Bijrijder/Belader

4 Minutes B.V.


Datum: 2 weken geleden
Stad: Almelo, Overijssel
Contract type: Voltijd
4 Minutes B.V.

Bijrijder/Belader | Twente Milieu

Wil jij een steentje bijdragen aan een schoner Twente? Wil jij een baan in de openlucht met een leuk en gezellig team? Ga aan de slag als Bijrijder Belader bij Twente Milieu! Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Wat wordt er van je verwacht

Als belader achter de vuilniswagen bij Twente Milieu help je mee bij het inzamelen van afval. Het trekken van de containers is soms best zwaar, dus fysiek fit zijn is belangrijk. Tevens kun je ingezet worden als gastheer op de afvalbrengpunten. Op de afvalbrengpunten help je inwoners hun afval goed te scheiden.

Wat zoeken wij

Je bent natuurlijk gemotiveerd om aan de slag e gaan en daarmee is het halve werk al gedaan. Daarnaast is het belangrijk dat jij ook de volgende dingen met je mee brengt:
  • Klantvriendelijkheid: jij bent het visitekaartje door heel Twente;
  • Flexibiliteit: Het kan voorkomen dat er soms iets minder werk is, 4 Minutes heeft bijna altijd vervangend werk voor jou op deze dagen;
  • Beheersing van de Nederlandse taal;
  • Woonachtig in of rondom Twente;
  • Beschikbaarheid minimaal 3 diensten per week.

Wat bieden wij

4 Minutes biedt een baan met toekomst. Als eerste leverancier van Twente Milieu bieden wij minimaal 6 beladers jaarlijks de kans om op kosten van 4 Minutes hun rijbewijs C te halen en door te stromen naar de functie van chauffeur-belader. Je kunt tussen 07.30 tot 22.00 uur op verschillende locaties worden ingezet. Het uurloon als belader is minimaal €13,73 bruto (vanaf 18 jaar). Ook komen er werkzaamheden voor op zaterdagen en zon- en feestdagen.

Wij beschikken over uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO Afval & Milieu Services. Daarnaast hebben wij een uitgebreid pakket aan overige arbeidsvoorwaarden en bedrijfsregelingen.

Over het bedrijf

Twente Milieu is bij veel Twentenaren bekend van het ophalen van huisvuil. Wat velen echter niet weten is dat ze ook op andere gebieden actief zijn. Denk hierbij aan onder andere het beheer van verkeerslichten en het onderhoud van riolering. Twente Milieu is een organisatie met ambitie. Zij streven naar een afvalloze maatschappij in 2030.

Wij bieden een uitdagende baan binnen een organisatie die vooruit wil. Je krijgt de gelegenheid om daar je steentje aan bij te dragen en onderdeel te zijn van een organisatie met een informele, mensgerichte sfeer die bouwt aan haar toekomst.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Shiftleader Orderpick

4 Minutes B.V., Almelo, Overijssel
€ 2.500 - € 3.000 per maand
2 weken geleden
Shiftleader Orderpick | Food ConnectVerken de mogelijkheden in de voedselbranche! Ga aan de slag als Shiftleader Orderpick bij Food Connect in Almelo. Samen met een gezellig team zorg jij ervoor dat het orderpick proces vlekkeloos verloopt zodat de heerlijke maaltijden bereid kunnen worden!Wat wordt er van je verwacht Jij weet van aanpakken en bent gemotiveerd om aan het werk te...
4 Minutes B.V.

KAM Coördinator

TalentRecruit, Almelo, Overijssel
4 weken geleden
TalentRecruit heeft bij een klant in Almelo een vacature voor een KAM Coördinator. Jij krijgt het voor elkaar In de functie als KAM Coördinator ben je verantwoordelijk voor: Adviseren, ontwikkelen en uitvoeren van het Kwaliteits-, ARBO- en Milieubeleid (KAM-beleid); Het signaleren en uitvoeren van verbeterpunten op het gebied van Kwaliteit, ARBO en Milieu; Interne audits plannen, voorbereiden en uitvoeren; Wijzigingen...
TalentRecruit

Bijbaan als Kassamedewerker

DekaMarkt, Almelo, Overijssel
4 weken geleden
Wat kom je halen Een goed salaris Leuke collega’s Dichtbij huis werken Wat kom je brengen Enthousiasme! Collegialiteit Een grote glimlach! Wist je dat je… … als kassamedewerker bij DekaMarkt maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie-uren, vakantiegeld en ADV uren. Daar komt nog bij dat we samen...
DekaMarkt