Uitvoerder civiel Maastricht

Enexis


Datum: 2 weken geleden
Stad: Maastricht, Limburg
Salaris: € 2.686 - € 3.837 per maand
Contract type: Voltijd
Enexis

Je zet je schouders eronder met

jouw collega's van de afdeling Engineering en Aanleg. Het team bestaat uit diverse medewerkers. Je werkt hierin vooral samen met collega uitvoerders, engineers, aannemers, gemeentes, provincie, wegbeheerders en overheidsinstanties. Er heerst een informele sfeer binnen onze organisatie met korte lijntjes en ruimte voor het geven en ontvangen voor feedback. De veiligheid en ontwikkeling van onze medewerkers staat voorop. Onze grote organisatie voelt aan als een familiebedrijf. We communiceren op een open manier met elkaar, de lijntjes zijn kort en er is ruimte voor het geven en ontvangen van feedback.


Functiebeschrijving


Zo ga jij deze uitdaging aan

Als uitvoerder civiel ben je verantwoordelijk voor de directievoering van onze complexe infra projecten. Je krijgt van een projectmanager uitleg over een project dat in opdracht wordt uitgevoerd door onze aannemer. Jij als uitvoerder bent hier verantwoordelijk voor en houdt het toezicht op het project. Je schakelt met diverse partijen zoals gemeenten, provincies en aannemers om de uitvoering van het project goed te laten verlopen. Jij beslist wat de oplossing is. Uiteraard doe je dit samen met je projectteam, collega-specialisten uitvoerders, projectmanagers en aannemers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het controleren van de afrekenstaten van de aannemer en de revisie (administratieve afhandeling).

Dit zijn jouw verantwoordelijkheden:

 • Jij zorgt voor planning, organisatie en verslaglegging van fysieke schouw met stakeholders.
 • Jij bent omgevingsmanager waarbij je bewoners/omgevingsbijeenkomsten organiseert en de omgeving proactief informeert over projecten en de impact hiervan.
 • Jij initieert het maken van verkeersplannen door aannemer.
 • Jij inventariseert en communiceert de risico's van de uit te voeren werkzaamheden.
 • Draagt resultaatverantwoordelijkheid voor de toegewezen projecten, binnen de afgesproken tijd, kwaliteit en budget.

Functie-eisen


Zo pak jij het aan

 • Jij hebt minimaal een mbo3-diploma in technische richting. Al een niveau 4 diploma? Helemaal mooi!
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van aanvullende relevante vak- en veiligheidsopleidingen, waaronder BEI, VIAG en VOL-VCA of bent bereid dit te behalen.
 • Je bent communicatief sterk, beschikt over leidinggevende vaardigheden en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je durft collega's of aannemers aan te spreken om gezamenlijk de grootse kwaliteit op een veilige manier te bereiken
 • Je hebt kennis van GWW (Grond, Weg en Waterbouw) óf de motivatie om deze kennis door opleidingen en ervaring op te gaan doen.

Arbeidsvoorwaarden


En wij steken natuurlijk ook energie in jou

Bij Enexis werk je in de voorhoede van een van de grootste uitdagingen van onze tijd: de energietransitie. Daarbij zorgen we goed voor je. Dat begint met een uitgebreid welkomstpakket en -programma om je collega's te leren kennen. En met goede arbeidsvoorwaarden:

 • Salaris tussen € 2.686,- en € 3.837,- bruto per maand (schaal 12, op basis van 40 uur per week). Inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden kan je salaris oplopen tot € 4.631,- bruto per maand.
 • Bijdrage van 70% aan je ABP Keuzepensioen.
 • Persoonlijk budget van 10% en een 13e maand van 10,7% van je brutojaarsalaris. Deze kun je flexibel inzetten of maandelijks of jaarlijks laten uitbetalen.
 • 24,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Meer oplaadtijd nodig? Met je persoonlijk budget en 13e maand koop je tot wel 35,5 extra verlofdagen.
 • Mogelijkheden om thuis te werken, inclusief een door ons ingerichte thuiswerkplek en een vergoeding van € 25,- per maand.
 • Laptop of tablet en telefoon die je ook privé mag gebruiken.
 • Eigen bedrijfsauto met alle benodigde materialen. Voor je koffie of lunch to go krijg je een vergoeding van € 80,- per maand.
 • Reiskostenvergoeding en een eersteklas ov-abonnement voor zakelijk gebruik.
 • Vitaliteitsbudget van € 500,- voor bijvoorbeeld een sportabonnement.
 • Ruimte om te groeien met ons interne ontwikkelplatform of externe opleidingen en trainingen.
 • Draai je wacht- en storingsdiensten? Dan krijg je een vergoeding tussen € 319,10 en € 367,- bruto per volle wachtweek.

Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

1e Medewerker bediening - Restaurant / BQT Captain

Infra-Noord, Maastricht, Limburg
16 uur geleden
Voor een 4* Hotel in Maastricht zijn wij op zoek naar een gedreven 1e Medewerker bediening - R estaurant BQT Captain. Het hotel ligt op loopafstand van het Centraal Station van Maastricht. Het hotel beschikt over vele kamers, een bar, restaurant, 7 multifunctionele vergaderruimtes en een zwembad. Wat ga je doen? Je bent de rechterhand van onze F&B Manager en...
Infra-Noord

Traineeship Duurzaamheid en Milieu

Xstate, Maastricht, Limburg
€ 2.550 - € 3.000 per maand
1 week geleden
Start je carrière met ons Traineeship Duurzaamheid en Milieu in de Regio Maastericht bij Xstate in samenwerking met de Bestuursacademie Nederland. Zet de eerste stap in jouw duurzame carrière met ons Traineeship Duurzaamheid en Milieu! Ben jij een gedreven starter die impact wil hebben? Verken jouw mogelijkheden en lever een bijdrage aan projecten die steden transformeren. Sluit je aan bij...
Xstate

Fulltime bezorger DHL Express

Consolid, Maastricht, Limburg
€ 14,46 per uur
3 weken geleden
Bezorg jij de pakketten met de beste service bij de klanten? Reageer dan nu en word bezorger bij DHL Maastricht! Wat bieden wij? Een brutosalaris van €14,46 per uur & €16,11 inclusief vakantiegeld; Uitbetaling per week of per 4 weken; Mogelijkheid om fulltime aan de slag te gaan; Reiskostenvergoeding; Een zelfstandige baan met veel verantwoording; Uitzicht op een vast contract...
Consolid