Logistiek medewerker

Covebo


Datum: 2 weken geleden
Stad: Maastricht, Limburg
Salaris: € 15 per uur
Contract type: Voltijd
Covebo
Bedrijfsomschrijving


Onze klant is een innovatieve leverancier van infectiepreventie producten er services in de gezondheidszorg. Zij zijn gespecialiseerd in de volgende segmenten:

 • Medische artikelen voor eenmalig gebruik tijdens endoscopische ingrepen, zoals steriele kleppen en irrigatieslangen.
 • Waterzuiveringssystemen voor dialysecentra, inclusief reinigingssystemen.
 • Tandheelkundige in eenmalig te gebruiken infectiepreventieproducten voor mondzorg, zoals gezichtsmaskers, sterilisatieproducten, doeken, slabbers etc.

Functieomschrijving


Spin in het web, binnen het Logistieke proces. Als Logistiek medewerker vervul je een cruciale rol door de dagelijkse operaties functioneel uit te voeren, waarbij je ervoor zorgt dat alle zendingen zowel fysiek als systematisch nauwkeurig worden afgehandeld. Je bent niet alleen een ondersteuning voor het in-en outbound team, maar ook voor degenen die verantwoordelijk zijn voor een nauwkeurige en efficiënte verzameling van orders. Jij draagt bij aan het verzamelen van relevante gegevens. Bovendien ben jij degene die ervoor zorgt dat elke zending voldoet aan alle voorschriften, waaronder papierwerk nauwkeurige etikettering en andere vereisten. In situaties waarin problemen zich voordoen, ben jij de steunpilaar die collega's bijstaat bij het oplossen ervan.


Kortom samengevat, jij bent onmisbaar binnen het logistieke proces en speelt een sleutelrol in het waarborgen van een soepele en efficiënte gang van zaken.

Functie-eisen
 • Jij hebt afgerond een MBO opleiding
 • Jij hebt enige ervaring in een Logistieke sector
 • Jij bent in staat zowel zelfstandig als in een team te werken
 • Microsoft Office kennis is een pre
 • Heftruck certificaat is een pre
 • Je beheerst de Nederlandse en of Engelse taal in woord en geschrift

Arbeidsvoorwaarden
 • Een uurloon van €15,-
 • Werkdagen in dagdienst van 08:00 uur tot 16:30 uur met een uur pauze
 • Mogelijkheden om een heftruckcertificaat kosteloos via Covebo te behalen
 • Met uitzicht op een vast dienstverband bij de bedrijf zelf

MBO
Tot 3 jaar

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Traineeship Duurzaamheid en Milieu

Xstate, Maastricht, Limburg
€ 2.550 - € 3.000 per maand
1 week geleden
Start je carrière met ons Traineeship Duurzaamheid en Milieu in de Regio Maastericht bij Xstate in samenwerking met de Bestuursacademie Nederland. Zet de eerste stap in jouw duurzame carrière met ons Traineeship Duurzaamheid en Milieu! Ben jij een gedreven starter die impact wil hebben? Verken jouw mogelijkheden en lever een bijdrage aan projecten die steden transformeren. Sluit je aan bij...
Xstate

Schilder

Faber, Maastricht, Limburg
€ 2.870 per maand
2 weken geleden
Wat jij doet Wil jij als ervaren schilder een uitdagende baan bij een betrouwbare werkgever? Als schilder ben jij verantwoordelijk voor het schilderen van diverse gebouwen, zoals woningen, appartementen, scholen en kantoren. Met passie voor je vak vind je voldoening in het tonen van je schilderkwaliteiten op verschillende projecten. Samen met je collega's zorg je voor vakwerk en ben je...
Faber

Tandarts assistent

Mond&Zo Maastricht, Maastricht, Limburg
3 weken geleden
Vereiste studies Deeltijds beroepssecundair onderwijs Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Talenkennis Nederlands (zeer goed) Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Deeltijds - 32.0 uren per week, te presteren in 4 dagen Dagwerk Plaats tewerkstelling Via regia 101 NL-6212AS MAASTRICHT Hoe goed pas ik bij deze vacature?
Mond&Zo Maastricht