Traineeship Rabobank

Talent&Pro


Datum: 1 week geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Salaris: € 2.654 per maand
Contract type: Voltijd
Talent&Pro

Als Junior Consultant ben jij de steun en toeverlaat van jouw klantbestand. Een directeur wil weten of hij een extra krediet kan lenen voor zijn bedrijf, de plaatselijke slager heeft problemen met zijn pinautomaat en de horecaondernemer gaat zijn koelinstallatie verzekeren: dit ga jij samen oplossen. Jij wordt dé specialist om ondernemingen met deze vraagstukken vooruit te helpen!

Voor jou dus een uitgelezen mogelijkheid om ervaring op te doen en te jobhoppen binnen een van de grootste banken van Nederland: De Rabobank. Talent&Pro heeft dan ook het voorrecht om samen met jou bij te dragen aan hun wereldwijde missie: Growing a better world together.

Wij

 • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.879,- i.c.m. eigen vervoer of €2.654,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €271,- na jaar 1 en €379,- (inclusief 8,33% vakantiegeld) na jaar 2 én jaarlijks tot 8% bonus Uitgebreide salaris berekening
 • Direct een vast contract (36 uur) én 27 vakantiedagen
 • Een eigen Career Coach / People Manger en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen en bijscholing voor jouw ontwikkeling!
 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen binnen één van de grootste banken van Nederland: De Rabobank.

De Uitdaging

Het traineeship bij Talent&Pro bestaat uit een vast aantal onderdelen:

 • Het beste onboarding programma van Nederland doorlopen. Solliciteer nu en start met het Talent&Pro onboardingsprogramma bijvoorbeeld op 15 december, 5 januari of 19 januari!
 • Werkervaring opdoen bij de Rabobank, jezelf professioneel en zakelijk ontwikkelen, oriënteren binnen verschillende afdelingen én specialiseren naar jouw ambitie!
 • Kennis- en vaardigheidstrainingen vanuit Talent&Pro en vakinhoudelijke opleidingen zoals het behalen van wft certificaten.

Ontwikkelen bij Talent&Pro en de Rabobank

Binnen de Rabobank maak jij als Junior Consultant kennis met de wereld van financiële producten. Als Junior Consultant ben jij dus hét aanspreekpunt van de zakelijke klant. Zo beoordeel jij bijvoorbeeld de aanvraag van een startende ondernemer: wat heeft de ondernemer nodig om klant te worden binnen de Rabobank? Kloppen alle ingestuurde gegevens? Loopt de klant of de Rabobank geen onnodig risico? Naast het voeren van telefonische intakegesprekken met de potentiële klant komt hier ook een stuk CDD (Customer Due Diligence) bij kijken om het mogelijke risico te beoordelen. Tijdens de talentfase doe je verschillende opdrachten om ervaring op te doen binnen de financiële sector. Hieronder een drietal van onze opdrachten:

 • Beoordelen en accepteren van nieuwe zakelijke klanten: als een ondernemer klant wil worden binnen de Rabobank zal jij onderzoek moeten verrichten of de klant integer is en of beide partijen geen onnodig risico lopen.
 • Informeren en adviseren van zakelijke klanten: daar heb je de horecaondernemer weer die zijn koelinstallatie wil verzekeren, of de klant die zijn pinautomaten aanvraagt voor zijn winkel: jij adviseert de klanten over de mogelijkheden.
 • Het afgeven van binnen- en buitenlandse bankgaranties: een bankgarantie biedt zekerheid voor binnen- en buitenlandse handelspartners. Jij haalt de gegevens op van zakelijke klanten & helpt hen met het behalen van hun projecten door de bankgaranties op te stellen en af te geven.

Groeien door opleiding, ervaring en coaching

Heb jij de nodige meters gemaakt als Junior Consultant? Next up, specialisatie! Als ervaren Consultant ga jij voor de zwaardere rollen. Zo houdt jij je bezig met grote internationaal ondernemende klanten, bedrijfsoverdracht en risicobeheer. Misschien blijkt leidinggeven jou in het bloed te zitten, of ben je een kei in het analyseren en beoordelen van complexe financieringsaanvragen: ook daar hebben wij toepassende opdrachten & trainingen voor.

Bij jouw ontwikkeling horen verschillende inhoudelijke opleidingen en certificaten, waaronder:

 • Wft Basis
 • Wft Schade Particulier
 • Wft Schade Zakelijk
 • Balanslezen
 • Zakelijke kredietverlening

Naast het behalen van de bovenstaande certificaten om jouw kennis uit te breiden ga je ook aan de slag met een aantal vaardigheidstrainingen, onder andere:

 • Lean Six Sigma
 • Agile/Scrum-Foundation
 • Cash Management & Trade Finance

Samen met jouw People Manager stippel je een pad uit en werk je aan het behalen van je professionele en persoonlijke doelen.

Interesse gekregen & wil je meer weten? Lees vooral deze blog door!

Jij

 • (Bijna) in het bezit van een hbo/wo diploma
 • Minimaal 32 uur beschikbaar
 • Gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • Jij bent communicatief vaardig, dienstverlenend en bezit over een grote portie doorzettingsvermogen
 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering binnen de Rabobank én Talent&Pro
 • Reisbereid naar de Randstad (want daar zitten onze opdrachtgevers), ondanks de mogelijkheden van hybride werken.

Solliciteren

Je weet nu wat wij belangrijk vinden. Denk jij dat je goed bij ons past? Solliciteer, en vertel ons vooral waarom dat zo is. Voor vragen kun je terecht bij onze recruiter .

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Servicetechnicus Elektrotechniek

Aditech B.V., Utrecht, Utrecht
€ 3.500 per maand
2 dagen geleden
BedrijfsomschrijvingDe beste banen regelen voor echte vakmensen binnen de techniek, zoals servicetechnicus elektrotechniek, dat is bij Aditech al bijna 30 jaar ons specialisme. Aditech collega’s houden door het hele land nauw contact met de installatiebranche, vakmensen, installateurs, bouwprojecten en ze hebben een groot netwerk aan bedrijven in de techniek. Zo kunnen wij vakmensen en werkgevers aan elkaar koppelen. En daar...
Aditech B.V.

Strategisch stakeholdermanager - Utrecht

NS, Utrecht, Utrecht
6 dagen geleden
Daarom wil je als Strategisch stakeholder manager bij NS werken Je bent binnen NS verantwoordelijk voor het strategisch account “Studenten OV”, het grootste OV account van Nederland Jouw focus ligt bij strategische en beleidsmatige onderwerpen gerelateerd aan het Studenten OV product, maar je zult ook meewerken aan strategische vraagstukken rondom andere verkoopkanalen Je acteert in een breed en divers stakeholdersveld;...
NS

Inkoper

NS, Utrecht, Utrecht
€ 6.745 per maand
1 week geleden
NS is op zoek naar een Inkoper Ben jij een gedreven professional met een passie voor inkoop en wil je jouw expertise volledig benutten? Als inkoper krijg je bij ons de kans om als strategische partner onze stakeholders te adviseren en jezelf volop te ontwikkelen. Daarom wil je als inkoper bij NS werken Jij komt te werken bij een van...
NS