VERTEGENWOORDIGER METAAL DELFT - KATWIJK

Wurth Nederland B.V.


Datum: 2 weken geleden
Stad: Delft, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Wurth Nederland B.V.

Ben jij de “master” die we zoeken?

WIE

Wij zijn op zoek naar jou! Die verkoper met een afgeronde MBO opleiding, technische affiniteit, gevoel voor sales en een flinke dosis positiviteit en gedrevenheid; de verkoper in hart en ziel. Jij kan goed luisteren naar de behoefte van de klant en kunt deze vertalen naar een totaaloplossing met onze producten. Klantgerichtheid is je met de paplepel ingegoten en je voelt de kriebels in je buik als je een mooie deal sluit. Elke dag is een nieuwe kans om die klant tevreden te maken! Jij gaat in de buitendienst als ondernemer aan de slag in jouw eigen gebied. Het is de kunst om jezelf te motiveren en vol kracht bij de volgende klant naar binnen te stappen.


WAT

Als vertegenwoordiger ben je verantwoordelijk voor je eigen planning. Jij bent vroeg uit de veren om fris in je auto te stappen en op pad te gaan om meerdere klanten te bezoeken per dag. De ene afspraak ben je bij een bestaande klant en de andere keer ben je bij een nieuwe klant om naast onze producten vooral Würth als organisatie te verkopen en hoe zij de klant kan ontzorgen. De volgende klant zit al op je te wachten en is benieuwd naar je verhaal. Zou vandaag de dag zijn dat je een mooie deal sluit?

WAAR

In de regio Delft - Katwijk, in de divisie Metaal. Het betreft een fulltime baan.

WAAROM

Würth is master in connecting. Wij (ver)binden klanten, maar ook medewerkers aan ons bedrijf. We zijn een groot bedrijf, maar de lijnen zijn kort. Een dagelijks belletje naar je leidinggevende hoort erbij. Zelfs de deur naar onze directie staat altijd voor je open. Als vertegenwoordiger krijg je erg veel vrijheid in je functie, wat jezelf in je kracht zet en om ondernemerschap vraagt. Hierdoor maak je in korte tijd een flinke ontwikkeling door. Toon jij initiatief en grijp je kansen, dan kan het zomaar zijn dat er intern een andere functie op je pad komt. Bij Würth vinden we opleiding en interne doorstroom zeer belangrijk. We zijn onderdeel van het kerngezonde familiebedrijf Würth Group.

Verder bieden wij:

  • Interne opleiding
  • Salarismodel met bonusstructuur
  • Auto
  • Ipad
  • Telefoonregeling
  • Onkostenvergoeding
  • Lage pensioenpremie
  • Toegang tot het platform Benefits at Work waar jij als medewerker van Würth kan besparen op leuke kortingen voor o.a, mode artikelen, elektronica, dagjes uit en meer.

Door de week is het hard werken, maar de weekenden zijn om rust te nemen en om van je familie, vrienden en/of hobby te genieten.

WANNEER

“Masters” kunnen altijd starten bij ons en het liefst zo snel mogelijk.

www.werkenbijwurth.nl
Bas Oosterlaak (HR Adviseur)
073-6291658

Uniek: wij bieden je een kijkje in de keuken van Würth! Na een positief eerste gesprek kun je bij ons meereizen met een collega om te zien of de baan iets voor je is.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Traineeship VTH

Xstate, Delft, Zuid-Holland
€ 2.550 - € 3.000 per maand
1 week geleden
Start je carrière met ons Traineeship VTH in de Regio Delft bij Xstate in samenwerking met de Bestuursacademie Nederland. Laat jouw juridische carrière van start gaan! Doe mee aan het Traineeship VTH bij Xstate Als vergunningverlener ben je de deskundige die de juridische aspecten van diverse projecten beheert, variërend van evenementen en bedrijfsactiviteiten tot ruimtelijke ordening. Je navigeert met precisie...
Xstate

Work Students

Allseas, Delft, Zuid-Holland
3 weken geleden
Exciting and challenging jobs for Work Students available at Allseas! Combine your study with work and get the best of both worlds! We are a dynamic company, active in an ever changing industry. Joining Allseas as a Work Student offers you an unique change for a look behind the scenes of a word leading contractor in the offshore energy market,...
Allseas

Logopedist

Herman Broerenstichting, Delft, Zuid-Holland
4 weken geleden
Delft (0,6 fte/uur) Direct solliciteren op deze vacature? 23 uur geleden Onderwijsproces en opvang 0,6 Herman Broerenstichting Vacature informatie Startdatum: Per direct Reageren tot: 14-11-2023 Aantal fte/uur: 0,6 Type onderwijs: Onderwijsproces en opvang Omschrijving organisatie Wij zijn een school voor (Voortgezet) Speciaal Onderwijs aan Zeer Moeilijk Lerende Kinderen (ZMLK) en Ernstig Meervoudig Beperkte (EMB) leerlingen met een verstandelijke beperking. De...
Herman Broerenstichting