Onderwijsadviseur

TU Delft


Datum: 2 weken geleden
Stad: Delft, Zuid-Holland
Salaris: € 3.226 - € 5.090 per maand
Contract type: Voltijd
TU Delft

Functieomschrijving

Ben je geïnteresseerd in het ontwikkelen van onderwijs dat past bij studenten van deze tijd?

Ben jij de onderwijsadviseur die onze docenten en opleidingsdirecteuren kan adviseren en ondersteunen bij het ontwerpen en uitvoeren van ons onderwijs?

Dan zijn we op zoek naar jou! Met jouw kennis en vooruitziende blik herken jij ontwikkelingen in het onderwijsveld en ben je proactief in het vertalen van deze ontwikkelingen naar toepassingen in de dagelijkse onderwijspraktijk.

Het team Onderwijsontwikkeling bij Onderwijs en Studentenzaken van de faculteit EWI (Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica) zoekt een adviseur ter ondersteuning van de academische staf (opleidingsdirecteuren en docenten). Met jouw onderwijskundige expertise weet je het opleidingsmanagement te ondersteunen bij de uitdagingen waar zij voor staat, zoals de groeiende studentenaantallen, een diverse, internationale instroom en druk op studiesucces door middel van innovatieve onderwijskundige oplossingen. Een belangrijk onderdeel hierbij is de ondersteuning van opleiding, docenten en examencommissie bij het inrichten, monitoren en evalueren van het onderwijs en de toetsing.

Je draagt bij tot de positie van het team Onderwijsontwikkeling binnen O&S en bent in staat met het overdragen van jouw kennis het team verder te professionaliseren. Het team waar je in komt te werken is jong en dynamisch en bestaat uit enthousiaste onderwijsadviseurs die zich inzetten voor de verbetering van het onderwijs. Jij brengt nieuwe kennis zowel binnen als buiten je team.

Je werk is uitdagend en veelzijdig.

De volgende werkzaamheden behoren tot je takenpakket:

 • Het doen van/en opstellen van voorstellen voor (technisch onderwijs) beleid, afgestemd met interne en externe betrokkenen. Je houdt hierbij uiteraard rekening met de effecten van het nieuwe beleid en de impact op de onderwijsdoelen.
 • Het leveren van een significante bijdrage aan de ontwikkeling en inrichting van het aanbod aan opleidingen, curricula en beleid in de samenhang van het totale onderwijsaanbod;
 • Je adviseert en ondersteunt docenten bij de ontwikkeling en verbetering van hun vakken.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen, bewaken en onderhouden van het toetsbeleid, alsmede het geven van feedback over specifiek toetsing.

Functie-eisen

Onze ideale kandidaat voldoet aan de volgende functie-eisen:

 • Recente ervaring met het geven van onderwijsadvies, in het Nederlands Hoger Onderwijs;
 • Afgeronde masteropleiding Onderwijswetenschappen of vergelijkbaar;
 • Zelfstandig en in een team kunnen werken;
 • Goed gevoel voor verhoudingen binnen de academische context en organisatiesensitief;
 • Kan relatief makkelijk omgaan met onvoorziene omstandigheden en is creatief in het vinden van oplossingen;
 • Projectmanagementvaardigheden en goed in staat om met strakke, veranderende tijdpaden te werken en resultaten binnen de deadlines te boeken;
 • Actuele onderwerpen praktisch en beleidsmatig kunnen inzetten en toepassen;
 • Een hands-on en proactieve mentaliteit;
 • Gesprekspartner op niveau met uitstekende adviserende en communicatieve vaardigheden, zowel in het Engels als het Nederlands;
 • Toetsdeskundige aantekening/certificaat is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Afhankelijk van kennis en ervaring wordt het salaris gebaseerd op schaal 10 (€ 3.226,00 - € 5.090,00) of schaal 11 (€ 4.332,00 - € 5.929,00).
 • Het contract wordt aangeboden voor één jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • De positie is open voor 36-40 uur per week.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

TU Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica

De faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) verenigt drie wetenschappelijke disciplines. Samen versterken ze elkaar en zijn ze de drijvende kracht achter de technologie die we allemaal in ons dagelijks leven gebruiken. Technologie zoals het elektriciteitsnet, dat duurzaam en toekomstbestendig wordt gemaakt door onze faculteit. Tegelijkertijd ontwikkelen wij de chips en sensoren van de toekomst en leggen wij de basis voor de softwaretechnologieën die op deze nieuwe generatie apparatuur gaan draaien – waaronder natuurlijk AI. Ondertussen verleggen wij de grenzen van de toegepaste wiskunde, bijvoorbeeld door ziekteprocessen in kaart te brengen met informatie over individuele cellen en door met wiskunde gigantische aswolken na een vulkaanuitbarsting te simuleren. Met andere woorden: op de faculteit is volop ruimte voor baanbrekend onderzoek. We leiden innovatieve ingenieurs op en beschikken over uitstekende laboratoria en faciliteiten die onze sterke internationale positie onderstrepen. In totaal werken en studeren meer dan 1000 medewerkers en 4000 studenten in deze innovatieve omgeving.

Klik hier om naar de website van faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica te gaan.

Additionele informatie

Meer weten over deze vacature? Neem contact op met Jolien Kooijman via +31 15 27 83802 of [email protected].

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Upload uiterlijk 10 december 2023 jouw motivatie en CV door gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

 • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
 • Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

FACULTY/DEPARTMENT

Faculty of Electrical Engineering, Mathematics & Computer Science

JOB TYPE

Support staff (clerical, administrative, facility)

SCIENTIFIC FIELD

not applicable

HOURS PER WEEK

36-40

SALARY

see vacancy text

DESIRED LEVEL OF EDUCATION

University graduate

VACANCY NUMBER

TUD04327

Apply Now

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Leerkracht RT middenbouw/bovenbouw

Perspectiefscholen, Delft, Zuid-Holland
2 weken geleden
Delft (0.1-1.0 fte/uur) Direct solliciteren op deze vacature? 29 minuten geleden Primair onderwijs 0.1-1.0 Perspectiefscholen Vacature informatie Startdatum: Per direct Reageren tot: 15-01-2024 Aantal fte/uur: 0.1-1.0 Type onderwijs: Primair onderwijs Omschrijving organisatie Stichting Perspectief is een samenwerkingsverband van zeven protestantschristelijke v.o.-scholen in en rond het Zuid-Hollandse Groene Hart. Functieomschrijving Wij nodigen u alleen uit te solliciteren als u voldoet aan...
Perspectiefscholen

Schoonmaakmedewerkers

VLS Schoonmaak, Delft, Zuid-Holland
€ 12,58 - € 14,35 per uur
3 weken geleden
VLS s op zoek naar jou! Waar? Delft - Hoeveel uur per week? 25 uur - Soort object? Zorglocatie VLS is op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers ter aanvulling op ons team bij een grote zorglocatie in Delft. Deze inspirerende locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en eigen vervoer. Wij zoeken kandidaten die de Nederlandse taal beheersen zowel mondeling...
VLS Schoonmaak

Proces Operator

Mateck Project Support B.V., Delft, Zuid-Holland
3 weken geleden
PROCES OPERATOR OMSCHRIJVING Ben jij een ervaren Operator met achtergrond in de farmaceutische sector? Heb je een Vapro B of Vapro C certificaat op zak en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Delft? Dan is deze kans op jouw lijf geschreven! Als Operator in de farmaceutische sector heb je een cruciale rol in ons productieproces. Je bent...
Mateck Project Support B.V.