Chauffeur

4 Minutes B.V.


Datum: 2 weken geleden
Stad: Almelo, Overijssel
Salaris: € 15,13 - € 17,49 per uur
Contract type: Voltijd
4 Minutes B.V.

Chauffeur | Twente Milieu

Wil jij rijden als vrachtwagenchauffeur en toch elke dag op tijd thuis zijn voor het avondeten? Houd je er daarnaast van om ook zelf in beweging te blijven? Start nu als Chauffeur Belader bij Twente Milieu en rij de mooiste routes door heel Twente!

Wat wordt er van je verwacht

Samen met jouw collega’s zorg jij voor een schoon en afvalloos Twente. Het rijden als chauffeur-belader is een hele uitdaging. In de drukke steden en woonwijken zorg jij, door jouw defensieve rijgedrag, voor een veilige inzameling.

Twente Milieu werkt met 3 typen wagens: achterladers, zijladers en autolaadkranen. Als chauffeur-belader op de achterlader wissel je het rijden en het beladen af met een collega. Fysiek fit zijn is hierbij dus van belang.

Je verricht je werkzaamheden van 07:30 tot 16:00 uur. Avonddiensten en diensten in het weekend en op zon- en feestdagen behoren ook tot de mogelijkheden.

Wat zoeken wij

Jij bent het visitekaartje van de organisatie en het is dan ook belangrijk dat jij een positieve en klantgerichte instelling hebt. Daarnaast ben of heb jij:
  • In het bezit van een geldig rijbewijs C;
  • Enige ervaring als chauffeur;
  • Geldige code 95 of je bent bereid om deze opnieuw te behalen;
  • Woonachting in of rondom Twente;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij

Een mooie, stabiele baan met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij Twente Milieu. Er wordt gestart met een fulltime detacheringscontract voor ten minste 4 maanden. Het salaris is op basis van schaal D in de CAO Afval & Milieu Services (tussen €15,13 en €17,49 bruto per uur).

Beschik je nog niet over Code 95? Wij helpen je graag deze (op onze kosten) te behalen. In de tussentijd kun je als
belader alvast ervaring opdoen met de werkzaamheden.

Over het bedrijf

Twente Milieu is bij veel Twentenaren bekend van het ophalen van huisvuil. Wat velen echter niet weten is dat ze ook op andere gebieden actief zijn. Denk hierbij aan onder andere het beheer van verkeerslichten en het onderhoud van riolering. Twente Milieu is een organisatie met ambitie. Zij streven naar een afvalloze maatschappij in 2030.

Wij bieden een uitdagende baan binnen een organisatie die vooruit wil. Je krijgt de gelegenheid om daar je steentje aan bij te dragen en onderdeel te zijn van een organisatie met een informele, mensgerichte sfeer die bouwt aan haar toekomst.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Mondhygiënist

Rovidam Mondzorgbanen, Almelo, Overijssel
€ 3.000 - € 10.000 per maand
3 weken geleden
De kidsclub: Voor een prettige praktijk in de regio Almelo, waar alle specialisaties onder één dak vertegenwoordigd zijn, zoeken wij een mondhygiënist die het leuk vindt om met kinderen te werken! Rovidam, voor finetuning! 30 jaar ervaring! Zo lang loopt Rovidam al mee in de dentale sector? Ja zeker! En nog elke dag matchen de bevlogen recruiters de leukste en...
Rovidam Mondzorgbanen

Qualitätsmitarbeiter IKT

Tempo-Team, Almelo, Overijssel
3 weken geleden
Functieomschrijving Verdiene 19,92 € pro Stunde, WOW! Das ist bei ZT Systems in Almelo möglich. Beginne jetzt als Qualitätsmitarbeiter. Ihre IT-Kenntnisse werden sich als nützlich erweisen! Sie sind der letzte Kontrollpunkt, bevor die Serverschränke an den Kunden gehen. Möchtest du wissen, was du dafür können musst? Lies schnell weiter, und vielleicht ist dieser Job genau das Richtige für dich! Was...
Tempo-Team

Bijbaan als Kassamedewerker

DekaMarkt, Almelo, Overijssel
4 weken geleden
Wat kom je halen Een goed salaris Leuke collega’s Dichtbij huis werken Wat kom je brengen Enthousiasme! Collegialiteit Een grote glimlach! Wist je dat je… … als kassamedewerker bij DekaMarkt maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie-uren, vakantiegeld en ADV uren. Daar komt nog bij dat we samen...
DekaMarkt