Bijbaan Vakkenvuller

Jumbo Supermarkten B.V.


Datum: 1 week geleden
Stad: Oss, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Jumbo Supermarkten B.V.

De leukste bijbaan van Oss

We horen je denken: ‘een leuke bijbaan? In een supermarkt? Jaja…’ Ja, echt wel! De állerleukste zelfs. Een work-out doen door de 4-packs cola bij te vullen én er goed betaald voor krijgen. Je werkt daarnaast in een supergezellig team met vrienden en leeftijdsgenoten. En hé, het is niet zomaar een bijbaan. Je krijgt uitdagende en belangrijke taken. Gaat dat goed, dan kun je snel doorgroeien, ook in salaris. En moet je een week hard blokken voor je studie? Dan passen we gewoon je werktijden aan!

Jouw goal als vakkenvuller (bijbaan)

Van chips tot schoonheidsproducten, jij kent de Jumbo winkel op je duimpje. Je maakt de klanten wegwijs. Wil de klant kroepoek en is het op? Jij duikt het magazijn in om te kijken of er nog voorraad is. Oud voor en vers achter, jij weet wel raad met het vullen van de schappen. Je spiegelt ze netjes voor het perfecte uiterlijk van de winkel. Welke uitdaging je ook krijgt, jij rockt het!

Hoe word jij onze nieuwste superster?

  • Je bent minimaal 15 jaar.
  • Je wil in alles beter worden.

Wat je van ons krijgt? Een toffe bijbaan!

Goed om te weten dat dit een vacature is bij een van onze ondernemers, de arbeidsvoorwaarden kunnen daarom per ondernemer verschillen. Je kunt in ieder geval rekenen op:

  • Een salaris waar je blij van wordt.
  • Flexibiliteit, waardoor je je werk goed kan combineren met andere activiteiten of verplichtingen.
  • Een gezellige werksfeer met ruimte voor een grapje en onderling respect.
  • Gerichte trainingen en opleidingen binnen onze eigen Jumbo Academy en doorgroeimogelijkheden.
    10% korting op al je boodschappen die we via je salaris uitbetalen. Plus extra voordelen in de Jumbo Extra’s app (het kan zijn dat (nog) niet alle ondernemers deze korting aanbieden).

Jumbo, daar gebeurt het!

Zie jij jezelf al helemaal rondlopen in de leukste supermarkt van Nederland? Wij jou wel! Solliciteer nu op deze leuke vacature bijbaan vakkenvuller, tot snel!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Verkoopmedewerker Zorgwinkel Oss

Medicura B.V., Oss, Noord-Brabant
€ 2.150 - € 2.650 per maand
1 week geleden
Die ene glimlach of dat aha-moment, oftewel met jouw werk écht van betekenis zijn voor een ander. Daar gaat jouw hart toch ook sneller van kloppen? Kom fijn werken als Verkoopmedewerker in de Zorgwinkel van Medicura. Jij bent een echt verkooptalent. Niet omdat je alles kunt verkopen, maar omdat jij met jouw luisterend oor en inlevingsvermogen precies weet met welk...
Medicura B.V.

Logopedist | 24 uur

BrabantZorg, Oss, Noord-Brabant
€ 3.177 - € 4.786 per maand
3 weken geleden
Ben jij een logopedist met ervaring in de ouderenzorg? Vind je het leuk om in een verpleeghuis en bij ouderen aan huis te werken? Kun jij goed samenwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een logopedist met hart voor de ouderenzorg. Het betreft een zelfstandige en afwisselende functie binnen de vakgroep logopedie waarin je...
BrabantZorg

Pedagogisch medewerker sport en bewegen

AVEM Kinderopvang, Oss, Noord-Brabant
€ 15,29 - € 20,46 per uur
1 maand geleden
Een kleurenpalet Houd jij ervan om na een werkdag thuis te komen met groene knieën en glitters in je haar? Denk jij bij schilderen niet direct aan kozijnen maar aan kleurrijke creaties op papier of doek? Ken jij elke kleine kunstenaar en zie jij de groep als een prachtig kleurenpalet, elk kind met zijn unieke karakter en interesses? Als werken...
AVEM Kinderopvang