Business Controller

EIFFEL


Datum: 1 week geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Salaris: € 4.000 - € 6.000 per maand
Contract type: Voltijd
EIFFEL

Wil jij het management van onze opdrachtgevers helpen om vanuit financieel oogpunt alle bedrijfsprocessen optimaal aan te sturen? En de verbinding tussen data en business intelligence in het financevak uitbouwen?

DIT GA JE DOEN

Wil jij het management van onze opdrachtgevers helpen om vanuit financieel oogpunt alle bedrijfsprocessen optimaal aan te sturen? En de verbinding tussen data en business intelligence in het financevak uitbouwen?

Als Business Controller word je ingezet voor opdrachten bij onze opdrachtgevers binnen de energietransitie of de utilities sector. Samen met andere Eiffelaars ontwikkel je slimme oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Jij pakt dit professioneel aan, want je:

 • stuurt alle betrokkenen binnen de planning- & controlcyclus aan;
 • signaleert kansen, doet voorspellingen, stelt businesscases op, monitort bedrijfsprocessen en doet voorstellen voor verbeteringen;
 • denkt mee met de lange termijndoelstellingen van onze opdrachtgevers en geeft, als verlengstuk van de Finance Manager en CFO, operationele sturing aan de financiële afdeling.


DIT IS DE BUSINESS CONTROLLER BIJ EIFFEL

Een opdracht kan beginnen vanuit de inhoud, maar na verloop van tijd bijvoorbeeld kantelen naar een oplossingsvraagstuk. Als Business Controller wordt er van je verwacht dat je hier elke keer adequaat op inspeelt. Ons motto? Blijf je verwonderen! We dagen je uit op verschillende terreinen, in een brede variatie aan opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers binnen Energie, Bouw of Infrasector. En hoe duidelijker je weet wat je wilt, des te uitdagender het wordt omdat je meer kansen kan pakken. Dat brengt afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid met zich mee.

Bij EIFFEL moedigen we je aan om mee te denken, buiten je projecten andere dingen op te pakken en bij te dragen aan de organisatie. Bijvoorbeeld door een inhoudelijk artikel te schrijven, een propositie te ontwikkelen, bij een inhousedag potentiële nieuwe collega's te vertellen over werken bij EIFFEL, je collega's een training over jouw expertise te geven of junioren te begeleiden in hun rol. Zo creëer je niet alleen impact op de organisatie, maar ook op je eigen carrièreontwikkeling.

Naast vakinhoudelijke evenementen en thema-avonden worden er bij EIFFEL ook veel leuke activiteiten georganiseerd. Wat denk je van een citytrip naar Parijs, een wintersportvakantie of een boottocht over de grachten van Amsterdam? Het jaarlijkse nieuwjaarsfeest mag uiteraard ook niet ontbreken op deze lijst. Daarnaast zorgt EIFFEL voor extra verbinding, met nog meer toffe activiteiten, zoals een 30-seconds toernooi, een weekendje Antwerpen, potje lasergamen in de parkeergarage onder het kantoor van EIFFEL of een inspirerende Collegetour met bekende topsporters.

DIT BEN JIJ

Telkens weer een nieuw project, in een nieuwe omgeving, met nieuwe mensen. Projectmatig werken vraagt om flexibiliteit en eigen initiatief. Als Business Controller maak je jezelf snel zichtbaar bij de opdrachtgever. je geeft de organisatie het vertrouwen dat jij de aangewezen persoon bent om hen te helpen. Daarbij denk en kijk je verder dan de rest. Zo voeg je extra waarde toe.

Je praat veel met mensen, blijft in beweging. Zie je een kans voor jezelf, voor de opdrachtgever of voor EIFFEL? Dan ga je er achteraan! Daarbij hoef je niet alles zelf te kunnen. Juist als Team EIFFEL ga je voor maximaal resultaat. En net als in de topsport staan er mensen om je heen om je te helpen. Voor de functie van Business Controller breng je daarnaast het volgende mee:

 • Een relevante afgeronde universitaire masterstudie zoals: Finance, (Bedrijfs)Economie, Controlling of Accounting; RC is een pré;
 • Met minimaal 3 jaar relevante business control ervaring in de energie- bouw- of infrasector;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt uitgebreide kennis van MS Office (Excel) en SAP;


DIT KRIJG JE VAN ONS

 • Bruto maandsalaris tussen 4.000 en 6.000 euro per maand (afhankelijk van ervaring en inhoudelijke kennis);
 • Onkostenvergoeding: 110 euro netto per maand;
 • Bonusregeling;
 • (Elektrische) leaseauto én OV-kaart;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Premievrij pensioen;
 • Groot aanbod aan training en opleidingen;
 • Collectiviteitskorting;
 • Zakelijke telefoon (ook voor privégebruik).


INTERESSE?

Heb je vragen over deze positie? Neem dan contact met Pieter Walma van der Molen via [email protected] of 0623742995

Indien er een sollicitatieprocedure ingang zal worden gezet, zullen wij ook een referentiecheck doen.

Heb je vooraf vragen? Neem dan vooral contact op.

Interimmers en bureaus? Als jullie nodig zijn, weten wij jullie te vinden.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

inspecteur kwaliteit rail

ILT, Utrecht, Utrecht
4 dagen geleden
Functie­omschrijvingAls inspecteur in de spoorwegsector speel jij een cruciale rol in het verbeteren van vergunningverleningsprocessen. Jij houdt nauwlettend toezicht op de procedures en kwaliteitssystemen, en beoordeelt railregistraties op zowel inhoud als kwaliteit. Dankzij jouw expertise draag je bij aan het optimaliseren van de processen voor vergunningverlening bij de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Spreekt dit jou aan? Sluit je dan...
ILT

Stagiair Campange & Promotie Personal Care

Bol.com, Utrecht, Utrecht
1 week geleden
Voor ons bol content productieteam zijn we op zoek naar een stagiaire met een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid, aanjager van creatieve oplossingen, een on-the-job mentaliteit en iemand die kan dealen met mucho dynamiek. Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrolletje’, maar draai je echt volop mee binnen het team! Ons productieteam zorgt ervoor dat alle toffe content die wordt...
Bol.com

Site Manager

Kuehne+Nagel, Utrecht, Utrecht
1 week geleden
Wil jij werken aan het realiseren van een nieuwe site? Wordt jij blij van bouwen, automatisering en mechanisering? Ben jij in staat om projectmatig te werken en in een korte tijd alles te leren van BU Returns, zodat je dit kunt toepassen op de nieuwe locatie? Zie jij het als een uitdaging om uiteindelijk als Site Manager de nieuwe locatie...
Kuehne+Nagel