P&O-adviseur

Ministerie van Defensie, Defensie Ondersteuningscommando


Datum: 2 weken geleden
Stad: Hilversum, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Ministerie van Defensie, Defensie Ondersteuningscommando

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als P&O-adviseur?
Heb jij affiniteit met de militaire gezondheidszorg?
Dan is dit jouw kans!

Wij zijn op zoek naar een ervaren allround P&O-adviseur die ons team komt versterken. Als dedicated P&O-adviseur voor de Defensie Gezondheidszorgorganisatie heb je enerzijds met de defensie-dynamiek en -regelgeving te maken, maar ook met de ontwikkelingen in de zorg. Je staat de directeur en het lijnmanagent bij met advies en ondersteuning op het gebied van personele - en organisatievraagstukken. Je begeleidt bij de terugkerende werving en selectie ten gevolge van doorstroom en functiewisselingen. Daarnaast voer je waar nodig analyses uit op P&O-gebied en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Eveneens maak je deel uit van een team van P&O-adviseurs, waarvan de leden regelmatig onderling sparren en kennis en ervaring uitwisselen.

Functie-eisen

Je hebt een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur op het gebied van P&O of HRM
Ervaring als zelfstandig allround P&O-adviseur bij een grote organisatie, bij voorkeur binnen de
Rijksoverheid. Ervaring met Defensie en de specifieke wet- en regelgeving (BARD en AMAR) is absoluut een pre

Ook als je nog geen ervaren P&O-adviseur bent, nodigen wij je uit om te solliciteren
  • Je bent analytisch sterk en bent handig met het verwerken en analyseren van data.
  • Je bent een flexibel ingestelde en mensgerichte adviseur met oog voor resultaat.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, ook onder druk.
  • Je bent bedreven met het uitvoeren van complexe W&S-trajecten.
  • Ervaring met reorganisaties is een pre.
  • Je bent flexibel om ook op andere defensielocaties te werken.

Arbeidsvoorwaarden

    Salarisniveau schaal 10 Salarisomschrijving Het salaris is gebaseerd op een 38-urige werkweek Maandsalaris Min €3.003 – Max. €4.762 (bruto) Dienstverband Vaste aanstelling Minimaal aantal uren per week 24 Maximaal aantal uren per week 24

Overige arbeidsvoorwaarden

Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en kent goede studiefaciliteiten, hierdoor sta je nooit stil. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%, de zogeheten dertiende maand. Daarnaast ontvangen burgermedewerkers maandelijks een bruto tegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering.

Hoe leuk het werken bij Defensie ook is, wij vinden het ook belangrijk dat je dit met jouw privéleven kunt combineren. Diverse verlofregelingen (bijvoorbeeld 75% betaald ouderschapsverlof) en flexibele werktijden dragen bij aan een goede balans. En als dat niet genoeg is, dan is het ook nog mogelijk je werktijd (tijdelijk) enkele uren per week te verkorten en extra verlofuren en/of adv-uren op te bouwen.

Bijzonderheden

Wij zijn wereldwijd inzetbaar voor vrede en veiligheid. Een diversiteit in denkwijzen, perspectieven en kwaliteiten draagt bij aan het behalen van onze missie: “Beschermen wat ons dierbaar is.”
Hiervoor zijn we nadrukkelijk op zoek naar nieuwe collega’s die bijdragen aan de diversiteit binnen Defensie.
Defensie zet zich ook in om medewerkers in dienst te nemen die onder de doelgroep van de Wet Banenafspraak vallen. Sta jij geregistreerd in het doelgroepenregister, dan nodigen we ook jou uit om te reageren!

Uw sollicitatiebescheiden worden uiterlijk drie maanden na afronding van de selectieprocedure vernietigd. Deze termijn is langer dan de standaard-termijn die de Algemene Verordening Gegevensbescherming voorschrijft. Deze langere termijn is nodig voor het geval er door een interne kandidaat een bezwaar- en/of beroepsprocedure wordt gestart.

