Filiaalleider

Aldi


Datum: 2 weken geleden
Stad: Breda, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Aldi

Echte ALDI medewerkers die dagelijks onderdeel zijn van kleine, simpele momenten die ertoe doen, momenten die het werk betekenis geven. Die voor iedereen anders zijn.

Wat doe je als filiaalmanager

Als filiaalmanager bij ALDI ben jij verantwoordelijk voor het gehele filiaal. Je weet alles in goede banen te leiden en zorgt ervoor dat doelen worden behaald en de klant een fantastische winkelervaring krijgt. Jij zorgt ervoor dat jouw team gemotiveerd aan de slag gaat. Dit zorgt ervoor dat dat de schappen gevuld zijn en klanten tevreden de winkel uitgaan. Dit doe je door te zorgen voor een optimale personeelsbezetting en toe te zien op veiligheid met betrekking tot klant, collega én de winkel. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het:

 • Bewaken en stimuleren van de omzet van jouw filiaal
 • Controleren en bijhouden van de filiaaladministratie
 • Zorgdragen voor het nakomen van alle wettelijk verplichte activiteiten

Wanneer past deze baan bij jou

Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is ruimte voor ontwikkeling. Bij ALDI passen dan ook mensen die van aanpakken weten. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande punten:

 • Je bezit minimaal een mbo 4-diploma
 • Je bent zowel doordeweeks als in het weekend flexibel inzetbaar
 • Je hebt relevante leidinggevende werkervaring
 • Je beheerst de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal
 • Je bent handig met verschillende software systemen

Om deze reden wil je bij ALDI werken

Onze medewerkers laten zien dat we meer zijn dan dat de huidige arbeidsmarkt van ons kent. Samen bouwen we aan de toekomst van discount en dat biedt kansen.


Bij ons voelt de kleur blauw warm aan. Blauw en warm, een contradictie. Werken bij een discounter en goede arbeidsvoorwaarden wellicht ook. En dat is nou net ALDI. Dat wat je niet zou verwachten is er wel degelijk. We kunnen er veel over vertellen, toch moet je het gewoon meemaken.

Meer voordelen dan je denkt

 • Goed salaris
 • Ontwikkelen
 • Impact
 • Uitdaging
 • Zekerheid

Contact

Durf te kiezen voor een avontuur bij ALDI en laat je verrassen. Solliciteer nu!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Stageplek Chemisch Laboratorium

RPS Group, Breda, Noord-Brabant
1 week geleden
Waar kom je te werken Op ons chemisch laboratorium werken 6 analisten met MBO en HBO achtergronden. Hier worden werkzaamheden uitgevoerd in het kader van blootstellingsmetingen in arbeidssituaties. Het grootste deel van de te analyseren monsters betreft luchtmonsters, waarbij de te analyseren lucht wordt bemonsterd op specifieke media. Gebruikte technieken zijn: GC-MS, ICP-MS, GC-FID, Ion chromatograaf, Spectrofotometer, XRF, FT-IR en...
RPS Group

Baliemedewerker

Fresh Tandartsen, Breda, Noord-Brabant
1 week geleden
Breda 32 uur Vaste baan Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als baliemedewerker? En heb jij ervaring in de tandheelkunde of in een zorgomgeving? Dat komt goed uit, want wij zoeken voor 4 dagen per week een leuke collega in onze praktijk Gezonde Mooie Tanden in Breda. De werkdagen zijn in overleg. Je wordt door professionele collega’s ontvangen...
Fresh Tandartsen

Team Lead Automation

Dietrich Engineering Consultants, Breda, Noord-Brabant
3 weken geleden
Teamlead Automation Dec-Netherlands in Breda is part of the DEC group, from origin a Swiss company. Today approx. 800 people are working in subsidiaries all over the world. DEC offers both standard and highly complex fully integrated equipment solutions and concepts for various industries like bulk handling, milling, mixing, dosing isolator technology, containment solutions and aseptic processing solutions. Every day...
Dietrich Engineering Consultants