Marketing Stagiair

BORN-IT


Datum: 1 week geleden
Stad: Amstelveen, Noord-Holland
Salaris: € 500 per week
Contract type: Voltijd
BORN-IT

Informatie

€ 500,-

Amstelveen

Relevante HBO opleiding

32 - 40 uur

Stage

Solliciteer

Hybride werken

Vrijheid en flexibiliteit

Werken in een jong bedrijf


Contact

Jasmijn

 • Wat wordt er gevraagd?

  Bij BORN-IT krijg je veel ruimte om te kiezen waar jij je in wilt ontwikkelen. Het recruitmentproces stroomlijnen, een identiteitsonderzoek doen of een uitvoerige analyse van de markt uitvoeren? Je kan op veel verschillende manieren van toegevoegde waarde zijn bij BORN-IT. Het hechte interne team leert jou alles wat je moet weten over de markt van IT-personeelswerving. Elke maandag wordt de week afgetrapt met een team-meeting. Hierin wordt besproken wat de doelen van die week zijn en waar jij je mee bezig wilt houden. Jij krijgt de mogelijkheid om mee te helpen aan het succes, van een jonge organisatie. Er staan grote plannen op de agenda. Dit betekent niet alleen dat je de vrijheid krijgt om je eigen initiatieven door te voeren, maar ook echt de verandering zichtbaar is.

  Loop je een afstudeerstage? Dan kan jij in overleg met ons bepalen wat je onderwerp gaat worden. Sinds BORN-IT nog altijd groeit zijn er veel opties mogelijk.

  • Het managen van de social media kanalen;

  • Advertentiecampagnes beheren;

  • Het onderhouden van de website;

  • Automatiseringen configureren;

  • SEO toepassen;

  • Meedenken over een nieuwe huisstijl;

  • Creatieve vacatureteksten opstellen;

  • Concurrentieonderzoek uitvoeren;

  • De doelgroep analyseren;

  • Je eigen ideeën delen met het team.

 • Wat wordt er geboden?

  Jij krijgt de mogelijkheid om mee te helpen aan het succes, van een jonge organisatie. Er staan grote plannen op de agenda. Dit betekent niet alleen dat je de vrijheid krijgt om je eigen initiatieven door te voeren, maar ook echt de verandering zichtbaar is.

  • €500 per maand stagevergoeding;

  • Stagebegeleiding;

  • Veel verantwoordelijkheid;

  • Werken in een jong bedrijf;

  • Vrijheid en flexibiliteit;

  • Je bent een echt onderdeel van het team

 • De werkzaamheden

  Je werkt voornamelijk vanuit ons kantoor in Amstelveen maar we bieden ook flexibele thuiswerk mogelijkheden. Je zal persoonlijk worden begeleid en je krijgt de ruimte om aan jouw onderzoeksvraag of project te werken. Je ontvangt een stagevergoeding van €500 bruto per maand (op fulltime basis). Je kan bij ons per direct starten met je stage. Heb je voorkeur voor een andere startdatum, dan kan dat ook in overleg!

  Na het inwerktraject weet jij als geen ander welke vacatures interessant zijn voor onze IT-professionals. Die kennis zet je in om zowel binnen als buiten jouw netwerk passende opdrachten te zoeken. Ondersteunend kan je natuurlijk ook gebruik maken van social-mediakanalen, marketing uitingen, ons huidige portfolio en de kennis die jij middels intensieve begeleiding van ons krijgt. De werving van potentiële IT-ers of opdrachtgevers kun je helemaal op je eigen manier aanpakken.

  Naast bovenstaande werkzaamheden ondersteun je je collega’s met de dagelijkse en ad-hoc werkzaamheden, geen dag is hetzelfde.

 • De organisatie

  BORN-IT Professionals is een IT-recruitment bureau dat zich niet alleen toelegt op werving en selectie maar ook een groot aantal IT-professionals zelf in dienst heeft. Deze professionals worden gedetacheerd bij opdrachtgevers. We zijn een hecht team en groeien enorm hard. Wij onderscheiden ons op de markt door onze persoonlijke aanpak en door een betrokken en eerlijke benadering.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Allround gegevensbeheerder

Gemeente Amstelveen, Amstelveen, Noord-Holland
€ 4.537 per maand
6 dagen geleden
32-36 uur per week Dan is dit jouw baan! Jij bent verantwoordelijk voor het kwalitatieve beheer van de BAG en ondersteunt de BGT-beheerder. Je bent de spil in het dagelijkse beheer van de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) en fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle BAG-gerelateerde zaken. Jouw taken omvatten administratief gegevensbeheer, mutatieregistratie, en het opstellen en verwerken van ambtelijke...
Gemeente Amstelveen

Store Manager Amstelveen (32-38 uur)

Rituals Cosmetics, Amstelveen, Noord-Holland
1 week geleden
Storemanager Amstelveen (32-38 uur) Rituals is op zoek naar een commerciële en coachende store manager! Ben jij een ster in het creëren van onvergetelijke klantervaringen en het motiveren van een team? Til jij daarnaast met jouw managementvaardigheden het team naar een hoger niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij jou draait alles om bijzondere klantervaring. Als vestigingsmanager ligt...
Rituals Cosmetics

Groepsleekracht Amstelveen

Karel Eijkmanschool, Amstelveen, Noord-Holland
3 weken geleden
Functie Omschrijving Wil jij met plezier werken in een warm en professioneel team? Wil je de ruimte ervaren als vakman/vakvrouw en samen met je collega’s werken aan het beste onderwijs? Zoek je een werkplek waar je gewaardeerd wordt, en waar jij kinderen waardeert om wie ze zijn? Dan zoeken wij jou! Leerkracht voor groep 7 – 0,4 fte De Karel...
Karel Eijkmanschool