Schadebehandelaar Achmea GlobalNeth

Achmea


Datum: 2 weken geleden
Stad: Leeuwarden, Friesland
Salaris: € 2.787 - € 3.844 per maand
Contract type: Voltijd
Achmea
Over deze vacature Heb jij affiniteit met het behandelen van schades door heel Europa? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Als schadebehandelaar bij Achmea GlobalNeth behandel je materiële claims met een buitenlands aspect, en ons, maar ook onze Europese partners vertegenwoordigt in dossiers met een internationaal tintje. Jouw dossiers bevatten claims voor alle labels op Verkeer, AVP en AVB. Je stelt de aansprakelijkheid, dekking en omvang van de schade vast. Ook zorg je voor de juiste betalingen en adequate reserveringen. Je neemt de regie in het schadeproces en onderhoudt actief contact met onze klanten, partners en experts. Natuurlijk heb jij je vakkennis de afgelopen jaren up to date gehouden. Jouw kennis en kunde deel je proactief met je collega’s, je fungeert als sparringpartner en je bent gewend om feedback te geven

Achmea GlobalNeth treedt voor vele Europese verzekeraars op als vertegenwoordiger in het kader van het Groene Kaart systeem en 4e WAM richtlijn. Namens hen ga je ook dossiers behandelen. Internationale contacten met collega verzekeraars zijn dus onderdeel van het werk. Heel af en toe mag je ook naar het buitenland bij onze collega’s op bezoek! De afdeling Achmea GlobalNeth valt onder de afdeling Schaderegeling Bedrijven en bestaat uit ongeveer 60 collega’s. Verdeeld over de locaties Tilburg en Leeuwarden. Samen wordt er voor de bekende merken Avéro, FBTO, Centraal Beheer, Interpolis, Inshared en Hema gewerkt. En wordt er voor meer dan 80 Europese verzekeraars als vertegenwoordiger opgetreden. Het is een diverse afdeling met ervaren en minder ervaren collega’s. Het is een gemixt team van alle leeftijden. Het is een gezellige, sociale, zelfstandige en resultaatgerichte afdeling die bereid is een stapje extra voor elkaar en de klant te zetten! Jouw standplaats is Leeuwarden Jouw achtergrond
  • Je hebt een HBO opleiding afgerond
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het behandelen van complexe Verkeerschades (particulier en/of bedrijven) en/of ervaring met het behandelen van Aansprakelijkheidsschades (particulier en/of bedrijven).
  • Je bent aantoonbaar leergierig, ontwikkel-, klant- en resultaatgericht en een echte teamspeler.
  • Je hebt WFT Schade Particulier én Zakelijk; of je bent bereid dit op korte termijn te behalen.
  • Je beheerst minimaal 1 vreemde taal in woord en geschrift. Bij voorkeur Duits, Engels, Frans, of Pools.
  • Je weet zowel mondeling als schriftelijk empathisch en duidelijk een standpunt over te brengen.
  • Kennis van buitenlandse wet- en regelgeving is een pré.
Wat krijg je van ons

Als medewerker bij Achmea zet jij je elke dag in voor een gezonde, veilige én duurzame toekomst. En daar belonen we je graag voor! Natuurlijk krijg je bij ons een goed salaris, een mooie pensioenregeling mét lage eigen bijdrage (3,25%), 136 verlofuren (op basis van 34 uur per week) én korting op onze verzekeringen.
Maar er is meer!

34-urige werkweek

Een 34-urige werkweek is bij Achmea de standaard! Je werkt dan bijvoorbeeld 4 dagen van 8,5 uur. Zo heb je nóg meer tijd voor vrijwilligerswerk, een goed boek, mantelzorg óf jouw favoriete sport!

All You Can Learn

Onder de noemer All You Can Learn volg je opleidingen, cursussen en trainingen. De wereld van leren en ontwikkelen ligt bij ons aan je voeten!

Klimaatbudget

Kom je uiterlijk 30 november in dienst? Dan krijg je €2500 netto Klimaatbudget (bij fulltime dienstverband) om je huis te verduurzamen, duurzaam witgoed te kopen óf een elektrische fiets aan te schaffen. Dit bedrag is bedoeld voor producten en diensten die een bijdrage leveren aan verduurzaming en verbetering van het milieu.

Healthy initiatieven

Gezond werken vinden we belangrijk, dus zorgen we ook dat dit kan met een berg healthy initiatieven!

Persoonlijk keuzebudget

Je ontvangt maandelijks een persoonlijk keuzebudget, opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Je kiest zelf op welk moment je dit budget laat uitbetalen, je het gebruikt voor verlofsparen of dat je er vakantie-uren van koopt.

Over Achmea

Achmea staat voor Duurzaam Samen Leven. Een inclusieve samenleving waarin iedereen meedoet en plezierig en gezond met en naast elkaar leeft, is ons ideaalbeeld. Op een manier die langdurig kan voortbestaan. Goede reden om beter met onze leefomgeving om te gaan en duurzame oplossingen beter bereikbaar te maken. Voor iedereen!

Sollicitatieprocedure Binnen 5 werkdagen reactie Of er een volgende stap wordt gezet (en zo ja, welke), weet jij al binnen 5 werkdagen Het 1e gesprek Tijdens onze 1e ontmoeting maken we kennis en bespreken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen Een assessment Nieuwsgierig als we zijn, willen wij meteen van alles van je weten. Via je device thuis vul je een online assessment in Het 2e gesprek In een 2e gesprek zetten we de puntjes op de i en beantwoorden we de laatste vragen. Zo weten we beiden waar we aan beginnen Arbeidsovereenkomst Allebei even enthousiast!? Samen met jouw toekomstige manager zet je alle afspraken over het werken bij Achmea op een rij.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Mechanisch operator bij FrieslandCampina in Leeuwarden

YoungCapital, Leeuwarden, Friesland
€ 2.600 - € 3.400 per maand
2 dagen geleden
Ben jij dol op techniek en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Word dan fulltime mechanisch operator bij FrieslandCampina in Leeuwarden. Wat ga je doen? In Leeuwarden heeft FrieslandCampina een fabriek staan waar verpakkingen gemaakt maken voor hun producten zoals kaas en melk! Als mechanisch operator ben jij verantwoordelijk voor een goed en soepel verloop van de verschillende productielijnen zodat de...
YoungCapital

Teamleider Toezicht Toeslagen

Toeslagen, Leeuwarden, Friesland
3 weken geleden
Functieomschrijving Ben jij voor medewerkers een inspirator, motivator, coach en zet je de medewerkers in hun kracht? Beschik je over tactisch én bestuurlijk inzicht en heb je tegelijkertijd oog voor de ontwikkelingen die je eigen vakgebied raken? Ben je instaat om onafhankelijk te oordelen en weet je hierover uitstekend te overleggen en te onderhandelen? Gaan samenwerken, coördineren en delegeren je...
Toeslagen

Guest Service Supervisor

Eden Hotels, Leeuwarden, Friesland
€ 1.900 - € 2.300 per maand
1 maand geleden
Zit gastvrijheid in je bloed en vind je het gasten helemaal naar de zin te maken leuk? En ben jij diegene die altijd net even die extra stap zet om dat ook voor elkaar te krijgen? Voor het Oranje Hotel Leeuwarden zijn we op zoek naar een energieke Guest Service Supervisor met leadership skills. Wat ga je doen? Als Guest...
Eden Hotels