Polikliniekmedewerker Cardiologie

Albert Schweitzer Ziekenhuis


Datum: 2 weken geleden
Stad: Dordrecht, Zuid-Holland
Salaris: € 3.120 per maand
Contract type: Voltijd
Albert Schweitzer Ziekenhuis

Denk mee over de polikliniek van de toekomst en de invulling van het vak van polikliniekmedewerker! Als polikliniekmedewerker word je een belangrijke schakel binnen ons innovatieve Hartcentrum en werk je mee aan de vernieuwing van onze polikliniek Cardiologie. Met jouw interesse in alle digitale veranderingen en innovatieve ideeën voel jij je hier straks als een vis in het water.

Wij zoeken een enthousiaste

POLIKLINIEKMEDEWERKER CARDIOLOGIE
voor 24 tot 36 uur per week

Wat ga je doen?
Als polikliniekmedewerker Cardiologie zet je je in voor een zo goed mogelijk verloop van de spreekuren van de cardiologen. Je doet triages, zorgt voor een goede voorbereiding, ontvangt en begeleidt de patiënten en coördineert de processen en patiëntenstromen. In deze functie heb je de nodige baliewerkzaamheden en administratieve verantwoordelijkheden: van het maken van afspraken en het behandelen van vragen van patiënten tot het optimaal samenwerken met alle partijen die betrokken zijn bij de zorgverlening. Met veel inlevingsvermogen en gastvrijheid begeleid en informeer jij alle patiënten die met onze poli te maken krijgen.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

 • Je bent een (recent) gediplomeerd doktersassistent.
 • Werkervaring of stages op een polikliniek zijn natuurlijk mooi meegenomen, maar ook als je dat nog niet hebt, gaan we graag het gesprek aan!
 • Ervaring met het specialisme Cardiologie heb je niet nodig, maar wél innovatieve ideeën en interesse in alle digitale veranderingen.
 • Je kunt goed met geautomatiseerde systemen overweg (HiX is jou bekend).
 • Je vindt het leuk om voorop te lopen in kwaliteitsverbetering en vernieuwing op de afdeling.
 • Je bent leergierig en je wilt je graag breed ontwikkelen.

Wat bieden wij?

 • De ruimte om je breed in te zetten en een bijdrage te leveren aan goede, innovatieve zorg
 • Afwisseling, geen dag is hetzelfde en je kunt worden ingezet op meerdere locaties van het ASz
 • Een hecht team met mensen die er voor elkaar zijn en elkaar helpen
 • Een leidinggevende die je coacht in je werkgeluk, groei en ontwikkeling
 • Volop mogelijkheden voor opleidingen, specialiseren en doorgroeien binnen het ziekenhuis

Qua arbeidsvoorwaarden kun je verder rekenen op:

 • In eerste instantie bieden we een contract aan voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging en/of vast dienstband
 • De functie is ingedeeld in FWG 35 (maximaal € 3.120,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week). Inschaling is uiteraard afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • 144 vakantie uren en 57 Persoonlijk Levensfase Budget (PLB) uren per jaar (o.b.v. 36 uur per week)
 • Daarnaast ontvang je nog vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (8,33%), waarbij je kan kiezen om de vakantietoeslag en/of eindejaarsuitkering maandelijks uit te laten betalen.
 • Gewoon een heel compleet en goed arbeidsvoorwaardenpakket! Je ontdekt het allemaal hier
 • Gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.
 • Wij houden ons aan de afspraken uit de Cao Ziekenhuizen.

Hoe ziet de afdeling en het ziekenhuis eruit?
De polikliniek Cardiologie is onderdeel van het Hartcentrum. Het Hartcentrum bestaat uit een ultramodern ‘cathlab’, inclusief dagopvang, de CCU-afdeling, een klinische afdeling Cardiologie, de polikliniek en de hartfunctieafdeling Cardiologie. In totaal werken hier ongeveer 100 medewerkers. De polikliniek bestaat uit 18 medewerkers en is gevestigd op de locatie Dordwijk, Zwijndrecht en Sliedrecht.

Het Albert Schweitzer ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis (lid van vereniging STZ) met drie locaties en een buitenpolikliniek. We bieden een interessante combinatie tussen klinische zorg van topniveau én (basis)zorg dicht bij mensen. Er werken in totaal zo’n 250 medisch specialisten, 250 vrijwilligers en 3.500 medewerkers met hoofd, hart en ziel voor onze patiënten. We zijn ook goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Gorinchem en Breda.

Wij zijn benieuwd hoe jij het zou doen
Ben je enthousiast? We willen je graag leren kennen. Echter solliciteer je niet zomaar even bij een andere werkgever. Je wilt vast eerst meer gevoel krijgen bij ons ziekenhuis, onze afdeling en de mensen. Stuur ons daarom gerust een WhatsApp-bericht via het “Werken bij ASz” telefoonnummer 06-22893389. Wij zullen jouw vragen zo snel en goed mogelijk beantwoorden.

Je mag het afdelingshoofd Peta Bennis ook altijd bellen om eerst oriënterend kennis te maken. Tijdens kantooruren (van maandag t/m donderdag) is zij goed bereikbaar op telefoonnummer 078-6523403. Mailen mag ook op: [email protected] (Let op: alleen voor informatie; solliciteren gaat via de sollicitatiebutton).
Kennismaken met de collega’s uit het team en een keer een dag(deel) meelopen op de afdeling is altijd bespreekbaar!

Hoe kun je solliciteren?
Zie je het werken op onze afdeling al helemaal zitten na het lezen van deze vacature? Dan ben je natuurlijk van harte welkom om je sollicitatie direct in te sturen via de sollicitatiebutton. Deze vacature staat open tot en met 8 juli.De gesprekken vinden plaats op 12 juni

Wil je meer weten over onze sollicitatieprocedure? Klik dan hier.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Erbijbaner Vulploegmedewerker

Jumbo Foodmarkt Dordrecht in winkelcentrum Sterrenburg, Dordrecht, Zuid-Holland
3 dagen geleden
De plek waar collega's je vrienden worden. Van vulploegmedewerker tot vulploegleider in één jaar. Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou. Jumbo Foodmarkt Dordrecht in winkelcentrum Sterrenburg, daar gebeurt het! Jij steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent leergierig en wilt het beste uit jezelf halen. Bij Foodmarkt Dordrecht krijg je als vulploegmedewerker...
Jumbo Foodmarkt Dordrecht in winkelcentrum Sterrenburg

Schipper

Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 3.588 per maand
3 weken geleden
Wat ga je doen? - een inkijkje in jouw werkdag! Je 24-uursdienst begint om 08.00 uur met een briefing, waarbij de bijzonderheden van de dag (zoals wegafsluitingen) worden doorgenomen. Daarna ga je de voertuigen controleren en zorg je dat alle uitrustingen klaarliggen voor een eventuele uitruk. In de ochtend ga je met je ploeg op pad om te oefenen. Dit...
Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

Teamleider Schoonmaak

Hago Zorg, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 2.511 - € 4.140 per maand
3 weken geleden
Samen met nog 40.000 andere collega’s zijn wij onderdeel van het internationale familiebedrijf Vebego. Als krachtig collectief werkzaam binnen de facilitaire dienstverlening, groenvoorziening en zorg. Bij Hago Zorg zijn we met 4000 collega’s marktleider binnen ons vakgebied. Zorgservice is een vak apart. Niet alleen is schoonmaak en hygiëne binnen de zorg van levensbelang, het vraagt ook om mensgericht werken en...
Hago Zorg