Koelmonteur

Aditech B.V.


Datum: 2 weken geleden
Stad: Leeuwarden, Friesland
Salaris: € 3.100 per maand
Contract type: Aannemer
Aditech B.V.
Bedrijfsomschrijving

De beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de installatietechniek, zoals koelmonteurs, dat is wat we bij Aditech al bijna 30 jaar lang in heel Nederland doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemers tot landelijke spelers.

Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van topgereedschap en goede werkkleding tot vervoer en opleiding. Met vestigingen door het hele land zitten de Aditech-collega's altijd in de buurt. Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct!

Functieomschrijving

Als koelmonteur installeer en onderhoud jij alle onderdelen van koelsystemen voor klimaatbeheersing en luchtbehandeling ten bate van koelen, drogen en airconditioning. Goede en gezonde binnenlucht wordt steeds belangrijker, dus deze baan heeft toekomst. Ook in de regio Leeuwarden.

Als koelmonteur installeer je alles voor goede luchtbehandeling, koeling en airconditioning in het bijzonder. Van kleinere airco’s tot industriële systemen. Je hebt kennis van luchtbehandelingskasten (LBK), airco’s en centrale (koel)systemen. Je monteert en onderhoudt airco units, luchtkanalen, roosters en kleppen voor de juiste luchtcirculatie. Je weet hoe je de capaciteit, geluidsproductie en vervuilingsgraad moet meten volgens de regels. Je kent de regels rondom veilig werken met gassen en vloeistoffen. Kortom: jij levert vakwerk.

Wij zijn Aditech, al bijna 30 jaar lang bezig om vakmensen, zoals koelmonteurs, op de juiste werkplekken in de techniek te plaatsen. Werk in vaste dienst in het Aditech-team of kies voor flexibele opdrachten, het kan allebei.

Functie-eisen

 • Mbo- of vakopleiding richting koeltechniek
 • Ervaring in koeltechniek en airconditioning
 • Klantgerichte service-instelling
 • VCA-diploma of deze willen behalen via Aditech
 • F-gassen (STEK) cat 1 certificaat
 • Oplossingsgericht kunnen werken
 • Rijbewijs B(E)

Arbeidsvoorwaarden

 • Baan als koelmonteur in Leeuwarden en omstreken
 • Goed salaris tot €3.100,- bruto per maand
 • Pensioenregeling en reiskostenvergoeding (€0,23/km)
 • Mogelijkheid om cursussen en/of opleidingen te volgen via Aditech
 • Tot 25 vrije dagen
 • Topgereedschap van Milwaukee
 • Goede werkkleding en de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen
 • Een Aditech-collega die het allemaal voor je regelt; geen gedoe

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Parttime Postbezorger

PostNL, Leeuwarden, Friesland
2 weken geleden
Werkdagen dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag Wat ga je doen? Van een verjaardagskaart tot een belangrijke brief, je bezorgt het allemaal bij PostNL in een gebied dat je door en door kent. Elke brief die je door de brievenbus doet geeft je een trots gevoel. Want zeg nu zelf, een kaartje met een persoonlijke boodschap maakt iedereen blij. Je begint...
PostNL

Werkplaats chef landbouwmechanisatie

Agriwerker B.V., Leeuwarden, Friesland
3 weken geleden
Ben je ambitieus ingesteld? Heb je passie voor techniek, en vind je het een uitdaging om samen met collega’s te werken aan hoogwaardige landbouwmachines en tractoren? Dan is dit de baan die je zoekt.Over bedrijfVoor onze opdrachtgever in de regio Leeuwarden zijn we op zoek naar een Werkplaats chef landbouwmechanisatie Als meewerkend werkplaats chef ben je verantwoordelijk voor het organiseren,...
Agriwerker B.V.

Beheerder Bovengrondse infra

Gemeente Leeuwarden, Leeuwarden, Friesland
€ 4.537 per maand
4 weken geleden
We zoeken een enthousiaste collega die graag werkt in een dynamisch werkveld. Je hebt immers te maken met onderwerpen die zowel maatschappelijk als politiek toenemende aandacht krijgen. Je bent een netwerker, verbinder en iemand die in oplossingen denkt en resultaatsgericht werkt. Je hebt relevante ervaring met beheer- en onderhoudscyclus en hebt kennis van- en/of affiniteit met het vakgebied bovengrondse infra....
Gemeente Leeuwarden