Verpakkingsoperator

Pro industry


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Salaris: € 2.200 - € 3.160 per maand
Contract type: Voltijd
Pro industry

Dit is een bijzondere gelegenheid voor jou om deel uit te maken van het groeitraject van dit opkomende bedrijf. We zijn gespecialiseerd in verschillende aspecten, waaronder private label en co-packing van Nespresso-compatibele aluminium capsules die 100% recyclebaar zijn. Als je ambitieus bent en ervaring hebt in de voedingsmiddelenindustrie, als je graag werkt met een vlekkeloze productielijn en als jouw voldoening afhangt van een soepel productieproces met minimale storingen, dan nodigen we je uit om verder te lezen!

Functieomschrijving:
Welke verantwoordelijkheden kun je verwachten?


 • Je zult werken in zowel twee als later drie ploegendiensten, samen met een team van operators en in de toekomst een teamleider.
 • Tijdens je werkweek zul je betrokken zijn bij uiteenlopende taken.
 • Een van de belangrijkste taken is het bedienen en onderhouden van geavanceerde machines voor de productie en verpakking van koffiecapsules.
 • Daarnaast zul je verantwoordelijk zijn voor het ombouwen van machines, het uitvoeren van reinigingsprocedures, het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het handhaven van de hoogste normen op het gebied van hygiëne en schoonmaak.
 • De rol van verpakkingsoperator is bijzonder veelzijdig, en geen enkele dag is hetzelfde.

Functievereisten:
Wie is de perfecte kandidaat voor deze rol?


 • De ideale kandidaat is gemotiveerd en heeft een positieve instelling, en is in staat om zelfstandig en met precisie te werken.
 • Je hebt bij voorkeur een MBO-diploma op niveau 3 of 4, bij voorkeur in de richting van procestechniek.
 • Ervaring in een productieomgeving is essentieel, bij voorkeur als verpakkingsoperator in de voedingsindustrie.
 • Je bent bereid om te werken in ploegendiensten, zowel in twee als in drie shifts.
 • Je beschikt over probleemoplossend vermogen, bent grondig in je aanpak en kunt goed samenwerken in een team.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is noodzakelijk, en kennis van het Engels is een pluspunt.
 • Bekendheid met diverse kwaliteitssystemen, zoals BRC en HACCP, wordt gewaardeerd.

Arbeidsvoorwaarden:
Wat zijn de voordelen van deze positie?


 • Je krijgt de kans om te werken met de nieuwste productietechnologieën, momenteel in een tweeploegendienst (van 07:00 tot 15:00 uur en van 15:00 tot 23:00 uur).
 • Je wordt beloond met een bruto salaris tussen de €2.200,- en €2.600,-, exclusief toeslagen, afhankelijk van je ervaring en opleiding.
 • Voor medewerkers in een ploegendienst komt daar een toeslag bij van 12,0% voor twee ploegen en 21,5% voor drie ploegen.
 • We bieden een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.
 • Elke medewerker ontvangt maandelijks koffiecapsules. Wie wil dat nu niet?


Mbo-niveau 2
1 tot 3 jaar

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker Bedrijfsadministratie Den Bosch

Voort, Den Bosch, Noord-Brabant
1 dag geleden
Wat jij doet Een Medewerker Bedrijfsadministratie houdt zich dagelijks bezig met verschillende administratieve taken die de rest van de afdeling Realisatie ondersteunt in hun operationele werkzaamheden. Je zult zelfstandig allerhande voorkomende handmatige, administratieve en proces ondersteunende werkzaamheden uitvoeren en het verwerken van data en informatie in de verschillende bedrijfssystemen. Hierbij zorg je voor een correcte, volledige en tijdige administratieve afhandeling...
Voort

Intern - Industry Value Advisory (IVA)

SAP, Den Bosch, Noord-Brabant
1 week geleden
We help the world run better Our company culture is focused on helping our employees enable innovation by building breakthroughs together. How? We focus every day on building the foundation for tomorrow and creating a workplace that embraces differences, values flexibility, and is aligned to our purpose-driven and future-focused work. We offer a highly collaborative, caring team environment with a...
SAP

Servicemonteur Douchewanden

Westerduin, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 2.400 per maand
1 week geleden
Woon jij in de omgeving van Den Bosch en kan jij zelfstandig op pad? Ga per direct aan de slag als Servicemonteur Douchewanden en rijd bij de klanten langs met jouw eigen bus van de zaak! Jij helpt de klanten met het monteren en repareren van douchewanden en zorgt dat ze tevreden zijn. Om 08.00 uur begint jouw werkdag. Je...
Westerduin