Leerkracht basisvaardigheden 0.6 - 1.0 fte

Stichting H3O


Datum: 2 weken geleden
Stad: Dordrecht, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Stichting H3O
Leraar L11 Insula College locatie Leerpark Tijdelijk met uitzicht op vast Solliciteren

In verband met uitbreiding ontstaat op de Insula vmbo te Dordrecht een vacature voor leerkracht basisvaardigheden.

De betrekkingsomvang bedraagt 0.6 - 1.0 fte voor het aanbieden van basisvaardigheden. In ieder geval tot en met augustus 2025 vaste uren in het rooster. Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast.

Nederlands

Onze leerlingen verdienen een stevige basis!

Met extra aandacht voor basisvaardigheden: rekenen, begrijpend lezen en burgerschap zetten wij de komende jaren in op deze stevige basis. Hiervoor zoeken wij jou!

Ben jij die enthousiaste leerkracht die onze leerlingen begeleidt tijdens het verwerven van basisvaardigheden? Ligt jouw hart in het vmbo, bied jij betrouwbare ondersteuning, structuur en regelmaat? Krijg je energie van het ontwikkelen van een effectieve aanpak voor het verwerven van basisvaardigheden? Werk je graag in ons warme team samen aan de verdere ontwikkeling van onze school en wil je blijvend investeren in jouw eigen ontwikkeling?

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Werk je op dit moment in het basisonderwijs en wil je graag de overstap maken naar het voortgezet onderwijs? Wij denken graag met je mee voor het versneld behalen van je bevoegdheid.

Ook studerenden worden van harte uitgenodigd te reageren. Uiteraard denken we met je mee over het succesvol afronden van jouw studie.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Kwaliteitsverpleegkundige ouderenzorg

Het Spectrum, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 2.620 - € 4.264 per maand
1 week geleden
Omschrijving Je bent een professionele zorgverlener die een essentiële rol heeft in het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van zorg binnen Het Spectrum. De zorg en het welzijn van onze bewoners staat voor jou op de absolute nummer één. Heb je uitgebreide kennis van de zorg en regelgeving binnen de ouderenzorg? Heb jij sterke analytische vaardigheden en ben je...
Het Spectrum

Shopmanager Dordrecht

The Body Shop International Limited, Dordrecht, Zuid-Holland
2 weken geleden
The Body Shop When Anita Roddick founded The Body Shop in 1976, she had a vision. Business as a force for good – that’s us. Over 40 years later, we’re proud to be pioneering cruelty-free beauty every step of the way. We’re the original ethical beauty brand. We’ve got a thing for empowering people and enriching our planet. We’re all...
The Body Shop International Limited

Archiefmedewerker

Tempo-Team, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 3.612 per maand
2 weken geleden
Functieomschrijving Wil jij een sleutelrol spelen in het waarborgen van cruciale informatie? Als archiefmedewerker binnen de prachtige omgeving van Drechtsteden ben jij verantwoordelijk voor het behoud en de overdracht van essentiële fysieke archieven naar het Regionaal Archief Dordrecht. Een dynamische kans om bij te dragen aan een soepel verlopende informatiestroom voor burgers en bedrijven. Wat bieden wij jou Salaris tot...
Tempo-Team