Klantadviseur Overheid

Start People Almere


Datum: 1 week geleden
Stad: Leeuwarden, Friesland
Salaris: € 16,4 - € 17,27 per uur
Contract type: Voltijd
Start People Almere

Over de functie

Wij zijn op zoek naar Klantenservicemedewerkers voor het Informatiecentrum bij het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) in Leeuwarden.

Als medewerker van het Informatiecentrum ben je het eerste aanspreekpunt voor burgers en instanties die vragen hebben over verkeersboetes. Vragen die gesteld kunnen worden zijn: “Hoe kan ik in bezwaar gaan tegen de boete die ik gekregen heb”, “Kan ik een betalingsregeling treffen?” of “Wat is de status van mijn betalingsregeling”?.

Je start met een betaalde fulltime opleiding van drie weken. In de eerste week van de training ga je aan de slag met de theoriekennis waar de kleine verkeersovertredingen (de Wet Mulder) onder vallen. Ook ga je systeemkennis opdoen en komen gesprekstechnieken aan bod. De training start 10 januari 2024 en zal plaatsvinden op locatie in Leeuwarden. In de tweede week ga je zelf telefoongesprekken afhandelen onder begeleiding van een ervaren medewerker. In de derde trainingsweek wordt er van je verwacht dat je zelfstandig de gesprekken af kunt handelen. Je beheerst dan inmiddels al de nodig theorie- en systeemkennis. Na het afronden van de opleiding word je ingeroosterd volgens je contracturen. Je wordt dan nog minimaal vier weken extra begeleid en gecoacht.

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je nog vragen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar iemand die:

 • minimaal een afgeronde opleiding op MBO-3 niveau heeft;
 • beschikbaar is binnen de openingstijden van de afdeling;
 • communicatief vaardig, geduldig, klantvriendelijk is en goed kan analyseren;
 • en de Engelse taal spreekt en verstaat.

Je hebt een streepje voor als je relevante ervaring met telefonisch klantcontact hebt en als je kennis hebt van de Duitse en/of de Franse taal, maar beide zijn niet vereist.

Over het bedrijf

Het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Justitie en Veiligheid. We zijn gevestigd in Leeuwarden en verzorgen de inning voor veel overheidsorganisaties. Onze opdrachtgever doet de inning en incasso van verkeersboetes maar innen ook andere geldboetes. Denk bijvoorbeeld aan schadevergoedingsmaatregelen, ontnemingsmaatregelen, dwangsommen en bestuurlijke boetes voor andere overheden. Met de inrichting van het Administratie- en Informatiecentrum voor de Executieketen (AICE) ontwikkelt het CJIB zich tot operationeel ketenregisseur. Het AICE coördineert de uitvoering van straffen in ons land. Denk bijvoorbeeld aan gevangenisstraffen, taakstraffen of verkeersboetes.

Met de uitvoering van deze taken levert het CJIB een belangrijke bijdrage aan de geloofwaardigheid en het gezag van de overheid. Het CJIB is een lerende en innovatieve organisatie met continu aandacht voor verbetering. De combinatie van innovatiekracht, kennis en deskundigheid zorgt voor een prominente positie binnen de overheid. Eén van de belangrijkste maatschappelijke opgaven waar het CJIB voor staat, is maatschappelijk verantwoord innen en incasseren.

Wat we bieden

 • Een parttime of fulltime dienstverband voor 20-36 uur;
 • Inschaling in schaal 6 (€16,40 tot €17,27 bruto per uur) van het functiegebouw Rijk;
 • Een tijdelijk contract met kans op verlenging bij goed functioneren;
 • Mogelijkheden tot hybride werken (thuiswerken);
 • Volledige reiskostenvergoeding indien je reist met het OV;
 • Mogelijkheden om aanvullende opleidingen te volgen via Start People;
 • Mogelijkheden tot ontwikkeling in meer dan 30 skills.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

GZ psycholoog, regiebehandelaar NAH

's Heeren Loo, Leeuwarden, Friesland
€ 4.063 - € 6.136 per maand
1 week geleden
Wil jij met jouw kennis en gedrevenheid het beste halen uit de mogelijkheden van (jong)volwassenen en ouderen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of een chronische neurologische aandoening? Heb jij aandacht voor de cognitieve, emotionele en fysieke aspecten? En houd jij overzicht over het gehele behandelprogramma, voer je de regie en heb je geen moeite om het aanspreekpunt en eindverantwoordelijk te zijn?Waar...
's Heeren Loo

Teamleider GVRN Regio Friesland Noordoostpolder

Alliander, Leeuwarden, Friesland
€ 3.733 - € 5.333 per maand
3 weken geleden
Jij maakt het net beter als teamleider GVRN Als teamleider binnen de realisatieketen GVRN ben je verantwoordelijk voor het realiseren van het werkpakket van jouw team. Hierin houden jullie rekening met de afdeling en het belang van Liander. Zaken die beter kunnen? Jij ziet ze gelijk. Een van jouw belangrijkste taken zijn de omvangrijke aansluitingen voor de zakelijke markt. Dit...
Alliander

Vrijwilliger - Gastvrouwen en –heren voor verpleegafdelingen MCL

Medisch Centrum Leeuwarden, Leeuwarden, Friesland
4 weken geleden
Arbeidscontract 0+ uur per week Salaris FWG N.o.t.k. Heb jij affiniteit met de zorg, kun je goed luisteren en heb je tijd om vrijwilligerswerk bij ons te doen? Wil jij deel uitmaken van het zorgteam én het vrijwilligersteam? Het MCL begeleidt patiënten elke dag warm en bevlogen en biedt de best mogelijke zorg. Vrijwilligers zijn aanvullend op de zorg en...
Medisch Centrum Leeuwarden