Elektromonteur Industrie

Aditech B.V.


Datum: 2 weken geleden
Stad: Breda, Noord-Brabant
Salaris: € 3.225 per maand
Contract type: Aannemer
Aditech B.V.
Bedrijfsomschrijving

De beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de elektrotechniek, zoals elektromonteurs in de industrie, is wat we bij Aditech al bijna 30 jaar lang doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemers tot landelijke spelers.

Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van topgereedschap en werkkleding tot vervoer en opleiding. Met 12 vestigingen door het hele land zitten de Aditech-collega’s altijd in de buurt. Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct.

Functieomschrijving

Is elektrotechniek jouw vak en de industrie jouw werkterrein? Van meet- en regeltechniek tot paneelbouw; als elektromonteur industrie is deze baan een mooie kans voor je in Breda en omstreken.

Elektrotechniek in een industriële omgeving is een vak apart op fantastische werklocaties. Van productieomgevingen in food, chemie, energie en procesindustrie tot aan infrastructuur. Je weet goed hoe je veilig met (bijvoorbeeld) middenspanning en complexe installaties moet omgaan. Van nieuwe installaties en inbedrijfstellingen tot onderhoud. Van kabeldraagsystemen en verdeelinrichtingen tot stroomvoorziening. Daarbij kan jij ook werken vanaf tekening. Door jouw werk houd je processen draaiende. Wat jij graag doet, met een goed salaris en toekomstperspectief. Dat hebben we voor je bij Aditech!

Wij zijn Aditech. Al bijna 30 jaar lang bezig om technische vakmensen, zoals elektromonteurs in de industrie, bij mooie installatiebedrijven of op technische banen te plaatsen. Werk in vast dienstverband in het Aditech-team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei.

Functie-eisen

 • Ervaring als elektromonteur in de industrie
 • Kennis van sterkstroom- en/of krachtstroominstallaties
 • Opleiding MBO 3 elektrotechniek of vergelijkbaar (bv. MTS-E, MSI, EMSI)
 • VCA-certificaat of deze willen behalen via Aditech
 • Bekend met NEN-1010 of -3140
 • Rijbewijs B(E)

Arbeidsvoorwaarden

 • Baan als elektromonteur industrie in de regio Breda
 • Goed salaris tot €3.225,- bruto per maand
 • Pensioenregeling en €0,23 kilometervergoeding
 • Cursussen en/of opleidingen te volgen via Aditech
 • Tot 25 vrije dagen
 • Topgereedschap van Milwaukee
 • Werkkleding en de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen
 • Een Aditech-collega in de buurt die het allemaal voor je regelt; geen gedoe

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst

Adecco, Breda, Noord-Brabant
€ 2.500 - € 3.000 per maand
3 dagen geleden
Ben jij commercieel en staat de klant tegelijkertijd bij jou centraal? Sta jij de klant communicatief sterk te woord en word jij enthousiast van een brede functie met veel diversiteit? Word Commercieel Medewerker Binnendienst in Breda! Wat ga je doen? Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij een brede spil binnen de organisatie. Je verzorgt het gehele salestraject van A tot...
Adecco

Bedrijfsjurist Trainee Financiële instellingen

EIFFEL, Breda, Noord-Brabant
€ 2.800 per maand
2 weken geleden
Zie jij jezelf werken binnen de financiële sector? Bij EIFFEL weten we hoe we omgaan met talent en helpen we je niet alleen om je talent te ontwikkelen maar zetten we je talent ook in bij verschillende grootbanken en verzekeraars. Zo maak jij een echte kickstart in je carrière. DAAROM WIL JIJ ALS JUNIOR JURIST FINANCIËLE INSTELLINGEN BIJ EIFFEL WERKEN...
EIFFEL

RESTAURANTMANAGER

Vitam, Breda, Noord-Brabant
3 weken geleden
RUN JE EIGEN RESTAURANT BIJ VITAM! Je gaat werken als restaurantmanager bij een nieuwe locatie in Breda, deze zal in April 2024 openen. De locatie biedt innovatieve kantoorruimtes, werkplekken en vergaderruimtes aan. Voor een optimale gastvrije beleving bieden ze daarnaast diverse faciliteiten aan zoals een restaurant, koffiebar en banqueting faciliteiten. Een prachtig gebouw, dynamische locatie en een plek waar ontmoeten...
Vitam