Communicatieadviseur

ROC van Amsterdam / Flevoland


Datum: 1 week geleden
Stad: Amstelveen, Noord-Holland
Salaris: € 4.930 per maand
Contract type: Voltijd
ROC van Amsterdam / Flevoland

Dit en meer ga je doen

Je ontwerpt en implementeert een strategisch communicatieplan om MBO College Amstelland op de kaart te zetten als hét Business College in de regio. Je bent aanspreekpunt voor belangrijke stakeholders zoals decanen en het regionale bedrijfsleven. Je draagt mede zorg voor een goede relatie tussen stakeholders en de school, de teams en bouwt aan de bekendheid van het opleidingsaanbod. Je rapporteert, lopende verdere positionering van de afdeling communicatie, aan de directie. Je anticipeert op actuele ontwikkelingen en rapporteert en adviseert de directie daarover.Je vertaalt de positionering van MBO College Amstelland naar een multichannel communicatiestrategie en ontwikkelt daarvoor de communicatie-uitingen. Je bent dé gesprekspartner van de teams op het gebied van de werving van nieuwe studenten en het in de markt zetten van het opleidingsaanbod. Je hebt hierbij oog voor de relatie met het hbo, vanwege de hoge uitstroom van onze studenten naar een hbo-vervolgopleiding.
Relatiemanagement maakt dus een belangrijk deel uit van je werk. Je bouwt actief aan je netwerk, zowel intern als extern.

Voorbeelden van werkzaamheden waarmee je aan de slag gaat:

 • het in de markt zetten van individuele opleidingen en sectoren op basis van de actuele of toekomstige vraag (studenteninstroom, arbeidsmarktontwikkeling, veranderingen binnen de opleiding)
 • interne communicatie over ontwikkelingen en successen vanuit het onderwijs naar studenten en de interne organisatie
 • onderwijsteams communicatief ondersteunen en begeleiden bij hun activiteiten: welk verhaal moet worden verteld, hoe breng je dit het beste over (storytelling)
 • het organiseren van events zoals open dagen en vertegenwoordiging externe activiteiten op beurzen en bij toeleverend onderwijs (deze kunnen in de weekenden en avonden plaatsvinden)
 • daarnaast is er een centrale dienst Communicatie op het hoofdkantoor van het ROC van Amsterdam – Flevoland met wie je regelmatig samenwerkt

Dit verwachten we van jou

Je bent een ondernemende communicatieprofessional met commerciële inslag. Je vindt marketingcommunicatie en marktbewerking écht leuk. Je wilt je inzetten voor de profilering van dit specialistische college als hét Business College in de regio. Jij ziet en benut kansen om onze school en het beroepsonderwijs nog duidelijker op de kaart te zetten.

Je schrijft gemakkelijk teksten voor de verschillende doelgroepen en bent bedreven in het gebruik van social media en visuele communicatiemiddelen. Je schakelt makkelijk tussen verschillende menstypen en werkzaamheden en bent flexibel in je rol – soms leidend en soms uitvoerend. Het is fijn als je 3-5 jaar relevante ervaring meeneemt.
Bovenal vinden we het belangrijk dat je nieuwsgierig en leergierig bent en beschikt over zelfstartend vermogen.

Ook heb je:

 • HBO+ werk- en denkniveau
 • Een relevante opleiding op het vlak van Communicatie of Marketingcommunicatie

Meer dan alleen goede voorwaarden

De werkwereld om je heen verandert continu. Daarom zetten wij vol in op je ontwikkeling. Trainingen, opleidingen, workshops… wat jij nodig hebt, maken wij mogelijk. Daarnaast kun je rekenen op doorgroeikansen en prima arbeidsvoorwaarden.

 • Een salaris in schaal 10 (cao mbo) van maximaal € 4.930 bruto per maand, als je fulltime werkt
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Ruime vakantieregeling
 • Deelname aan het ABP pensioen
 • Doorgroeikansen binnen de organisatie
 • Een reiskostenvergoeding

Niet meer wachten, maar reageren

Ben jij die COMMERCIEEL TALENT? Heb jij dat beetje meer? Dan hopen we dat je snel reageert. Klik op de button solliciteren en stuur meteen je cv mee. We laten je dan snel weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek. Een assessment kan onderdeel uit maken uit van de sollicitatieprocedure.

Hier ga je werken

MBO College Airport richt zich op studenten die hun vleugels uit willen slaan in de luchtvaartsector. Of iemand nou de kant op wil van Vliegtuigtechniek, Travel & Hospitality of Logistieke Dienstverlening, wij hebben de juiste opleiding, op elk gewenst niveau. We werken intensief samen met bedrijven als KLM, Swissport en Expeditors. Studenten leren echt de praktijk kennen en maken zo een vliegende start.

