Leerkracht groep 1-2

Derec


Datum: 2 weken geleden
Stad: Amstelveen, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Derec

Deze eigentijdse basisschool in Amstelveen is gelegen in een rustige, maar gezellige buurt. Voor deze school ben ik op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor groep 1-2. De focus op deze school ligt op het bijdragen aan de snel veranderende samenleving. Aan de vakgebieden wordt op eigentijdse wijze invulling gegeven. Ben jij wel toe aan een nieuwe uitdaging en spreekt de visie van deze school jou aan? Lees dan gauw verder!

Hier ga je aan de slag

Deze school bevindt zich in een groene, rustige omgeving in Amstelveen is continu bezig met het vernieuwen van het onderwijs. Op deze school zal je terecht komen in een hecht team dat erg openstaat voor verandering. De school werkt met het verdelen van vakken onder de leerkrachten, op basis van hun kracht en sterke punten. Kun jij goed rekenen? Dan verzorg je het rekenonderwijs. Ben jij gek van wereldoriëntatie? Dan wordt dat jou verantwoordelijkheid. Kortom, ja zeggen tegen deze vacature is ja zeggen tegen wisselende groepen en een uitdagende baan!

Dit ga je doen

Voor deze mooie basisschool zoek ik naar een leerkracht voor de groep 1-2. Er zijn verschillende opties wat betreft beschikbaarheid voor deze functie. Wanneer je 8 december wil beginnen is de functie voor 0.6 fte, en zal je werken op maandag, donderdag en vrijdag. Het is ook mogelijk fulltime te werken. Vanaf 9 januari is de functie voor 0.6 fte voor de woensdag, donderdag en vrijdag. Per 1 februari is de functie voor een fulltime leerkracht voor de groep. Uiteraard is het mogelijk in overleg om meer uren of minder uren te maken. Heb jij affiniteit met iets oudere kinderen? Dan is het ook mogelijk om les te geven aan groep 3 aan een klas met 32 leerlingen. Heb jij affiniteit met vakken die op eigentijdse wijze worden gegeven aan de leerlingen? Draag jij graag je steentje bij aan vernieuwend onderwijs en werk je graag in een hecht team? Neem dan contact met mij op!

Wat we van jou verwachten
  • Je bent in het bezit van een pabo-diploma of zit in het laatste jaar van de opleiding.
  • Je houdt ervan om samen na te denken over vernieuwing van het onderwijs.
  • Je kunt goed overweg met coöperatieve werkvormen.
  • Je bent fulltime beschikbaar.
  • Je laat niet alleen de kinderen, maar ook collega's in hun kracht staan.
Dit bieden wij

Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de beste balans tussen werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning.


Wij bieden jou:


  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Doorbetaling van schoolvakanties;
  • Ondersteuning van ervaren coaches;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
Meer weten over deze vacature?

Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten over de school? Neem dan contact op met Ingrid van Dijken via [email protected] of 06-82411831.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

PEOPLE Stagiair

BESTSELLER, Amstelveen, Noord-Holland
€ 500 per maand
3 weken geleden
HEY YOU! Ben je op zoek naar een toffe en leerzame HR-stage per Februari 2024 in een professioneel en commercieel bedrijf waarbij je veel kunt leren van alle HR-aspecten? Dan ben jij op dit moment de juiste vacature aan het lezen, want bij BESTSELLER zijn wij ervan overtuigd dat wij jou zo’n dergelijke stage kunnen bieden! WAT GA JE VERDER...
BESTSELLER

Verkoopmedewerker

Manfield, Amstelveen, Noord-Holland
3 weken geleden
Heb jij een goede kijk op stijlvolle schoenen en de laatste trends? Wil jij de klant meer bieden dan alleen het perfecte paar schoenen? En weet jij persoonlijke service toe te passen zoals het bieden van een kopje koffie? Dan is dit dé sales vacature waar jij naar op zoek bent! Solliciteer en begin aan jouw Manfield avontuur. Wat ga...
Manfield

Klantenadviesraad (KAR)

SVB, Amstelveen, Noord-Holland
4 weken geleden
. Je doet het Twee leden voor de Klantenadviesraad van de Sociale Verzekeringsbank De Klantenadviesraad (KAR) van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) zoekt twee nieuwe leden. Zij vervangen twee leden die vertrekken na het bereiken van de maximale zittingstermijn. Om een evenwichtige samenstelling van de KAR te waarborgen geldt voor beide nieuwe leden dat zij kinderen hebben in de kinderbijslagleeftijd en...
SVB