Verkoopmedewerker Brood

Jumbo Supermarkten B.V.


Datum: 1 week geleden
Stad: Oss, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Jumbo Supermarkten B.V.

Een 9 voor klantvriendelijkheid. Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou.

Klantvriendelijkheid schrijf jij met een grote K. Jij verplaatst je in de Klant. Jij wilt de producten op je afdeling allemaal kennen, omdat je de Klant goed wilt informeren. Tevreden ben jij pas als je merkt dat een Klant tevreden is. Jij wilt voor klantvriendelijkheid geen 9 scoren, maar een 9,5. Jij denkt elke dag dat het nóg beter kan.
Ben jij zo iemand? Dan zoeken we jou.

Als verkoopmedewerker brood maak je het onze klanten voor 100% naar de zin. Samen met je collega's stel je de klanten centraal en doe je je uiterste best om hun wensen te vervullen. Je zorgt dat er altijd voldoende producten aanwezig zijn. Dat ze perfect gepresenteerd worden. En dat je weet wat elk product inhoudt.

Deze kwaliteiten zoeken wij in onze verkoopmedewerkers Brood:

Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf halen en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. Je denkt graag mee over hoe het nóg beter kan voor de klant. En je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en omzet te verhogen.

En verder...

  • beschik je over een ruime productkennis of ben je bereid een interne training te volgen.
  • heb je werkervaring in de detailhandel.

Samen. Ondernemen. Winnen. Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Voel jij je hiertoe aangetrokken? En voldoe je ruimschoots aan het functieprofiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

En – minstens zo belangrijk – dit mag jij van ons verwachten:

Als jij goed bent voor Jumbo, is Jumbo goed voor jou. Daarom bieden we je een salaris waar je blij van wordt. Daarbovenop krijg je vakantiegeld, vakantiedagen én ATV. En dan krijg je ook nog extra's. Zoals kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Want daar profiteert Jumbo van en daar heb jij je leven lang plezier van. En verder is Jumbo gewoon een leuk bedrijf om voor te werken. Met een fijne sfeer. Met leuke mensen die er samen de schouders onder willen zetten. En die zomaar je vrienden kunnen worden.

De uitdagingen bij Jumbo zijn enorm. Net als de kansen. Omdat het elke dag beter moet voor onze klanten. Daarom zoeken we mensen die samen met meer dan 60.000 collega’s Jumbo elke dag beter helpen maken.

Wij van Jumbo zijn graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek: wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Heftruckchauffeur orderpicker

Logistic Force, Oss, Noord-Brabant
3 dagen geleden
Voor een toonaangevende leverancier van hoogwaardige isolatiematerialen in de regio Oss zijn we per direct opzoek naar een heftruckchauffeur die orders gaat verzamelen! WAT GA JE DOEN? Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt laden, lossen en verplaatsen van materialen binnen ons magazijn. Je zult ook betrokken zijn bij het organiseren en opslaan van producten, en helpen...
Logistic Force

Lab Technician Microbiology

Oxford Global Resources, Oss, Noord-Brabant
€ 2.800 - € 3.100 per maand
3 weken geleden
Lab Technician Microbiology Location: Oss, Netherlands Contact: Anthony Poerwoatmodjo Job type: Temp to Perm Contact phone: +31 (0)20 406 97 50 Industry: Pharmaceutical , Microbiology Contact email: [email protected] Ben jij onlangs afgestudeerd in de richting (micro)biologie en ben je op zoek naar dé plek om jouw carrière te beginnen bij een internationaal toonaangevend bedrijf in de geneesmiddelen in Oss? Dan...
Oxford Global Resources

Logopedist | 24 uur

BrabantZorg, Oss, Noord-Brabant
€ 3.177 - € 4.786 per maand
3 weken geleden
Ben jij een logopedist met ervaring in de ouderenzorg? Vind je het leuk om in een verpleeghuis en bij ouderen aan huis te werken? Kun jij goed samenwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een logopedist met hart voor de ouderenzorg. Het betreft een zelfstandige en afwisselende functie binnen de vakgroep logopedie waarin je...
BrabantZorg