Adviseur informatiemanagement

Ormer ICT


Datum: 1 week geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Contract type: Voltijd
Ormer ICT
 • Arnhem
 • 7 maanden (+ optie verlenging)
 • 32u
 • 04-12-2023

Voor één van onze opdrachtgevers in Gelderland zijn wij op zoek naar een Adviseur Informatiemanagement.


Startdatum:
04-12-2023
Einddatum: 01-06-2024
Optie tot verlenging: 4x maximaal 6 maanden
Uren per week: 24-32


Samen met andere adviseurs informatiemanagement ben je het aanspreekpunt voor afdelingsmanagers bij informatievraagstukken. In samenwerking met collega’s binnen I&I vertaal je deze naar adviezen en/of projectvoorstellen. Als adviseur informatiemanagement ben je de spil tussen de organistaie en ICT.

Je gaat werken voor de Bedrijfsvoering en wordt als het nodig is ook bij andere afdelingen ingezet. Je rapporteert aan de afdelingsmanager I&I

Verantwoordelijkheden
Je analyseert werkprocessen en signaleert verbeteringen in relatie tot bestaande en nieuwe informatiesystemen en houdt hierbij rekening met (digitale) archivering, privacy en informatiebeveiliging en vigerende wet- en regelgeving. Je zorgt dat ontwikkelingen/innovaties in het vakgebied toepasbaar worden binnen de organisatie, waarbij je steeds helder maakt wat de meerwaarde is.

In samenwerking met de adviseurs informatiemanagement, de architect(en), systeemeigenaren, adviseurs informatiebeveiliging, adviseur informatiebeheer en functioneel beheerders en andere stakeholder draag je actief bij aan beleidsvorming en verbetering van informatie gestuurd werken. Daarnaast adviseer en ondersteun je meerdere projecten vanuit het perspectief van informatiemanagement en zorg je voor prioritering en borging van projecten in samenwerking met management.


Functie-eisen

 • Je beschikt aantoonbaar over minimaal een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van informatiemanagement (of aantoonbaar vergelijkbaar).
 • Je hebt recent (2019-heden) aantoonbaar ervaring opgedaan met de werkzaamheden van informatieadviseur of adviseur informatiemanagement.
 • Je hebt recent (2019-heden) ervaring met het onderzoeken van (complexe) informatievraagstukken en de vertaling hiervan in samenwerking met collega’s naar passende oplossingen.
 • Je hebt recent (2019-heden) ervaring met het verbeteren/digitaliseren van bedrijfsprocessen en het aanpassen van gerelateerde informatiesystemen. Hierbij houdt je rekening met (digitale) archivering, privacy en informatiebeveiliging en vigerende wet- en regelgeving.

Wensen

 • Je hebt werkervaring bij een overheidsorganisatie en daarmee zakelijk inzicht in processen van overheidsorganisaties.
 • Je hebt ervaring met het coördineren en begeleiden van vraagstukken op gebied van informatiemanagement.
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen, inrichten, verbeteren en voortdurend optimaliseren van de informatievoorziening in ondersteunende processen zodat afdelingen beter in staat zijn de organisatiedoelen te realiseren.
Interesse in deze leuke opdracht? Reageer dan snel met een motivatie en relevant Nederlands CV!
Neem ook gerust contact met mij op voor de volledige opdracht- en takenomschrijving!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Junior accountmanager

Start People Arnhem, Arnhem, Gelderland
€ 2.000 - € 2.400 per maand
4 dagen geleden
Over de functie Ben jij een gedreven professional met een passie voor fietsen? De rol van Junior Accountmanager biedt een uitdagende kans om jezelf te bewijzen in de wereld van sales. Je wordt onderdeel van een jong, dynamisch bedrijf met een sportieve instelling, waar kansen voor het grijpen liggen. Als Junior Accountmanager maak je deel uit van het buitendienstteam. waar...
Start People Arnhem

Werken vanuit huis voor hét woonwarenhuis

Webhelp, Arnhem, Gelderland
€ 11,94 per uur
1 week geleden
Advisor Location Arnhem, Netherlands Language Dutch Ask Jeanine PONTIER whatsapp [email protected] Description Werken vanuit huis voor hét woonwarenhuis Concentrix + Webhelp is één van de grootste contactcenters van Nederland, waar ruim 3500 gamechangers werken voor de tofste merken zoals VGZ, Bol.com, NS en Unilever. Voor deze projecten zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Het werk wat je doet,...
Webhelp

Processpecialist Erkenningsprocedures

TenneT, Arnhem, Gelderland
€ 3.820 - € 6.757 per maand
1 week geleden
TenneT is hard groeiend en op zoek naar nieuwe collega's om onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een Processpecialist Erkenningsprocedures voor ons kantoor met standplaats Arnhem. Jouw bijdrage aan TenneT De unit Customers...
TenneT