Financieel administratief medewerker crediteuren (16 uur)

Gemeente Delft


Datum: 2 weken geleden
Stad: Delft, Zuid-Holland
Salaris: € 2.295 - € 3.323 per maand
Contract type: Voltijd
Gemeente Delft

Binnen onze afdeling zijn wij tijdelijk (één kalenderjaar) op zoek naar ondersteuning binnen onze crediteurenadministratie. Ben jij op zoek naar een parttime rol of wil je werken naast je studie, lees verder!

Je rol

Werkzaamheden op de crediteurenadministratie omvatten factuurverwerking, boekhoudkundige registratie, betalingsvoorbereiding, crediteurenbeheer, rapportage, archivering, communicatie met leveranciers, nalevingscontrole, probleemoplossing en procesverbetering. Het draait om het beheer van financiële verplichtingen aan leveranciers. Uitgebreidere omschrijving:

 • Factuurverwerking: Het ontvangen, registreren en controleren van inkomende facturen van leveranciers om ervoor te zorgen dat ze correct zijn en voldoen aan overeengekomen voorwaarden.

 • Boekhoudkundige registratie: Het boeken van goedgekeurde facturen in het boekhoudsysteem en het bijwerken van crediteurenrekeningen.

 • Betalingsvoorbereiding: Het voorbereiden van betalingen aan leveranciers, inclusief het controleren van de betalingsvoorwaarden, het opstellen van betalingslijsten en het verwerken van betalingsopdrachten.

 • Crediteurenbeheer: Het bijhouden van openstaande crediteurenrekeningen, het afstemmen van rekeningen en het oplossen van eventuele disputen met leveranciers.

 • Rapportage: Het genereren van rapporten en overzichten met betrekking tot crediteuren, betalingsverplichtingen en liquiditeitsprognoses.

 • Archivering: Het organiseren en archiveren van financiële documenten, zoals facturen en betalingsbewijzen, om ervoor te zorgen dat deze gemakkelijk toegankelijk zijn voor auditdoeleinden.

 • Communicatie: Het onderhouden van communicatie met leveranciers met betrekking tot facturatie, betalingsvragen en andere gerelateerde kwesties.

 • Controle op naleving: Zorgen dat de organisatie zich houdt aan wettelijke vereisten en interne beleidsregels met betrekking tot crediteurenadministratie.

 • Probleemoplossing: Het identificeren en oplossen van problemen, zoals dubbele facturering, onjuiste bedragen of betalingsgeschillen.

 • Procesverbetering: Het deelnemen aan of initiëren van initiatieven om de efficiëntie en effectiviteit van de crediteurenadministratie te verbeteren, bijvoorbeeld door automatisering of procesoptimalisatie.

Je werkplek

De afdeling Financiën bestaat uit 40 medewerkers. Wij kenmerken ons door een open, plezierige sfeer waar we elke dag flink ons best doen om de gemeente financieel te ondersteunen bij het halen van haar maatschappelijke doelen.

Drie kernwaarden waar vanuit we willen werken zijn Plezier, Samenwerking en Professionaliteit. Collega’s onderling zijn vriendelijk en behulpzaam naar elkaar. We geven ruimte aan initiatief en rekenen erop dat ieder zijn of haar verantwoordelijkheid neemt. We zijn ook resultaat gericht en vinden een goede samenwerking belangrijk om onze doelen te behalen. Er zijn opleidingsmogelijkheden en bij consistent goede prestaties en duidelijke potentie stromen collega’s regelmatig door naar een andere functie.

De afdeling Financiën heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. Zowel het invoeren van duidelijke teams binnen de afdeling als een sterke focus op verbeteringen in de processen zorgen ervoor dat er nog meer grip op de financiële organisatie komt. Hier gaan we graag mee door met jouw hulp!


Je profiel

Wie is de geschikte persoon voor deze functie? Een (aankomend) financial die ook nog eens initiatiefrijk en resultaatgericht is. Wij staan open voor iemand die naast zijn (financiele) studie werkervaring wilt op gaan doen.

Andere eisen

 • Je hebt kennis van financieel– (crediteuren) administratie;

Ons aanbod

Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 2.295,– en maximaal € 3.323,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 6). Het betreft een 16 urige werkweek en een contract voor één jaar. Wellicht zijn er mogelijkheden hierna, alleen dit kunnen wij op dit moment niet vaststellen.

Door het Individueel Keuze Budget van circa 17% van het bruto salaris heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering.

Contact
Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Sandra Appelman (Hoofd financiële administratie) via 06-28648721.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatie en cv voor vrijdag 26 November via de ‘solliciteer’ button. Zien wij aansluiting met jouw profiel, dan nemen wij graag snel contact met je op om kennis te maken en je meer te vertellen over de functie en Delft!

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden. Op dit moment hebben wij een hybride werkvorm waarbij wij deels op kantoor en deels vanuit huis werken.

Delft. Laat zien wat je kan
Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenten.
Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Buyer Packaging Procurement NL/B/UK/Nordics

DSM-Firmenich, Delft, Zuid-Holland
1 week geleden
The role is to capture all indirect spend for his/her sites / categories and to service by implementing the approved sourcing strategies, within companies' requirements and guidelines, to ensure results on all agreed goals with BU and Group functions, and to contribute to the overall result for dsm-firmenich. The role can be hired from another locations NL/B/UK/Nordics. At dsm-firmenich people...
DSM-Firmenich

Corporate recruiter

Gemeente Delft, Delft, Zuid-Holland
€ 5.009 per maand
2 weken geleden
Ben jij de recruiter die naast het vinden van de juiste kandidaten aan de slag gaat met employer branding en procesverbetering? Ga jij graag de uitdaging aan om in de huidige markt de juiste kandidaten te vinden voor de jongste oude stad van Nederland? Wij vertellen je graag meer! Je rol Als corporate recruiter bij de gemeente Delft ben je...
Gemeente Delft

Procesondersteuner Wettelijke Taken

Gemeente Delft, Delft, Zuid-Holland
€ 3.591 per maand
3 weken geleden
Ben jij een analytisch talent dat in staat is om de gemeente een stap vooruit te helpen? Heldere communicatie richting burgers en kwalitatieve administratie van diverse wettelijke taken: dat is wat jij mogelijk maakt. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Je rol De ondersteunende factor bij processen De afdeling Regie op Uitvoering maakt onderdeel uit van het cluster Samenleving...
Gemeente Delft