Chauffeur

Aldi


Datum: 2 weken geleden
Stad: Roosendaal, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Aldi

Echte ALDI medewerkers die dagelijks onderdeel zijn van kleine, simpele momenten die ertoe doen, momenten die het werk betekenis geven. Die voor iedereen anders zijn.

Wat doe je als chauffeur CE

Werken als chauffeur bij ALDI betekent eigen baas in de vrachtwagen. Jij bent verantwoordelijk voor het transporteren van alle goederen, emballage en retourartikelen met de (modernste) vrachtwagen en elektrische pompwagen. Ook registreer jij alle administratie zoals kilometerstanden en brandstofverbruik, meld je storingen aan de vrachtwagen en ondersteun jij waar nodig je collega’s in het distributiecentrum.


Wanneer past deze baan bij jou

Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is ruimte voor ontwikkeling. Bij ALDI passen dan ook mensen die van aanpakken weten. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande punten:

  • Je hebt je rijbewijs CE en code 95 (of wilt deze gaan halen)
  • Je bezit minimaal een mbo 3-diploma
  • Je bent zelfstandig en kan efficiënt werken

Om deze reden wil je bij ALDI werken

Onze medewerkers laten zien dat we meer zijn dan dat de huidige arbeidsmarkt van ons kent. Samen bouwen we aan de toekomst van discount en dat biedt kansen.

Bij ons voelt de kleur blauw warm aan. Blauw en warm, een contradictie. Werken bij een discounter en goede arbeidsvoorwaarden wellicht ook. En dat is nou net ALDI. Dat wat je niet zou verwachten is er wel degelijk. We kunnen er veel over vertellen, toch moet je het gewoon meemaken.

Meer voordelen dan je denkt:

  • Goed salaris (check hier jouw salaris)
  • Impact
  • Pensioen
  • Veiligheid
  • Zekerheid

Contact

Durf te kiezen voor een avontuur bij ALDI en laat je verrassen. Solliciteer nu!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

BOL Stagiaire

Action, Roosendaal, Noord-Brabant
6 dagen geleden
(Parttime, uren per week afhankelijk van de stage-wensen) “Als stagiair zorg jij samen met je collega´s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen.” Wat ga je dagelijks doen Je hebt een afwisselende stage met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s...
Action

(Persoonlijk) Begeleider Woonlocaties

SDW, Roosendaal, Noord-Brabant
€ 2.178 - € 3.332 per maand
3 weken geleden
Bedrijfsomschrijving Bij SDW zetten we ons in voor een Goed leven van mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Dat doen we samen: medewerkers, vrijwilligers, leerlingen, pleegouders en gezinshuisouders. We kijken naar wat onze cliënten kunnen en willen, naar talenten en mogelijkheden. Zodat ze mee kunnen doen in de samenleving. En kunnen leven zoals zij dat willen. Wil jij iets...
SDW

Keyholder (38 Hours) - Roosendaal

Under Armour, Roosendaal, Noord-Brabant
4 weken geleden
Under Armour has one mission: to make you better. We have a commitment to innovation that lies at the heart of everything we do, not just for our athletes but also for our teammates. As a global organization, our teams around the world push boundaries and think beyond what is expected. Together our teammates are unified by our values and...
Under Armour