Projectadviseur Duurzaamheid

Promanteq


Datum: 1 week geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Contract type: Voltijd
Promanteq
Parttime
 • Arnhem
 • 32 uur
 • Duurzaamheid

Ontdek jouw nieuwe functie:

Drie projectteams, verantwoordelijk voor het onderhoud aan het hoofdwatersysteem, Hoofdvaarwegennet en de rijksbruggen in Oost Nederland (Gelderland en Overijssel), zoeken gezamenlijk naar een enthousiaste adviseur Duurzaamheid. Als adviseur Duurzaamheid speel je een centrale rol in het verkennen en implementeren van duurzaamheidsmaatregelen binnen deze projectteams.

Deze opdracht heeft de duur van 24 maanden na startdatum, met optie tot verlenging(en)!

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.
 • Betrokkenheid bij diverse projecten met maatschappelijke relevantie.
 • Samenwerking met gemotiveerde collega's en de mogelijkheid om snel een netwerk op te bouwen.
 • Een dynamische functie waarin je bijdraagt aan de verduurzaming van infrastructurele projecten.

Jouw rol:

Als adviseur Duurzaamheid ben je het aanspreekpunt en gesprekspartner voor de projectteams, regionale dienst en opdrachtnemers. Je verkent en houdt inzichten up-to-date met betrekking tot duurzaamheidsbeleid binnen Rijkswaterstaat. Je inventariseert kansen om de projecten verder te verduurzamen en assisteert bij de procesgang van opdrachtformulering tot realisatie. Hierbij formuleer je heldere contracteisen en gunningscriteria en zorg je voor de implementatie van duurzaamheidsmaatregelen.

Je hebt de mogelijkheid om het duurzaamheidsbeleid van Rijkswaterstaat te vertalen naar effectieve maatregelen. Je werkt samen met diverse projectteams, regionale diensten en opdrachtnemers. Je bent betrokken bij het proces van opdrachtformulering, budgetaanwending, scopevorming en realisatie.

Jij draagt ook bij aan duurzaamheidsbewustzijn:

Je werkt aan het bevorderen van duurzaamheidsbewustzijn binnen de teams, met aandacht voor houding en gedrag, ketenbenadering, afweging van duurzame maatregelen, en bijdragen aan veiligheidsgedrag en -bewustzijn van projectteamleden.

Wat vragen wij?

In dit dynamische team werken collega's met diverse achtergronden, wat zorgt voor een rijke mix aan ervaringen. Het is essentieel dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat en dat je goed kunt communiceren, samenwerken en schakelen.

Je bent resultaatgedreven, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer, ondernemend en verbindend (RADIO-V). Daarnaast kan jij goed plannen en organiseren, organisatiesensitiviteit, analyserend vermogen, anticiperen, communicatief vaardig, motiverend, samenwerken, overtuigingskracht.

Een afgeronde opleiding en enige ervaring in technische wereld zal meewerken in het uitvoeren van jouw toekomstige baan!

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, op maat gemaakt voor jouw ervaring en capaciteiten.
 • Ondersteuning in je persoonlijke en professionele ontwikkeling met opleidings- en mobiliteitsbudget.
 • De mogelijkheid om als ZZP'er een groot en waardevol netwerk op te bouwen.
 • Een hechte, proactieve en betrokken werkomgeving waarbij we je ondersteunen in jouw groei.

Word onderdeel van ons succes!

Promanteq is een organisatie die staat voor betrokkenheid, proactiviteit en duurzame relaties. Onze professionals denken graag met klanten mee en ontzorgen op een Twentse manier: direct en betrouwbaar. Deze functie biedt jou ruimte voor ontwikkeling en vrijheid in projecten, met het oog op een lange termijn werkrelatie. Wij hopen dat jij jezelf herkent in deze omschrijving, en wij kijken ernaar uit om samen te werken in deze dynamische omgeving.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Magazijnmedewerker

Avance, Arnhem, Gelderland
6 dagen geleden
Opdrachtgever: Voor een van onze vaste opdrachtgevers, een goed en gezond bedrijf, zijn wij op zoek naar een Magazijnmedewerker (onderdelen autobranche) Functie-informatie: Wij zoeken een dynamische en zelfstandige magazijnmedewerker (onderdelen) in de autobranche; Je bent in staat om onze klanten als gast te verwelkomen en de specifieke klantwensen juist te vertalen; Je bent verantwoordelijk voor het uitgeven, controleren, facturatie en...
Avance

Processpecialist IT

TenneT, Arnhem, Gelderland
€ 3.820 - € 6.757 per maand
1 week geleden
TenneT is hard groeiend en op zoek naar nieuwe collega's om onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een Processpecialist IT Transitie voor ons kantoor met standplaats Arnhem. Jouw bijdrage aan TenneT De unit...
TenneT

Logistiek medewerker

Medipoint, Arnhem, Gelderland
€ 2.192,58 - € 2.686,26 per maand
2 weken geleden
Vacature in het kort: Arnhem, Gelderland € 2.192,58 - € 2.686,26 euro 40 uur per week MBO Functieomschrijving Jij bent graag de hele dag lekker in beweging. Voor jou alsjeblieft geen bureau de hele dag: het magazijn is jouw kantoor! Jij zorgt ervoor dat alles op de juiste plek staat, het opgeruimd en netjes is en als er toch ineens...
Medipoint