Ondersteunend Medewerker

Tempo-Team


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Salaris: € 3.612 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving


Ben jij op zoek naar een dynamische en gezellige werkomgeving waar jouw administratieve skills volledig tot hun recht komen? Het Bureau Inhuur Externen (BIE) is dé spil in de gemeentebrede inhuur van externe medewerkers. We zijn op zoek naar een enthousiaste Ondersteunend Medewerker die ons kleine, maar bruisende team komt versterken.

Solliciteer nu en wordt een onmisbare schakel in ons team, waarin we samen streven naar een vlekkeloze inhuurervaring voor onze opdrachtgevers!

Wat bieden wij jou
 • Parttime functie tussen 16 en 24 uur per week!
 • Verlengingsmogelijkheden bij goed functioneren!
 • Hybride werk mogelijk!
 • € 2454 - € 3612 bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Gezellige werkomgeving!
 • Bijdrage aan maatschappelijke impact!
Wie ben jij


Jij bent de administratieve duizendpoot die wij zoeken! Met een afgeronde MBO-niveau en 1-3 jaar ervaring in registratie en administratieve processen, ben je klaar voor een nieuwe uitdaging. Je blinkt uit in nauwkeurig werken, bent goed met cijfers en hebt bij voorkeur ervaring met Oracle en Topdesk. Een pragmatische instelling, gevoel voor humor, flexibiliteit en klantgerichtheid zijn jouw tweede natuur.

 • Afgerond MBO diploma (of vergelijkbaar niveau);
 • 1-3 jaar ervaring met registratie en administratieve processen;
 • Ervaring in Oracle (en eventueel Topdesk) is een zeer grote pré.
Wat ga je doen


Als Ondersteuning Medewerker bij het BIE ben je de spin in het web van administratieve processen. Je verzorgt bestelaanvragen in Oracle, rapporteert bevindingen, beheert dossiers, en bewaakt de procedurele uitvoering. Daarnaast sta je paraat om vragen te beantwoorden en opdrachtgevers te adviseren over administratieve zaken. Ook draag je bij aan het op orde brengen van HR-gegevens in Oracle.

Maar nog even opgesomd wat je gaat doen:

 • Het zelfstandig uitvoeren van administratieve werkzaamheden in Oracle ten behoeve van de interne bedrijfsprocessen;
 • Rapporteren van bevindingen op basis van vaste formats;
 • Verzamelen, verwerken en verstrekken van informatie en uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden voor het inhuurproces;
 • Registreren, archiveren en beheren van dossiers, documenten en data;
 • Bewaken van de procedurele uitvoering;
 • Vragen beantwoorden en adviseren van opdrachtgevers over de administrati;
 • Daar waar nodig hulp bieden bij (telefonisch/online) bereikbaarheid van Bureau Inhuur Externen.
Waar ga je werken


Je standplaats is het bruisende Spui, maar je zult ook online actief zijn na een gedegen inwerkperiode. In een klein, enthousiast team met een dynamische werksfeer, werk je samen aan het soepel verlopen van het inhuurproces. Rust en geduld in hectische momenten zijn hierbij essentieel, en jouw flexibiliteit maakt jou de perfecte aanvulling op ons team.

 • Gemeentehuis aan Spui 70
Sollicitatie


Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Fraude Preventie Expert

PostNL, Den Haag, Zuid-Holland
€ 6.002 per maand
1 dag geleden
Ben jij een gepassioneerde professional met diepgaande kennis van fraude risicomanagement? Heb je ervaring in het ontwikkelen, implementeren en verbeteren van fraudepreventieactiviteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken als Fraude Preventie Expert. Uitdagingen Voorzien van aanvullende expertise, ondersteuning, monitoring en een kritische blik met betrekking tot fraude risicomanagement. Ontwikkelen, implementeren en voortdurend verbeteren van...
PostNL

Manager regionale regie en landelijk gebied

Directie Ruimtelijke Ontwikkeling, Den Haag, Zuid-Holland
5 dagen geleden
Functieomschrijving Opgave Als hoofd Regionale Regie en Landelijk gebied heb je met jouw afdeling in de relatie tussen Rijk en Provincies - naar beide kanten - een informerende, signalerende, agenderende en (zo nodig) escalerende rol. Op departementaal niveau coördineer je de interdepartementale inzet richting de ruimtelijke arrangementen per provincie en geef je hiermee uitvoering aan de Nationale Omgevingsvisie. In het...
Directie Ruimtelijke Ontwikkeling

Financieel administratief medewerker COA

Start People Almere, Den Haag, Zuid-Holland
€ 19,03 per uur
1 week geleden
Over de functie Voor het Centraal Orgaan opvang voor Asielzoekers zijn wij op zoek naar 3 financieel administratief medewerkers. Heb jij ervaring met het administreren en corresponderen van facturen, waarbij je gebruik maakt van administratieve systemen? Ben jij op korte termijn beschikbaar en in het bezit van een financieel administratief diploma? Lees dan verder! Als financieel administratief medewerker draag je...
Start People Almere