Parttime Postbezorger

PostNL


Datum: 1 week geleden
Stad: Amstelveen, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
PostNL
Werkdagen

dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, werkdagen in overleg

Wat ga je doen?

Van een verjaardagskaart tot een belangrijke brief, je bezorgt het allemaal bij PostNL in een gebied dat je door en door kent. Elke brief die je door de brievenbus doet geeft je een trots gevoel. Want zeg nu zelf, een kaartje met een persoonlijke boodschap maakt iedereen blij. Je begint je werkdag door je post op te halen bij de afhaallocatie. Ook wel depot genoemd. Vervolgens ben je een paar uur per dag bezig met het:

 • fietsen naar jouw bezorgwijk bij jou in de buurt.
 • zelfstandig bezorgen van de post. Alle brieven komen dankzij jou op de juiste plek terecht.
 • uitvoeren van je (betaalde) work-out. Gelukkig draagt je bagagedrager het grootste gewicht.

Wat breng jij mee?

Iedereen vanaf 15 jaar is welkom bij PostNL, of je nu een vaste baan zoekt of tijdelijk aan de slag wil. In de regen, sneeuw of op een prachtige dag rekenen de bewoners op hun post. Jij maakt die verwachtingen waar. Sterker nog, je bent hét visitekaartje van PostNL voor dit gebied. En ook die verantwoordelijkheid draag je met trots. Om het pakket helemaal af te maken ben je nauwkeurig, klantgericht en heb je een:

 • Eigen stevige fiets met een ijzeren bagagedrager.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.
 • Smartphone om te gebruiken tijdens je werk.
Kom je voor langere tijd bij ons in dienst?
 • Dan vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Je krijgt deze uiteraard vergoed van ons.
 • Dan kun je via ons voordelig een smartphone en abonnement aanschaffen, mocht je er nog geen een hebben of een nieuwe willen.

Wil jij graag aan de slag, maar weet je nog niet zo goed hoe? Misschien is jobcoaching wel een oplossing voor jou! Kijk snel verder via deze link hoe we je kunnen helpen.


Wat bezorgen we jou?

We kijken graag samen met jou of je wat korter of juist langer bij ons wil komen werken. Ook als je op zoek bent naar een tijdelijke baan gaan we graag met je in gesprek.

 • We bieden je een vast contract met een proeftijd van 2 maanden.
 • Als je tijdelijk bij ons in dienst wilt komen dan bieden wij je een contract van minimaal 4 weken aaneengesloten en maximaal 3 maanden. Worden we allebei blij van onze samenwerking? Dan mag je natuurlijk langer blijven en krijg je direct een vast contract.
 • Wil je graag meer of minder uren werken dan het aantal uren dat bij deze vacature staat vermeld? Wij nodigen je van harte uit om dan ook te solliciteren, en gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.
Jij vraagt je waarschijnlijk af waar jij als postbezorger op mag rekenen. Nou, dat hebben we voor je op een rijtje gezet Dit ontvang je sowieso, of je nu tijdelijk bij ons werkt of langere tijd in dienst komt:
 • Je krijgt vier weken vakantie per jaar en 8 procent vakantiegeld.
 • Je kunt in overleg meer uren werken en je krijgt je overuren uitbetaald.
 • Je krijgt de mogelijkheid om allerlei online trainingen te volgen.
 • Je krijgt een vergoeding voor je mobiel.
 • Je komt te werken in een team met betrokken en gezellige collega's.
Wanneer je voor langere tijd bij ons komt werken, ontvang je dit bovenop bovenstaande:
 • Je krijgt pensioenopbouw.
 • Je krijgt kortingen op (zorg)verzekeringen, vakanties, uitjes en leuke producten.
 • Je ontvangt een vergoeding voor het onderhouden van je fiets.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Triagepsycholoog Aanmelding en Informatie

GGZ inGeest, Amstelveen, Noord-Holland
6 dagen geleden
GGZ inGeest zoekt een triagepsycholoog bij team Aanmelding en Informatie in Amstelveen. Als triage psycholoog vorm je het eerste contact voor (potentiële) cliënten en verwijzers. Dat doe je niet alleen, maar met een multidisciplinair team van specialisten. Binnen dit team maken jouw observaties het verschil! Passende zorg voor jouw cliënten Team Aanmelding en Informatie bestaat uit behandelaren en administratief medewerkers...
GGZ inGeest

Junior Content Creative bij Madaga

Madaga, Amstelveen, Noord-Holland
€ 2.000 - € 2.700 per maand
1 week geleden
Missie Madaga is een impact scale-up met een duidelijke missie: binnen één generatie alle kinderen in Nederland met plezier en gemak gezond leren eten. Dit doen wij door van smaakontwikkeling een avontuur te maken. De basis hiervoor is ons unieke concept van foodtainment. Wat betekent dat we enerzijds smaakvolle kindermaaltijden bieden en anderzijds educatieve food-activiteiten. Daarmee prikkelen we alle zintuigen...
Madaga

Bijbaan als Kassamedewerker

Dirk, Amstelveen, Noord-Holland
€ 9,86 - € 19 per uur
4 weken geleden
Wist je dat je… … als kassamedewerker bij Dirk maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie-uren, vakantiegeld en ADV uren. Daar komt nog bij dat we samen kijken naar welke werktijden voor jou het beste werken, zo is het werk ook nog goed te combineren met je hobby’s!...
Dirk