Secretaresse Vakgroep Orthopedie

Albert Schweitzer Ziekenhuis


Datum: 2 weken geleden
Stad: Dordrecht, Zuid-Holland
Salaris: € 3.276 per maand
Contract type: Voltijd
Albert Schweitzer Ziekenhuis

Binnen de afdeling Orthopedie locatie Dordwijk bestaat een vacature voor een enthousiaste

SECRETARESSE VAKGROEP ORTHOPEDIE
voor 16 uur per week, verdeeld over 3 dagen

Wat ga je doen?
De functie is hoofdzakelijk opgebouwd uit administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Je draagt zelfstandig zorg voor de administratie die behoort bij de ondersteuning van de vakgroep Orthopedie. Hieronder valt oa de ondersteuning van de opleider & de medisch manager maar ook enige financiële administratie en verwijzingen richting andere zorginstellingen. Een enkele keer zal gevraagd worden te notuleren bij (vakgroep) vergaderingen.

Een ander onderdeel is het verwerken van de PROMS en de Patiënt Tevredenheid Onderzoeken en het controleren van de LROI formulieren. Ook organiseer je 2 tot 3 keer per jaar voorlichtingsavonden voor patiënten en/of huisartsen en fysiotherapeuten.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

De kandidaat vragen wij te beschikken over:

 • zeer goed organisatievermogen
 • goede mondelinge, schriftelijke en contactuele vaardigheden
 • zorgvuldigheid
 • het vermogen om met een eigen verantwoordelijkheid zelfstandig te kunnen werken
 • pro-activiteit: het kunnen anticiperen op toekomstige behoeftes
 • flexibele inzet
 • representatieve eigenschappen
 • Een afgeronde opleiding in de richting van secretaresse of administratief medewerker.

Wat bieden wij?

 • De functie is ingedeeld in functiegroep FWG 35 (maximaal € 3.276,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
 • De dagen en uren zijn flexibel in te delen in overleg.

Qua arbeidsvoorwaarden kun je verder rekenen op:

 • 144 vakantie uren en 57 Persoonlijk Levensfase Budget (PLB) uren per jaar (o.b.v. 36 uur per week)
 • Daarnaast ontvang je nog vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (8,33%), waarbij je kan kiezen om de vakantietoeslag en/of eindejaarsuitkering maandelijks uit te laten betalen.
 • Gewoon een heel compleet en goed arbeidsvoorwaardenpakket! Je ontdekt het allemaal hier
 • Gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.
 • Wij houden ons aan de afspraken uit de Cao Ziekenhuizen.

Hoe ziet de afdeling en het ziekenhuis eruit?
De polikliniek orthopedie bestaat uit 7 enthousiaste orthopeden met poliklinieken op 3 locaties (Dordrecht, Zwijndrecht en Sliedrecht) en 2 klinieken & OK locaties op Dordrecht en Zwijndrecht.

De polikliniek behoort tot de Helene Schweitzer Kliniek waar meerdere specialismen onderdeel van zijn. (www.hskliniek.nl) Hierbij gaat het om patiënten met hoog volume en laag complexe zorg om hen te helpen waarbij, naast kwaliteit, gastvrijheid, korte toegangs- en wachttijden en persoonlijke service centraal staan.

De poliklinieken worden bemand door 13 polikliniekmedewerkers. Iedereen heeft zijn of haar voorkeur voor een locatie maar ze zijn flexibel inzetbaar op andere locaties, waar nodig. Vanaf 1 januari 2024 zal het zwaartepunt van de polikliniek in Zwijndrecht komen.
De afdeling orthopedie heeft een klinische afdeling in Dordrecht (D2) en is tevens onderdeel van afdeling Kort Verblijf in Zwijndrecht. Jaarlijks ontvangen de poli's meer dan 20.000 bezoekers en worden meer dan 2.000 mensen geopereerd.

Neem eens een kijkje op https://www.asz.nl/orthopedischcentrum/ voor meer informatie over orthopedie en het artsenteam.

Het Albert Schweitzer ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis (lid van vereniging STZ) met drie locaties en een buitenpolikliniek. We bieden een interessante combinatie tussen klinische zorg van topniveau én (basis)zorg dicht bij mensen. Er werken in totaal zo’n 250 medisch specialisten, 250 vrijwilligers en 3.500 medewerkers met hoofd, hart en ziel voor onze patiënten. We zijn ook goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Gorinchem en Breda.

Wij zijn benieuwd hoe jij het zou doen
Voor meer informatie over de functie en afdeling kun je contact opnemen met Natasja IJpen, telefoonnummer 078-65 42403

Hoe kun je solliciteren?
Zie je het werken op onze afdeling al helemaal zitten na het lezen van deze vacature? Dan ben je natuurlijk van harte welkom om je sollicitatie direct in te sturen via de sollicitatiebutton. Deze vacature staat open tot en met 1 december 2023,

Wil je meer weten over onze sollicitatieprocedure? Klik dan hier.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Adviseur Publieke Sector (zorgsector)

Verstegen Accountants, Dordrecht, Zuid-Holland
6 dagen geleden
Organisatie en werkterrein Verstegen accountants en adviseurs is een full-service accountantskantoor met een omvangrijke en groeiende klantenkring binnen de zorg, de lokale overheid en andere organisaties in de publieke sector. Binnen de zorg is Verstegen inmiddels één van de marktleiders en in de andere sectoren zijn wij een partij die er toe doet. Om het succes in de adviespraktijk van...
Verstegen Accountants

Apotheker productie

Albert Schweitzer Ziekenhuis, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 7.531 per maand
2 weken geleden
De A+ Apotheek is op zoek naar een bevlogen en enthousiast APOTHEKER PRODUCTIE voor 32 tot 36 uur per week Wat ga je doen? Als apotheker productie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden in onze productieapotheek. Je biedt ondersteuning en advies en je bent nauw betrokken bij de coördinatie van de werkzaamheden. Ook lever je een actieve bijdrage aan...
Albert Schweitzer Ziekenhuis

Logistiek Medewerker

Tempo-Team, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 3.000 per maand
3 weken geleden
Functieomschrijving Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan? Met een gezellig team die allerlei leuke activiteiten doen samen? En dat alles voor een salaris tot wel € 3.000,- per maand? Dan is dit de plek voor jou! Lees snel verder. Wat bieden wij jou Salaris tot wel € 3.000,- per maand! Vast contract al in zicht! Barbecues, borrels, bowlen...
Tempo-Team