Activiteitenbegeleider

Topaz Overrhyn


Datum: 1 week geleden
Stad: Leiden, Zuid-Holland
Salaris: € 3.177,1 per maand
Contract type: Voltijd
Topaz Overrhyn

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken!

Als activiteitenbegeleider bij Topaz Overrhyn werk je nauw samen met zorgcollega’s, vrijwilligers en mantelzorgers. Je zorgt er met elkaar voor dat het aanbod van de activiteiten voor de locatie en per etage verder wordt uitgebreid en aansluit bij de belangstelling van de bewoners. Hierin heb je meer dan genoeg ruimte voor eigen ideeën en creativiteit. Denk bijvoorbeeld aan bezigheden zoals schilderen, mozaïeken, bakken, muziek luisteren of uitstapjes in de buurt. Samen spelen we in op het welzijn van bewoners (somatiek en PG) en proberen we van elke activiteit wat bijzonders te maken! Spreekt jou dit aan? Dan maken we graag kennis met je!

Wat breng je mee?

Je vindt het leuk om te werken met ouderen en bent in staat om de bewoners met enthousiasme en professionaliteit te benaderen. Verder blijkt uit jouw profiel dat jij:

 • In het bezit bent van een mbo-diploma Sociaal Pedagogisch Werk, niveau 4, of een ander vergelijkbaar diploma;
 • Beschikt over werkervaring in een soortgelijke functie in de zorgsector, ook als je nog beginnend bent, komen wij graag met jou in contact!
 • Een flexibele instelling hebt en het geen probleem vindt om incidenteel in het weekend of ’s avonds te werken.

Wat bieden wij?

 • Een warm welkom in ons team van activiteitenbegeleiders en het zorgteam op de etage;
 • Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring € 3177,10 (FWG 35) bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%;
 • Ruime studie- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Mooie personeelskortingen op het platform Benefits at Work. Met kortingen voor o.a. Bol.com en Zalando;
 • Topaz maakt gebruik van REIN om de talenten, kennis en vaardigheden en werkplezier van medewerkers te vergroten. REIN biedt een breed en actueel aanbod aan leeroplossingen en ontwikkelactiviteiten voor specifiek de ouderenzorg;
 • Wij hebben een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra’s zoals ons fietsplan;
 • We vinden het belangrijk dat jij energiek en gemotiveerd bent waardoor je met plezier en gezond je werk kunt doen. Topaz biedt jou een vitaliteitsplatform aan om jouw mentale -, en fysieke gezondheid en leefstijl te verbeteren.

Waar ga je werken?

Topaz Overrhyn is een vooruitstrevend verpleeghuis in Leiden-Noord. We willen dat de bewoners zo veel mogelijk leven zoals thuis.Topaz Overrhyn is een echt Leids verpleeghuis, waar iedereen elkaar kent en waar altijd iets te beleven valt voor de bewoners, familie, medewerkers en vrijwilligers. Mensen ontmoeten elkaar vaak in ons mooie, grote restaurant. De sfeer is er gemoedelijk en gezellig.

De bewoners van Overrhyn hebben langdurige intensieve zorg nodig. Het gaat om bewoners met een chronisch lichamelijke beperking en met dementie. Daarnaast kunnen mensen in Overrhyn kortdurend verblijven en is er een Ontmoetingscentrum voor dagopvang. In Topaz Overrhyn werken ongeveer 275 medewerkers. Daarnaast is er een grote groep vrijwilligers actief.

Meer weten of solliciteren

Als je vragen hebt over deze baan dan kun je bellen of whatsappen met Celly Buters, recruiter bereikbaar via 06 - 1348 9129. Als je wilt solliciteren, dan zien we je reactie graag via onderstaande button. De procedure bestaat uit twee gesprekken met toekomstige collega’s en een dagdeel meelopen.

Als je bij ons start, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te leveren. Deze mag maximaal drie maanden oud zijn en wordt door ons vergoed.

Topaz. Het hele leven telt.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Floor Manager BackWERK

HMSHOST, Leiden, Zuid-Holland
7 uur geleden
FLOOR MANAGER BIJ BackWERK HMSHost speelt continue in op het hoogste hospitality niveau. Meer dan 100 horecaconcepten in Nederland met ruim 3.000 collega’s. Een eigen training-academy en opleidingshuis, waar je trainingen en opleidingen volgt? Het staat allemaal op het menu. En meer, want omdat we zo groot en veelzijdig zijn, kun je van concept naar concept wisselen. Welke kant je...
HMSHOST

Catering Medewerker

Tempo-Team, Leiden, Zuid-Holland
€ 11,83 per uur
5 dagen geleden
Functieomschrijving Lekker vroeg in de middag klaar zijn met werken?! Ook nog eens € 11,83 per uur verdienen. Ga dan nu aan de slag als catering medewerker in Leiden! Interesse? Lees snel verder: Wat bieden wij jou € 11,83 per uur! Flexibel werkrooster Gezellige collega's Afwisselende werkzaamheden en werkplekken Elke week je salaris uitbetaald, Lekker! Via JMW gratis trainingen en...
Tempo-Team

Manager KCC -Rijksvaccinatieprogramma (RVP) | 28 uur

Hecht GGD Hollands Midden, Leiden, Zuid-Holland
€ 3.396 - € 5.725 per maand
2 weken geleden
Werk je graag samen met een enthousiast en gedreven team van professionals? Sta je voor klantgerichtheid en zet jij je graag in voor de publieke gezondheidszorg? Ben je op zoek naar een uitdagende management functie binnen een dynamische en inspirerende werkomgeving? Per direct zijn wij op zoek naar een daadkrachtige en bevlogen Manager Klant Contact Centrum (KCC) en Rijksvaccinatieprogramma (RVP)...
Hecht GGD Hollands Midden