Woonbegeleider beschermd wonen

Yulius


Datum: 2 weken geleden
Stad: Dordrecht, Zuid-Holland
Salaris: € 2.535 - € 3.471 per maand
Contract type: Voltijd
Yulius
28-32 uur uur MBO Dordrecht € 2.535 - € 3.471 Solliciteer direct Arbeidsvoorwaarden

Waar kom je te werken?

De Foyer biedt een veilig thuis aan 22 jongeren met een ernstige psychiatrische aandoening. De meeste bewoners zijn 18 tot en met 25 jaar. In zorg komen bij De Foyer betekent wonen in een prettige omgeving, samen met andere jongeren die behoefte hebben aan intensieve ondersteuning en begeleiding. Deze woonvorm bereidt cliënten optimaal voor op het zelfstandig wonen, leven en participeren in de maatschappij.

Het team van de Foyer is kleurrijk, ambitieus en dynamisch en werkt actief samen met de cliënten aan een thuishaven waar zij zich veilig en gesteund mogen voelen en waar ze actief kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Dit alles om zo goed mogelijk zelfstandig aan de maatschappij te kunnen deelnemen.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Jij biedt de bewoners ondersteuning in het dagelijkse leven en jij begeleidt de cliënten in de uitvoering van activiteiten gericht op zelfredzaamheid in het dagelijkse leven;

 • Jij ziet toe op het psychisch- en fysiek welzijn van de cliënten van de groep;

 • Jij stimuleert en activeert cliënten in ontspanning en ontwikkeling, betrekt ze waar nodig bij op de woon- en leefsituatie gerichte activiteiten, legt plannen en ideeën voor aan het team en draagt mede zorg voor de uitvoering;

 • Jij begeleidt cliënten bij het uitvoeren van huishoudelijke activiteiten of verricht deze, afhankelijk van de zelfstandigheid van de cliënten zelf en draagt zorg voor observatie en overdracht.

Vragen?

Heb je nog vragen? Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon in de vacature. Met vragen over het sollicitatieproces, kun je terecht bij de afdeling recruitment:

[email protected]
Whatsapp: 06 39 54 82 97

Contact opnemen

Deel vacature:

 • Facebook
 • Linkedin
 • Mail
 • Whatsapp

Jouw kennis en vaardigheden

 • Je beschikt over een relevante MBO 4 opleiding (diploma behaald);

 • Je hebt ervaring met jongeren met een psychiatrische achtergrond;

 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden met oog en oor voor de mens;

 • Je bent in staat om een stabiel en prettig leefklimaat te creëren;

 • Je hebt gevoel voor humor en een praktische en geduldige instelling;

 • Je bent bereid tot het draaien van onregelmatige diensten, zo ook nachtdiensten.

Wat bieden wij

 • Wij hebben een plezierige werkomgeving met afwisselende werkzaamheden;
 • De functie is ingeschaald in schaal 40 conform de cao-GGZ;
 • Een inspirerende werkomgeving en een team van enthousiaste en betrokken collega’s;
 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag;
 • 35 uur per jaar levensfasebudget (kan je meenemen vanuit een andere ggz werkgever);
 • 500 euro bruto per jaar balansbudget.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de functie en/of de locatie kun je contact opnemen met Renée Droogendijk (teammanager) via het telefoonnummer 06-13591174. Bel of WhatsApp gerust!

Liever eerst een kijkje nemen op de afdeling? Je bent van harte welkom voor een kop koffie of thee!

Het sollicitatieproces

Stap 1

Gesolliciteerd? Je ontvangt van ons direct een bevestiging van je sollicitatie. In deze mail vind je ook meer informatie over het sollicitanten portal van Yulius, waar je de voortgang van je sollicitatie kunt volgen. Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze recruiters.

Stap 2

Als we denken dat we een goede match zijn, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. Je eerste gesprek heb je met de teammanager. Op deze manier krijg je meteen een goed beeld van de locatie, de afdeling en het team waarin je mogelijk komt te werken.

Stap 3

Afhankelijk van de functie volgt een tweede gesprek met bijvoorbeeld een collega uit je nieuwe team. Ben je benieuwd naar de locatie en het team waar je komt te werken? Een (halve) dag meelopen op de afdeling behoort tot de mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat er wederzijds een goede match is.

Stap 4

Zijn we allebei enthousiast? Dan ontvang je van ons een passend aanbod. Je kunt je contract online tekenen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen als onze nieuwe collega!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Erbijbaner Kassamedewerker

Jumbo Foodmarkt Dordrecht in winkelcentrum Sterrenburg, Dordrecht, Zuid-Holland
2 dagen geleden
De plek waar collega's je vrienden worden. Voor in de zomervakantie zijn wij opzoek naar versterking voor ons kassateam. Wil jij wat bijverdienen in de vakantie, dan zijn wij opzoek naar jou! Het is niet alleen een baantje voor in de zomervakantie, maar na de vakantie is het de perfecte bijbaan voor naast je school/studie. Jumbo Foodmarkt Dordrecht in winkelcentrum...
Jumbo Foodmarkt Dordrecht in winkelcentrum Sterrenburg

Stagiaire werken en leren BBL

Action, Dordrecht, Zuid-Holland
2 weken geleden
(Parttime, minimaal 24 uur per week) Als stagiair zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen. WAT GA JE DAGELIJKS DOEN Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart...
Action

Apotheker productie

Albert Schweitzer Ziekenhuis, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 7.531 per maand
2 weken geleden
De A+ Apotheek is op zoek naar een bevlogen en enthousiast APOTHEKER PRODUCTIE voor 32 tot 36 uur per week Wat ga je doen? Als apotheker productie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden in onze productieapotheek. Je biedt ondersteuning en advies en je bent nauw betrokken bij de coördinatie van de werkzaamheden. Ook lever je een actieve bijdrage aan...
Albert Schweitzer Ziekenhuis