Meer over jouw toekomstige afdeling

Binnen het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO) is de Divisie Defensie Gezondheidszorg Organisatie (DGO) gepositioneerd. De DGO ondersteunt de zorgverlening aan de krijgsmachtdelen. Zo zorgt de divisie dat de militairen inzetbaar zijn en dat de eenheden van de krijgsmacht in staat zijn hun (kern)taken uit te voeren. De DGO bestaat daartoe uit een aantal organisatieonderdelen waaronder eerste en tweedelijns zorgbedrijven, revalidatiezorg maar heeft ook een opleidings-, logistiek en keuringsbedrijf. Ook voorziet de DGO in tandheelkundige een geestelijke gezondheidszorg en biedt zij specifieke medische expertise.

De P&O adviseur verricht de werkzaamheden voor het Defensie Gezondheidszorg Opleidings- en Trainingscentrum (DGOTC).

Het DGOTC levert een bijdrage aan de operationele gereedstelling van individuen en eenheden van de defensieonderdelen, e.e.a. binnen de kaders van de Aanwijzing Gereedstelling Defensie.
Kijk ook eens op:

DefensieOndersteuningscommando Dedicated P&O DGO

Ministerie van Defensie, Defensie Ondersteuningscommando

Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland. Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst.

Bij het ministerie van Defensie werken ongeveer 62.000 mensen direct en indirect aan vrede en veiligheid. Het ministerie bestaat uit de Bestuursstaf (het departement), de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Marechaussee, het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO) en het Commando Materieel en IT (COMMIT).
Defensie is een van de grootste werkgevers van Nederland en vertoont overeenkomsten met een groot bedrijf. De operationele commando's (zee-, land- en luchtstrijdkrachten), de Marechaussee, het DOSCO en de COMMIT lijken op werkmaatschappijen.

Defensie Ondersteuningscommando
Het DOSCO is de overkoepelende dienstverlener voor de gehele Defensieorganisatie. Elk dienstencentrum heeft zijn eigen expertise. Het DOSCO streeft ernaar de klantgerichtheid te versterken, de dienstverlening te professionaliseren en de doelmatigheid te vergroten.

De directie Personeel en Organisatie (P&O) van het Defensie Ondersteuningscommando werkt aan een gezonde, doeltreffende en doelmatige organisatie. Een organisatie met voldoende goed opgeleide, gemotiveerde en verantwoordelijke medewerkers die de taken van het commando kunnen uitvoeren. Dat doen we onder meer door professioneel P&O-advies te geven aan lijnmanagers en medewerkers. Vanuit de directie Personeel & Organisatie wordt er dedicated gewerkt voor de Divisies.

Ministerie van Defensie, Defensie Ondersteuningscommando

Contact

Voor meer informatie over deze vacature:

mevrouw S. Staal

[email protected] 0630792408

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure:

mevrouw M. de Ruijter

[email protected] 0613947712

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker team Energie parttime Gemeente

Start People Almere, Hilversum, Noord-Holland
€ 2.545 - € 3.612 per maand
3 dagen geleden
Over de functie Uren : 8 tot 16 uur per week | Locatie : Gemeente Hilversum | Contract : Tijdelijke functie van 6 maanden met kans op verlenging | Beschikbaarheid : Per direct of zo snel mogelijk. Vacature: Medewerker Subsidiecontrole - Hilversums Isolatie Programma (HIP) Ben jij op zoek naar een boeiende en verantwoordelijke functie die ideaal te combineren is...
Start People Almere

Operator

Pro industry, Hilversum, Noord-Holland
€ 2.650 - € 2.950 per maand
1 week geleden
Ben jij klaar voor een boeiende loopbaan als operator? Deze groeiende organisatie biedt je de kans om een cruciale rol te vervullen in hun florerende productieproces. Als operator in een aangename 2-ploegendienst draag je bij aan de kwaliteit van innovatieve producten en het succes van het bedrijf. Bovendien heb je de mogelijkheid om tot wel € 2.950,- per maand te...
Pro industry

Verkoopmedewerker

Kwantum, Hilversum, Noord-Holland
€ 2.107 - € 2.444 per maand
3 weken geleden
Wil jij samenwerken met een hecht team, jezelf blijven ontwikkelen en plezier hebben met klant en collega? Op een plek met een toffe werksfeer en afwisselend werk? Dan voel jij je vast thuis bij Kwantum! Dit ga je doen Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met het maken van de juiste keuzes uit ons assortiment....
Kwantum