Hoofd Uitvoerder

Stedin


Datum: 1 week geleden
Stad: Delft, Zuid-Holland
Salaris: € 5.413 per maand
Contract type: Voltijd
Stedin
Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. We stappen over op elektrische auto’s. Wekken zelf energie op en leveren deze terug aan het net. Genoeg te doen dus voor een hoofduitvoerder. Je bent met collegae (hoofduitvoerders) verantwoordelijk voor het realiseren van de jaaropdracht binnen Instandhouding, als werkverantwoordelijke kijk je of de plannen kloppen, zorg je voor het juiste gereedschap, maak je werkplannen en vertaalt de dynamische omgeving en veranderende werkpakket naar de praktijk. Daarnaast heb je goede contacten met onze in- en externe aannemers om veiligheid in de keten te borgen. Dankzij jouw werk kan je ploeg goed werken en is alles op tijd af.

Je draagt met collega`s de verantwoordelijk voor de veiligheid van alle projecten. Elke klus vraagt om een ander soort kennis, dus het is aan jou om het juiste team samen te stellen. Samen ga je op pad, je instrueert je teamleden en helpt ze daarbij, reken er maar op dat dit werk je trots maakt. Want die Stedin-kleding en -auto staan symbool voor iets veel groters: mensen aan energie helpen en bijdragen aan een schoner Nederland.

Bij Stedin streven we naar transparant en doelgericht samenwerken, waarbij jij vanuit je functie oog hebt voor wederzijdse belangen. Medewerkers worden gestimuleerd om eigenaarschap te pakken en waar nodig zo veel mogelijk zelfstandig bij te sturen. In het kort is dit wat jij gaat doen:

Coachen en inspireren van medewerkers en stimuleren van team- en individuele ontwikkeling.

Continue verbeteren van de resultaten en de producten van je afdeling.

Verbinding maken en behouden met de overige disciplines binnen Stedin om te komen tot een werkbare ketensamenwerking met alle regio’s.

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Je bent iemand die graag het voorbeeld geeft en hebt naast mensenkennis ook veel kennis van gas. Als jij iets uitlegt, snapt iemand het meteen. Jij bent degene die de lijnen uitzet en eindverantwoordelijk is voor meerdere klussen tegelijk. Naast het in goede banen leiden van projecten stuur je dagelijks meerdere (senior) uitvoerders en monteurs aan. Je bent geduldig, hebt overwicht en kan twee stappen vooruit denken en doen.

Je bent een aansprekende leider die de medewerkers uit je team kan motiveren en coachen. Je hebt lef, een hoog energieniveau, een positieve instelling en executiekracht die gericht is op de toekomst. Deze kwaliteiten zijn nodig om de beoogde doelstellingen te realiseren in een steeds sneller veranderende organisatie. En wil je een actieve bijdrage leveren aan de energietransitie? Dat vinden we helemaal top.

Wat jou verder misschien wel onze nieuwe hoofduitvoerder maakt?

Je bent minimaal in het bezit van een mbo niveau 4 diploma in een gas technische richting.

Je hebt een aantal jaren ervaring als senior uitvoerder;

Je bent in het bezit van de aanwijzing werkverantwoordelijke en je hebt enkele jaren werkervaring hierin;

Je durft mensen aan te spreken op hun verantwoordelijkheden en gedrag.

Een goed team
Daar hoor je bij

Van de mensen die voor jou werken tot de mensen aan wie jij verantwoording aflegt: meteen vanaf dag één maak je deel uit van team Instandhouding in Delft. Een groep die graag aanpakt, snel problemen oplost en niet bang is voor vieze handen. Waarbij iedereen aan de veiligheid denkt en afspraken nakomt.

Mooie arbeidsvoorwaarden
Die wil je hebben

Dat je van ons je eigen telefoon (of een Bring Your Own Device vergoeding) en laptop krijgt, vinden we nogal vanzelfsprekend. Wat mag je nog meer van Stedin als werkgever verwachten? Alle financiële arbeidsvoorwaarden op een rij, weet je meteen waar je aan toe bent:

Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Zo krijg je, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal een salaris van €5413 gebaseerd op 40 uur per week, 24,5 vakantiedagen en bouw je prima pensioen op bij het ABP.

Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of meer verlofdagen? In onze nieuwe Rekentool krijg je alvast een voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden. https://web.stedin.net/werken-bij/rekentool

Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons ook een Duurzaam Inzetbaarheid budget van €500 bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sportabonnement of je nieuwe voetbalshirt). En claim jij alvast een plek in het volgende Stedin Voetbaltoernooi?

