HR Medewerker

Sinne Kinderopvang B.V.


Datum: 1 week geleden
Stad: Leeuwarden, Friesland
Salaris: € 3.762 per maand
Contract type: Voltijd
Sinne Kinderopvang B.V.

Wil jij locatiemanagers en medewerkers ondersteunen met vraagstukken op het gebied van HR in een dynamische werkomgeving dan zoeken we jou!

HR medewerker

24-28 uur per week

Het werk

Als HR medewerker bij Sinne ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers en locatiemanagers over alle uiteenlopende HR gerelateerde zaken. Je houdt je bezig met o.a. werving & selectie, coördineren van verplichte opleidingen & trainingen, stages, procesverbetering en de in- door- en uitstroom. Het verwerken en bewaken van personele mutaties en het afhandelen van uiteenlopende vragen van collega’s en externen is onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden. Je signaleert proactief en informeert waar nodig de locatiemanagers.

Het team bestaat uit drie HR medewerkers en twee HR adviseurs. Als HR medewerker ben je samen met een HR adviseur het vaste aanspreekpunt voor een aantal locaties die je ondersteunt met betrekking tot alle personele aangelegenheden.

Jij hebt

  • een relevante afgeronde HBO opleiding;
  • minimaal 2 jaar werkervaring in een uitvoerende HR functie;
  • werkdagen zijn in overleg, maar een beschikbaarheid op vrijdag is gewenst.

Jij bent

Een waardevolle toevoeging in ons team. Wanneer er een klus geklaard moet worden dan doe jij dit hands-on maar verliest hierin niet de kwaliteit uit het oog. Je bent administratief sterk en weet door de HR werkervaring verbanden te leggen en mogelijk verbeteringen door te voeren. Met die open blik, dienstverlenende instelling en positieve houding weet je collega’s te inspireren en hen met elkaar te verbinden. Je bent in staat om buiten de gebaande paden te treden en weet je je collega’s te enthousiasmeren. We hopen dat we van jou ook kunnen leren en dat je net zoals wij veel energie haalt uit het vernieuwen en verbeteren van onze HR processen en dienstverlening. Zo worden we samen elke dag beter in ons vak.

Wij bieden

  • een jaarcontract met de intentie het contract te verlengen voor onbepaalde tijd;
  • een salaris conform Cao Kinderopvang, schaal 7 (maximaal € 3.762,- bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek);
  • daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 3%, reiskostenvergoeding (indien van toepassing) en 210 uur aan vakantiedagen o.b.v. een 36-urige werkweek;
  • een uitdagende en gevarieerde baan in het centrum van de stad Leeuwarden.

Enthousiast of vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met HR medewerker Marrit Hoitinga (06-83923367) of Fenna de Graaf ( 06-82090568). Beide zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag.

Graag ontvangen wij uiterlijk zondag 3 december a.s. jouw sollicitatie. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagmiddag 11 december a.s.

Interesse in de functie van HR Medewerker bij Sinne Kinderopvang B.V. regio Leeuwarden?

Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Woonzorgondersteuner, Meckamastate somatiek (Kollum)

Noorderbreedte, Leeuwarden, Friesland
3 weken geleden
Krijg jij een glimlach op je gezicht als je ziet dat iemand een fijne, waardevolle dag heeft? Help jij graag ouderen die ondersteuning kunnen gebruiken? Doe je dat door te kijken naar wat iemand ook nog zelf kan en dan pas te helpen? Lijkt het je leuk te ondersteunen bij het schoonhouden van iemands kamer, het lezen van de krant,...
Noorderbreedte

Timmerman

Faber, Leeuwarden, Friesland
€ 3.066 per maand
3 weken geleden
Wat jij doetStreef jij naar perfectie in elk stuk hout dat je aanraakt? Heb je altijd al willen schitteren in het prachtige Friesland, waar traditie en vakmanschap samenkomen in adembenemende bouwprojecten? Dan is dit jouw kans om je vakmanschap tentoon te spreiden bij Faber! Jouw Rol: Als timmerman bij Faber ben jij de artiest van het hout, de meester van...
Faber

Secretaresse oncologiecommissie MCL

Medisch Centrum Leeuwarden, Leeuwarden, Friesland
€ 2.241 - € 3.318 per maand
3 weken geleden
Opleidingsniveau mbo Arbeidscontract 20-24 uur per week Salaris €2241 - €3318 Solliciteer tot en met 12 november 2023 Ben jij een secretaresse met affiniteit met de oncologische zorg? Zorg jij er graag voor dat alles tot in de puntjes geregeld is? Vind je het belangrijk dat er rust en overzicht gecreëerd wordt? Wil jij bijdragen aan de kwaliteit van de...
Medisch Centrum Leeuwarden