Bij MBO College Amstelland ligt de focus op studenten die de ambitie hebben om door te stromen naar het hbo of meteen aan het werk willen. Een kleine, moderne school waar we vernieuwend onderwijs geven aan studenten op niveau 4. Het onderwijs is internationaal georiënteerd. Een aantal van onze opleidingen geven we in het Nederlands én Engels. Veel studenten kiezen dan ook voor een stage in het buitenland.

Beide mbo-colleges vallen onder één directie en delen de staf en ondersteuning. Vanuit deze intensieve samenwerking versterken we elkaar én leren we van elkaar.

Over het ROC van Amsterdam - Flevoland

Het ROC van Amsterdam - Flevoland verzorgt middelbaar beroepsonderwijs op vier niveaus binnen veertien onderwijsdomeinen. Het ROC van Amsterdam biedt ruim 300 verschillende opleidingen aan en het ROC van Flevoland zo’n 130 opleidingen. Het middelbaar beroepsonderwijs wordt op de verschillende mbo-colleges gegeven. Het ROC van Amsterdam - Flevoland heeft bij elkaar twaalf mbo-colleges in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Hilversum, Almere en Lelystad. Het roc biedt onderwijs aan 36.000 mbo-studenten, 3.300 leerlingen in het voortgezet onderwijs en 6.500 deelnemers aan overige educatie (waaronder inburgering en volwassenen). Bij het roc werken in totaal ca. 4.000 medewerkers.

Het ROC van Amsterdam – Flevoland is een onderwijsorganisatie waar ruim 180 nationaliteiten iedere dag welkom zijn en samen leren, ook van elkaars verschillende achtergronden. Voor iedereen geldt hetzelfde respect en elke collega draagt bij aan de ontwikkeling van leerlingen en studenten voor de inclusieve Nederlandse samenleving.

Om goed onderwijs te geven is het onderwijs op de mbo-colleges kleinschalig georganiseerd; een student heeft voornamelijk te maken met de afdeling waar zijn of haar opleiding onderdeel van is. Het ROC van Amsterdam – Flevoland kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardig onderwijs met veel aandacht voor de student. We streven elke dag naar het allerbeste onderwijs. Iedereen is welkom en draagt bij aan de ontwikkeling van studenten. We leren van elkaars achtergronden, gaan mee met de ontwikkelingen in de maatschappij en vernieuwen waar nodig. Dit doen we in een sfeer van vertrouwen en op elkaar kunnen bouwen. Van prettig en respectvol met elkaar samenwerken. Kijken waar het beter kan en dat vervolgens ook doen. Want ook dat hoort bij een organisatie die overal de beroepspraktijk ademt.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

ORDERPLANNING ADMINISTRATIEF

W&S Logistiek, Amstelveen, Noord-Holland
6 dagen geleden
Ter versterking van de planning team zoeken wij een collega die in staat is om zelfstandig de orderplanning administratief af te handelen. Je bent verantwoordelijk voor alle uitgaande orders die vanuit de 3 warehouses geladen moeten worden. Je hebt contact met de klant en met de eind klanten. Hiervoor ben je dus in bezit van goede communicatieve en administratieve vaardigheden....
W&S Logistiek

Junior Content Creative bij Madaga

Madaga, Amstelveen, Noord-Holland
€ 2.000 - € 2.700 per maand
1 week geleden
Missie Madaga is een impact scale-up met een duidelijke missie: binnen één generatie alle kinderen in Nederland met plezier en gemak gezond leren eten. Dit doen wij door van smaakontwikkeling een avontuur te maken. De basis hiervoor is ons unieke concept van foodtainment. Wat betekent dat we enerzijds smaakvolle kindermaaltijden bieden en anderzijds educatieve food-activiteiten. Daarmee prikkelen we alle zintuigen...
Madaga

(De)Montagemonteur

Mateck Project Support B.V., Amstelveen, Noord-Holland
2 weken geleden
(DE)MONTAGEMONTEUR OMSCHRIJVING Ben jij een veelzijdige teamspeler die graag collega's optimaal wil ondersteunen? Heb je ervaring in (de)montagewerkzaamheden aan voertuigen? Dan hebben we een boeiende en gevarieerde functie voor jou! Je voornaamste verantwoordelijkheden omvatten: Uitvoeren van (de)montagewerkzaamheden aan voertuigen, met name carrosserieonderdelen. Herstellen en vervangen van beschadigde onderdelen. (De)monteren van voertuigcomponenten zoals bumpers, spiegels, handgrepen en motorkappen. Inspecteren en rapporteren...
Mateck Project Support B.V.