Magazijnbeheerder

Adecco


Datum: 2 weken geleden
Stad: Breda, Noord-Brabant
Salaris: € 2.500 - € 3.500 per maand
Contract type: Voltijd
Adecco

Interesse in een afwisselende magazijnfunctie met uiteenlopende verantwoordelijkheden in dagdienst? Ben jij die logistiek medewerker die eigenlijk zelf een magazijn zou kunnen runnen? Ben jij een handig persoon met basis technische kennis? Dan hebben wij de perfecte fulltime opdracht in Breda voor € 2500 - € 3500 op basis van kennis en ervaring!


Wat ga je doen?

Je gaat bij deze opdrachtgever de verantwoordelijkheid krijgen om voornamelijk alleen het volledige magazijn in goede banen te laten verlopen. Dat ga je doen in samenspel met je customer support collega die afstemt wat voor orders er binnenkomen en uitgezonden moeten worden. Ook zal er tijdens drukke periodes een collega komen helpen, en zal je de eerste maanden meegenomen worden door de huidige magazijnbeheerder die je inwerkt door middel van een onboardings/-opleidingstraject.


Magazijnbeheerder houdt o.a. in dat je zorgt dat de voorraden op orde blijven, dat je materialen en producten volgens procedure opbergt, dat je zendingen ontvangt en verzendklaar maakt d.m.v. elektrische stapelaars en inpakmachines, en dit allemaal administratief registreert zodat collega’s en afdelingen van belang ook op de hoogte zijn. In sommige gevallen zullen er laatste-minuut aanpassingen moeten gemaakt worden aan een bepaald product, hier moet jij niet van schrikken aangezien korte en kleine assemblage werkzaamheden vrij regelmatig verricht zullen moeten worden.


Als magazijnbeheerder zal je ook over genoeg eigen inzicht moeten beschikken om prioriteiten te stellen en je dag in te vullen. Maar verder verlopen veel van de processen geautomatiseerd via computersystemen, en kan je op basis van de informatie in deze systemen je dag indelen. Hierin staan veel van de benodigde taken voor die dag. Verdere indeling van je dag moet dus op basis van eigen inzicht en de juiste prioriteiten stellen.

Vervolgens zal je takenpakket bestaan uit:

 • Ontvangen, scannen en opslaan van artikelen;
 • Zorgvuldig organiseren en beheren van de voorraad;
 • Samenstellen en verzendklaar maken van bestelling;
 • Eventuele ombouwen en assembleren van datakasten en dergelijke;
 • Bijhouden en rapporteren van eventuele voorraad tekorten.

Kortom: een uiteenlopende functie waar jij als beheerder de verantwoordelijkheid voor het magazijn op je neemt!


Waar ga je werken?

Sinds de oprichting in 1998 is de opdrachtgever voortdurend blijven ontwikkelen en groeien. Vandaag de dag zijn ze een van de toonaangevende fabrikanten van complete oplossingen voor datacenters, telecommunicatiekasten en industriële behuizingen. Ze bieden wereldwijde verkoop- en technische ondersteuning, beschikken over fabrieken die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en hebben ook een testlaboratorium voor datacenters. Ze leveren onze oplossingen aan kleine bedrijven, grote ondernemingen en industriële klanten.


Wat vragen wij?

 • Handigheid in hanteren van technische apparatuur en producten
 • Goede organisatorische vaardigheden en oog voor detail
 • Basiskennis van computers voor de voorraadregistratie
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
 • Je beschikt over een basis technisch inzicht; kan jij bijvoorbeeld een 'IKEA kast' vrij zelfstandig monteren, dan is dat een grote pre.
 • Maar vooral; ben jij die persoon, die enthousiast, zelfstandig en verantwoordelijk is!

Wat bieden wij?

 • Afhankelijk van ervaring een goed salaris tussen de € 2500,- en max. € 3500,- bpm
 • Opleiding door de huidige magazijnbeheerder
 • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen de branche
 • Kans bij gebleken geschiktheid op overname door de opdrachtgever
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiebijslag
 • Pensioenopbouw vanaf dag één
 • Toegang tot de Adecco Academy, een online platform met 150+ trainingen en cursussen

Is je interesse in deze magazijnbeheerder functie gewekt reageer dan vóór 1 december via de button! Heb je wellicht nog vragen bel dan naar 076-5205777, we staan je graag te woord.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Hub Manager

Crisp, Breda, Noord-Brabant
2 dagen geleden
Crisp groeit als kool. Om die reden zoeken wij een Hub Manager voor onze locatie in Breda, waar jij eindverantwoordelijke bent. Jij weet als geen ander wat een goede bezorgervaring is, bent resultaatgericht, kunt een operatie stroomlijnen en geeft graag leiding aan een grote groep bezorgers en team leads. Zorgen voor een perfecte bezorgervaring bij onze klant, dat is waar...
Crisp

Leerkracht met taak onderwijscoordinator Breda College (VSO) | 32 uur

INOS, Breda, Noord-Brabant
2 weken geleden
Breda (32 fte/uur) Direct solliciteren op deze vacature? 46 minuten geleden Primair onderwijs 32 INOS Vacature informatie Startdatum: Per direct Reageren tot: 23-11-2023 Aantal fte/uur: 32 Type onderwijs: Primair onderwijs Omschrijving organisatie Ik ben, omdat wij zijn! In 28 scholen binnen de gemeente Breda geven wij vorm en inhoud aan dit motto en werken wij aan het ontdekken van de...
INOS

Sampling Employee

SVZ International, Breda, Noord-Brabant
3 weken geleden
Netherlands | Breda Sampling Employee Purpose of the job As a Sampling Employee you are responsible for receiving and processing customer requests for product samples and monitoring and maintaining the correct stock levels of samples, in line with Netra Agro guidelines. In this role you are responsible for: Incoming goods QA control in the warehouse: perform visual inspections on the...
SVZ International