Pedagogisch Medewerker Dordrecht

Christelijk IKC Het Kristal


Datum: 1 week geleden
Stad: Dordrecht, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Christelijk IKC Het Kristal
Functie Omschrijving

Team IKC Het Kristal geeft ieder kind brede kennis en vaardigheden, een sociale houding en positieve herinneringen mee. Wil jij daaraan bijdragen? Welkom!

In een team met 2 PM-ers en 3 leerkrachten bied je, op dinsdag en donderdag van 09.30 tot 17.00 uur, groep 1/2c en groep 3/4 een rijke schooldag aan. Voor kinderen wisselen lessen, verrijkende activiteiten en buitenspel elkaar af, waardoor er een unieke balans ontstaat tussen inspanning en ontspanning en de grens tussen les en spel vervaagt.

Wil jij graag vanaf 1 januari 2024 jouw expertise en plezier op bijvoorbeeld het gebied van muziek, zang, dans, theater, sport, spel bewegend leren, delen in groepjes van maximaal 15 kinderen? Meld je dan nu aan voor deze unieke kans.

Eventueel uitbreiding van uren op onze VSO en BSO is mogelijk.

Is je interesse gewekt? Neem contact op met Lilian Pol, [email protected] tel: 078-8905775 voor meer informatie, een kennismaking of solliciteer op deze vacature. De aanmeldingen sluiten op vrijdag 24 november 2023.


Functie-eisen

Arbeidsvoorwaarden

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van H3O

Over de school
Het Kristal
Samen spelen, leren en werken zien wij als de vitaminen voor een gezonde sociale ontwikkeling. Op christelijk IKC Het Kristal leren kinderen veel van en met elkaar. Wij geven de kinderen een goede basis om nu en straks actief mee te kunnen doen in de samenleving. Het onderwijs stemmen wij zoveel mogelijk af op de ontwikkeling van ieder kind. Talentontwikkeling vinden we belangrijk, zowel bij onze kinderen als bij onze medewerkers. Wij bieden thematisch onderwijs en werken met professionals die de kinderen de juiste zorg kunnen bieden als dat nodig is. Het Kristal is een plek waar klein en groot zich thuis voelt, met plezier naar binnenkomt en weer tevreden naar huis gaat.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker Klantenservice

Driessen, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 2.669 - € 2.949 per maand
6 dagen geleden
Ben jij iemand die graag een positieve impact wil maken in de samenleving en haal jij voldoening uit het helpen van klanten? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou! Voor de Gemeente Dordrecht zijn wij namelijk op zoek naar een Medewerker Klantenservice voor 24 tot 32 uur per week. Kom jij het team versterken? Wat ga je doen? Als...
Driessen

Medewerker Receptie/Callcenter

Albert Schweitzer Ziekenhuis, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 2.972 per maand
3 weken geleden
Let op: bij veel reacties sluit de vacature eerder. Vanwege het vertrek van een collega is er binnen de afdeling Receptie/Callcenter een vacature ontstaan voor een MEDEWERKER RECEPTIE/CALLCENTER voor 24 uur per week (dag- en nachtdiensten) Wat ga je doen? Als medewerker Receptie/Callcenter werk je diensten aan de receptie én diensten in het callcenter. Als receptiemedewerker ontvang en verwijs je...
Albert Schweitzer Ziekenhuis

Parttime distributiemedewerker

Unique Dordrecht, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 1.700 - € 2.000 per maand
3 weken geleden
Wat we bieden Naast dat je de kans krijgt om te werken bij een betrouwbaar bedrijf waar het team voor elkaar klaarstaat, bieden wij jou ook het volgende: Een (bij)baan voor één of meerdere ochtenden per week; €10,03 bruto per uur; Een tijdelijk dienstverband via Unique; Een jong team met allemaal enthousiaste collega’s. Over het bedrijf Als Distributiemedewerker kom je...
Unique Dordrecht