistant) ben jij het gezicht van Superdry. In de teams van Superdry komt het erop aan om uniek te zijn, verandering te verwelkomen en echt constant te innoveren. Met jouw oprechte passie, energie en enthousiasme voor ons merk help jij mee onze klanten de ultieme winkelervaring te bieden. Jij stelt alles in het werk om...
Superdry

Intern Begeleider Onderwijs Parttime Almere

De Duinvlinder, Almere, Flevoland
4 weken geleden
Functie Omschrijving Wat ga je doen? Als ervaren intern begeleider/ kwaliteitscoördinator zet jij graag je kennis en ervaring in om het enthousiaste en gedreven team van IKC De Duinvlinder te begeleiden. Je hecht veel waarde aan een vriendelijk en veilig leerklimaat en het stimuleren van sociaal-emotionele vaardigheden, talenten en mogelijkheden. Je hebt een begeleidende, coachende en coördinerende rol bij de...
De Duinvlinder