Financial Controller

EIFFEL


Datum: 1 week geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Salaris: € 3.500 - € 6.000 per maand
Contract type: Voltijd
EIFFEL

Ben je gedreven, werk je resultaatgericht en ben je helemaal thuis in de cijfers? Heb je de ambitie om aan de slag te gaan binnen toonaangevende bedrijven binnen de Utilities sector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DIT GA JE DOEN

Ben je gedreven, werk je resultaatgericht en ben je helemaal thuis in de cijfers? Heb je de ambitie om aan de slag te gaan binnen toonaangevende bedrijven binnen de energiebranche? Reageer dan snel, want dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Financial Controller bieden wij je een uitdagende baan, waarin je daarnaast veel ruimte hebt voor zelfontwikkeling. Als Financial Controller ben je niet alleen uitvoerend bezig met financiële administraties en rapportages, maar moedigen wij ook aan om mee te denken over hoe de operationele processen en financiële informatievoorziening beter kunnen bij onze opdrachtgevers
Opdrachten waarbij je verantwoordelijk bent voor het inrichten en beheren van financiële administraties en het maken van financiële rapportages.

Met een team van 200 financials ontwikkel je slimme oplossingen voor onze opdrachtgevers. Bijvoorbeeld om de financiële basis op orde te brengen, juiste en volledige informatie weer te geven of het rapportageproces efficiënter te maken.

Jij pakt je werk als Financial Controller professional aan, want je:

 • stelt (financiële) managementanalyses op, rapportages en begrotingen en verzorgt de forecast;
 • je geeft toelichting op de cijfers en uitleg over de posten en zorgt zodoende voor de juiste stuurinformatie;
 • handelt zelfstandig ad-hoc vragen en issues af;
 • bent het financiële aanspreekpunt voor verschillende stakeholders binnen de organisatie van je opdrachtgever;
 • signaleert ontwikkelingen op het gebied van financial control en anticipeert hierop;
 • doet voorstellen om operationele processen en financiële stromen te verbeteren en bent betrokken bij de implementatie van deze procesverbeteringen.


DIT IS DE FINANCIAL CONTROLLER BIJ EIFFEL


Waar wil je heen en wat wil je nog leren? EIFFEL biedt je de mogelijkheid om te doen wat je graag wilt. Veel te zien, te leren en vooral te ontdekken wat je leuk vindt. Ons motto? Blijf je verwonderen!

We dagen je uit op verschillende terreinen, in een brede variatie aan opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers. Zo ontwikkel je jezelf als Financial Controller snel op inhoud. In het begin maak je vooral vlieguren om ervaring op te doen. En hoe duidelijker je weet wat je wilt, des te uitdagender het wordt omdat je meer kansen kan pakken. Dat brengt afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid met zich mee.

Bij EIFFEL moedigen we je aan om mee te denken, buiten je projecten andere dingen op te pakken en bij te dragen aan onze organisatie. Bijvoorbeeld door een inhoudelijk artikel te schrijven, een propositie te ontwikkelen, bij een inhousedag potentiële nieuwe collega's te vertellen over werken bij EIFFEL, je collega's een training over jouw expertise te geven of junioren te begeleiden in hun ontwikkeling. Zo creëer je niet alleen impact op onze organisatie, maar ook op je eigen carrièreontwikkeling.

EIFFEL heeft een uitgebreid kennisnetwerk. Vanuit verschillende expertiseteams worden er regelmatig kennissessies georganiseerd waaraan je kan deelnemen. Ook is er altijd de mogelijkheid om te sparren met elkaar.

Betrokken, warm en open; dat is EIFFEL. Een organisatie met veel enthousiaste professionals, die naast vakinhoudelijke evenementen ook veel leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van een citytrip naar Parijs, een wintersportvakantie of een boottocht over de grachten van Amsterdam? Het jaarlijkse nieuwjaarsfeest mag uiteraard ook niet ontbreken op deze lijst. Daarnaast zorgt EIFFEL voor verbinding met nog meer toffe activiteiten, zoals een 30-seconds toernooi, een weekendje Antwerpen, potje lasergamen in de parkeergarage onder het kantoor van EIFFEL of een inspirerende Collegetour met bekende topsporters.


DIT BEN JIJ


Telkens weer een nieuw project, in een nieuwe omgeving, met nieuwe mensen. Projectmatig werken vraagt om flexibiliteit en eigen initiatief. Als Financial Controller maak je jezelf snel zichtbaar bij de opdrachtgever. Je geeft de organisatie het vertrouwen dat jij de aangewezen persoon bent om hen te helpen. Daarbij denk en kijk je verder dan de rest. Zo voeg je extra waarde toe.

Je praat veel met mensen, blijft in beweging. Zie je een kans voor jezelf, voor de opdrachtgever of voor EIFFEL? Dan ga je er achteraan! Daarbij hoef je niet alles zelf te kunnen. Juist als Team EIFFEL ga je voor maximaal resultaat. En net als in de topsport staan er mensen om je heen om je te helpen. Voor de functie van Financial Controller breng je daarnaast het volgende mee:

 • Een afgeronde HBO/WO- opleiding op het gebied van Finance of Economie;
 • Op z'n minst drie jaar werkervaring als Financial Controller in een profitomgeving;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van SAP en zeer sterk met Excel en Power BI;


DIT KRIJG JE VAN ONS

 • Bruto maandsalaris tussen 3.500 en 6.000 euro per maand (afhankelijk van ervaring en inhoudelijke kennis);
 • Onkostenvergoeding: 110 euro netto per maand;
 • Bonusregeling;
 • Leaseauto en OV-kaart;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Premievrij pensioen;
 • Groot aanbod aan training en opleidingen;
 • Collectiviteitskorting;
 • Zakelijke telefoon (ook voor privégebruik).

Heb je vragen over deze positie? Neem dan contact met Pieter Walma van der Molen via [email protected] of 0623742995

Indien er een sollicitatieprocedure ingang zal worden gezet, zullen wij ook een referentiecheck doen.

Interimmers en bureaus? Als jullie nodig zijn, weten wij jullie te vinden.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Bedradingsmonteur

Aditech B.V., Arnhem, Gelderland
€ 3.030 per maand
1 dag geleden
BedrijfsomschrijvingDe beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de elektrotechniek, zoals bedradingsmonteurs, dat is wat we bij Aditech al bijna 30 jaar doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemers tot landelijke spelers.Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we...
Aditech B.V.

Praktijkondersteuner GGZ maatschap HOED Arnhem

Onze Huisartsen, Arnhem, Gelderland
1 week geleden
De maatschap HOED Presikhaaf Arnhem wordt gevormd door drie huisartsenpraktijken. Wegens uitbreiding van ons POH-GGZ team ontstaat er een vacature van gemiddeld 12-28 uur per week. Dit kan ingevuld worden door één of twee kandidaten. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die de Turkse taal beheerst. De functie Als praktijkondersteuner GGZ bied je samen met je collega’s zorg aan...
Onze Huisartsen

Doktersassistent Poli Dermatologie

Rijnstate, Arnhem, Gelderland
€ 2.241 - € 3.318 per maand
2 weken geleden
Solliciteren kan tot en met 26 november 2023 Doktersassistent Poli Dermatologie Ben jij de enthousiaste, vakkundige en patiëntgerichte duizendpoot die wij zoeken? Dan spreekt de functie van doktersassistente plus jou zeker aan! Als doktersassistent plus, waarbij de plus staat voor de verrichtingen die er bij deze functie horen, maak je deel uit van een team vakkundige en gedreven collega’s binnen...
Rijnstate