Daar komt dit nog bovenop:
Werken bij Stedin betekent werken bij een Worldclass Workplace. Een van de trotspunten van onze (en jouw toekomstige) collega’s? Werksfeer.

Jouw ontwikkeling staat centraal: events bezoeken met collega’s, meedoen aan kennissessies, trainingen en opleidingen volgen. Zo geven we jouw talent écht alle kans en haal jij het beste uit jezelf.

Alle voordelen en arbeidsvoorwaarden van werken bij Stedin op een rij? Die vind je via onderstaande knop.

Toon meer Toon minder
Bekijk Onze
arbeidsvoorwaarden

Elke maand je Persoonlijk Budget kiezen

Het Persoonlijk Budget is een percentage van je bruto maandsalaris en ontvang je bovenop je salaris. Afhankelijk van je salarisschaal is dat tot 24% van je brutosalaris, inclusief 8% vakantiegeld. Je bepaalt zelf waaraan je het Persoonlijk Budget wilt besteden. Zo kun je het uit laten keren voor een maandelijks extraatje. Of je koopt extra verlofdagen.

Flexibele werktijden

Wil je zelf je werkweek indelen? Samen met je leidinggevende bepaal jij zo veel mogelijk je eigen werktijden. We werken 8 uur per dag. Afhankelijk van je werkzaamheden, heb je de mogelijkheid om, wanneer het kan, thuis te werken.

Vervoer

We zijn een duurzaam bedrijf. Reis je met het OV naar je werk, dan krijg je van ons een OV Vrij-abonnement 2e klas. Dit abonnement mag je ook privé gebruiken. Kies je voor een vaste reiskostenvergoeding dan ontvang je 13 cent per kilometer (maximaal 60 kilometer enkele reis) voor de dagen dat je reist voor je werk. Met je Persoonlijk Budget kun je dit aanvullen tot 21 cent netto per kilometer. Krijg je je eigen bedrijfsauto of -bus, dan mag je deze ook gebruiken voor woon-werkverkeer. Voor zakelijk verkeer gebruiken we deelauto’s.

Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel. Gewoon met de knop ‘solliciteren’. Vergeet niet je CV mee te sturen. We zullen snel contact met je opnemen voor de vervolgstappen. We wensen je veel succes! Heb je eerst vragen? App, bel of mail dan met Michelle van der Kooij via 0619503786 / [email protected]. Tot snel!

Dankzij een (pre) employment screening en een assessment kunnen wij jou (en jij jezelf) nog beter leren kennen. Daarom maken deze onderdeel uit van de selectieprocedure.

Het vinden van een wederzijdse match, daar krijgen we nieuwe energie van! Daarom zijn onze vacatures geen oproep voor acquisitie, we werven onze nieuwe collega’s graag zelf.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Ambulant Begeleider autisme

JADOS, Delft, Zuid-Holland
€ 2.810 - € 3.787 per maand
1 week geleden
Locatie Delft Startdatum op korte termijn Sluitingsdatum 10-12-2023 Contact Dave Gasper (06-40488183) *__* JADOSSAMEN IN ONTWIKKELINGJados zoekt in Delft een Ambulant Begeleider autisme voor 24 - 28 uur per week In deze functie combineer je de werkzaamheden van Begeleider autisme in een studentenhuis met die van Ambulant Begeleider. Spreekt jou de afwisseling, de zelfstandigheid van deze functie aan en wil...
JADOS

Global OTC Improve Manager

DSM-Firmenich, Delft, Zuid-Holland
€ 66.505 - € 95.007 per jaar
2 weken geleden
Job Title: Global OTC Improve Manager City, Country: Delft, The Netherlands Work mode: Hybrid Are you the customer-oriented professional that improves our customer’s journey such that doing business with TTH-IS is hassle-free, turning customer satisfaction into customer delight? As part of TTH’s Customer Centricity plan, strong focus is put on selecting relevant customers and structurally improving the way we handle...
DSM-Firmenich

Woonbegeleider bij TOV

WoondroomZorg bv, Delft, Zuid-Holland
€ 2.085 - € 2.798 per maand
3 weken geleden
2369-TOV-WB - Voor TOV (Thuis onder Vrienden) in Delft zijn we op zoek naar een woonbegeleider met hart voor onze jongvolwassen bewoners! De 10 bewoners van TOV hebben een verstandelijke beperking en zijn tussen de 20 en 38 jaar. Ze zijn redelijk zelfstandig, hebben werk of dagbesteding buitenshuis en een eigen sociaal netwerk. Voor dit wooninitiatief zoeken we een woonbegeleider...
WoondroomZorg bv