Allround Administratief Medewerker

Da Vinci College


Datum: 1 week geleden
Stad: Dordrecht, Zuid-Holland
Salaris: € 3.079 per maand
Contract type: Voltijd
Da Vinci College

Allround Administratief Medewerker

Wie zijn wij

Het Da Vinci College is een regionaal opleidingscentrum voor middelbaar beroepsonderwijs. Onze school biedt diverse mbo-opleidingen aan in verschillende richtingen én we hebben bedrijfsopleidingen en -trainingen, educatie- en inburgeringstrajecten en vavo in huis. Het Da Vinci College onderscheidt zich door de integratie van het leren op school en op de werkplek. Het onderwijs is verdeeld over vier sectoren: Techniek & Media, Economie & Ondernemerschap, Gezondheidszorg & Welzijn en Arbeidsmarkt & Ontwikkeling.

De sector Economie & Ondernemerschap biedt opleidingen aan op het gebied van Business, Hospitality & Wellness en Logistics. Het examenbureau werkt ondersteunend voor alle opleidingen binnen de sector Economie & Ondernemerschap. De dagelijkse leiding berust bij het hoofd examinering.

Wat ga je doen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor diverse administratieve werkzaamheden:

 • Het innemen, controleren en distribueren van ingeleverde examenstukken.
 • Het invoeren van summatieve resultaten.
 • Het klaarzetten van de instellingsexamens.
 • Het controleren en registreren van de aanmeldingen voor de examens.
 • Het ondersteunen bij de planning van de instellingsexamens.
 • Het bewaken van deadlines.

Wie ben jij

 • Je beschikt over een mbo-diploma niveau 3 of 4 en hebt aantoonbare administratieve werkervaring. Kennis van wet- en regelgeving (rond examinering) in het mbo is een pre.
 • Je bent in deze functie aanspreekpunt voor docenten en studenten en gaat dienstverlenend en servicegericht te werk.
 • Je kunt moeiteloos werken in een digitale omgeving, waar o.a. gewerkt wordt met Office 365 (kennis van Excel is belangrijk).
 • Je bent integer en aantoonbaar in staat om op discrete wijze met informatie om te gaan.
 • Je bent een teamplayer, flexibel en stressbestendig (piekbelasting aan het einde van het schooljaar).
 • Je ben accuraat en goed in staat prioriteiten te stellen in het werk.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wij bieden je

Uitdagend en afwisselend werk waarbij geen dag hetzelfde is. Dat doe je in een gedreven team van betrokken mensen die permanent naar verbetering streven. Het betreft een parttime vacature voor 0,5 fte en de cao mbo is op jou van toepassing. Je start met een tijdelijke aanstelling met uitzicht op verlenging. Salariëring in schaal 5 (max. € 3.079 bruto per maand bij een fulltime aanstelling).

Daarnaast bieden we:

 • 30 vakantiedagen (op fulltime basis) en de mogelijkheid om extra verlofdagen op te bouwen.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling bij het ABP.
 • Voordelen op basis van de werkkostenregeling en een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering en aanvullende zorgverzekering.
 • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen op jouw vakgebied en gebruik te maken van de faciliteiten die de interne scholingsacademie Connessione biedt.

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden en wil je graag iemand spreken die je nog meer kan vertellen
over het Da Vinci College en deze functie? Neem dan contact op met Louise van der Leeuw, hoofd examinering, op telefoonnummer 06 – 38677203.

Ja, ik wil deze baan!

Dan horen wij graag waarom je bij het Da Vinci College wilt werken en waarom je geschikt bent voor deze functie. Via de sollicitatiebutton kun je je interesse kenbaar maken, dit is mogelijk tot en met zondag 26 november 2023. Je kunt je sollicitatie richten aan Louise van der Leeuw.

Ons sollicitatieproces verloopt volledig digitaal via deze website. Een sollicitatie via e-mail kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Het aanleveren van een VOG en een digitale kopie van je diploma(’s) bij DUO zijn onderdeel van de selectieprocedure.

Het Da Vinci College geeft uitvoering aan de Participatiewet en mensen uit deze doelgroep worden nadrukkelijk verzocht te solliciteren.

Interesse in de functie van Allround Administratief Medewerker bij Da Vinci College regio Dordrecht?

Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Commercieel medewerker binnendienst (front office)

Netwerk NV, Dordrecht, Zuid-Holland
2 weken geleden
Ben jij op zoek naar een commerciële afwisselende uitdaging? Eentje waarbij elk uur er anders uit kan zien? Heb je het vermogen om alle werkzaamheden te overzien en is het onderscheiden van hoofd- en bijzaken je tweede natuur? Dan ben jíj misschien wel onze nieuwe collega commercieel medewerker binnendienst! In onze sterk groeiende organisatie zijn we op zoek naar een...
Netwerk NV

Projectmedewerker

Tempo-Team, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 4.052 per maand
3 weken geleden
Functieomschrijving Ben jij op zoek naar een vaste baan bij de gemeente? Hou je van de levendigheid en afwisseling van een bruisende stad? Dit is je kans! Ook nog een salaris tot wel € 4.052 ,- verdienen!? Solliciteer dan nu op deze unieke vacature! Wat bieden wij jou Salaris tot wel €4.052,- ! Uitzicht op in dienst treden bij de...
Tempo-Team

Logistiek Medewerker

Tempo-Team, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 3.000 per maand
3 weken geleden
Functieomschrijving Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan? Met een gezellig team die allerlei leuke activiteiten doen samen? En dat alles voor een salaris tot wel € 3.000,- per maand? Dan is dit de plek voor jou! Lees snel verder. Wat bieden wij jou Salaris tot wel € 3.000,- per maand! Vast contract al in zicht! Barbecues, borrels, bowlen...
Tempo-Team