Medewerker Service en Informatie bij Gemeente Leeuwarden (Parttime) Nieuw

Brainconsultant


Datum: 2 weken geleden
Stad: Leeuwarden, Friesland
Salaris: € 2.300 - € 3.300 per maand
Contract type: Voltijd
Brainconsultant

Over de functie

De Gemeente Leeuwarden is op zoek naar een Parttime Medewerker Service en Informatie (20-28 uur p.w.) van 11-12-2023 t/m 1-6-2024.

Over deze vacature
Wij hebben een vraag, ben jij het antwoord? Beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden en wil je elke dag in verbinding staan met onze inwoners? Dan is dit misschien wel jouw ideale baan! Als Medewerker Service en Informatie ben jij hét visitekaartje van de gemeente Leeuwarden en het eerste aanspreekpunt voor uiteenlopende vragen.

Wat ga je doen
In deze boeiende functie sta je dagelijks in contact met de inwoners van de gemeente Leeuwarden. Via de telefoon komen de klanten het eerst bij jou terecht. Je houdt je bezig met het telefonisch verstrekken van informatie en zorgt voor een deskundige en transparante afhandeling van vragen. Als het nodig is verbind je de klant door naar de juiste afdeling of zorg je ervoor dat er een terugbelverzoek wordt gemaakt.

Je levert verschillende producten en diensten aan de klant, zoals formulieren en folders met relevante informatie. Ook draag je bij aan de kwaliteitsverbetering en optimalisatie van de werkprocessen, actualiseer je informatie en zorg je voor een verbetering van de dienstverlening vanuit een klantgerichte optiek.

Jouw profiel

Wie ben jij
Je bent iemand die graag in verbinding staat en beschikt over goede contactuele en communicatieve eigenschappen. Je bent oplossingsgericht en dienstverlenend, je zoekt altijd naar de beste oplossing. Je werkt volgens de regels en procedures, maar je gebruikt hierbij je gezonde verstand. Je bent overtuigend en consistent in de afhandeling van (aan)vragen. Je hebt er zin in en dat is te merken aan je energieke houding.

Daarnaast vragen wij een afgeronde mbo-opleiding en affiniteit met publieke dienstverlening. Je hebt callcenter werkervaring en bent typevaardig. Je hebt kennis van verschillende computersystemen (Office pakket) en je kunt makkelijk omgaan met de computer, o.a. praten en typen tegelijkertijd. Ook kun je makkelijk schakelen tussen verschillende systemen en applicaties.

Tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal en passieve kennis van het Fries (wel kunnen verstaan, spreken niet noodzakelijk).

Omdat het een functie betreft met een flexibele inzet van uren, is het belangrijk dat je maandag tot en met vrijdag inzetbaar bent. Het is in overleg mogelijk een dagdeel te blokken.
Het definitieve werkrooster wordt 4 weken van tevoren kenbaar gemaakt.

Ons aanbod

Wat wij een Medewerker Service en Informatie bieden
  • Locatie: Leeuwarden;
  • Uren: 20-28 uur per week;
  • Salaris: €2300 – €3300 per maand (schaal 6 CAO Gemeente), bij aantoonbare werkervaring salaris in overleg;
  • Contractduur: 11-12-2023 t/m 1-6-2024.

Informatie

Herken je jezelf in het profiel van Medewerker Service en Informatie? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Was dit toch niet de vacature die je zocht? Klik dan hier, keer terug naar de vacaturepagina en vind een vacature die wel bij jou past!

Meer weten over de opdrachtgever? Klik dan hier om hun website te bezoeken.


Marc Ligeon

Contact opnemen

0031623385698 [email protected]

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Heftruckchauffeur

Start People Sneek, Leeuwarden, Friesland
€ 14,19 - € 14,92 per uur
1 week geleden
Over de functie Wil jij graag werken bij de marktleider op het gebied van bouwmaterialen door heel Nederland? CHECK! Werken in dagdienstenr? CHECK! Vind jij het heerlijk om veel op de heftruck te zitten? CHECK! 3x CHECK? Dan is de vacature van magazijnmedewerker bij BMN Bouwmaterialen wat voor jou. Het is jouw verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat alle...
Start People Sneek

Procesoperator

Pro industry, Leeuwarden, Friesland
€ 3.400 - € 4.300 per maand
1 week geleden
Beschik je over een Operator A- of B-diploma en ben je gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan de optimalisatie van processen? Als allround operator krijg je de kans om te werken in een innovatieve omgeving met geavanceerde productiemachines. Jouw verantwoordelijkheid is het fine-tunen en klaarmaken van deze machines voor grootschalige productie. Hiermee draag je niet alleen bij aan je...
Pro industry

Strategisch Adviseur Informatievoorziening

Centraal Justitieel Incassobureau, Leeuwarden, Friesland
3 weken geleden
Functieomschrijving CJIB is een innovatieve organisatie waarbij IT, in een maatschappelijk relevante context, een enorm belangrijke rol speelt. De innovatieve IV voortbrenging is agile georganiseerd en de meeste oplossingen van CJIB, worden door onze eigen DevOps teams ontwikkeld én beheerd. Het ontwikkelen van een visie en strategie voor o.a. cloud, datamanagement en artificial intelligence, het bepalen van beleid en kaders...
Centraal Justitieel Incassobureau