202323 - Begeleider niveau 4

UniK B.V.


Datum: 3 weken geleden
Stad: Oss, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
UniK B.V.

202323 - Begeleider niveau 4

Ter uitbreiding van onze specialistische naschoolse begeleidingsgroep(BSO), zijn wij in ons team in Oss op zoek naar een nieuwe collega!

Dit doe jij!

Je werkt voornamelijk op een specialistische naschoolse begeleidingsgroep (BSO) in Oss.

Bij de BSO kunnen kinderen en jongeren terecht na schooltijd en in vakanties. Er zijn verschillende programma’s en activiteiten, gericht op de individuele ontwikkeling van het kind. Er wordt rekening gehouden met de ontwikkeling en de individuele doelen van het kind.

Je draagt zorg voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van de persoonlijke doelen. Dit doe je altijd in overleg met ouders/verzorgers. Hierbij bied je altijd maatwerk en sluit je aan bij de behoeften en mogelijkheden van klanten en die van hun omgeving.

Wanneer nodig kan het zijn dat je ook ingezet wordt op andere producten binnen de regio. Hierbij kun je denken aan Zorg in de Klas (ZIK) of ambulant werk (WMO/Jeugd).

Het is een leuke functie, waar veel samenwerking met collega’s en andere partijen wordt gevraagd. Daarnaast is er ruimte voor neventaken, projecten en samenwerkingsverbanden met netwerkpartners en gemeenten. Je levert hiermee een actieve bijdrage aan de ondersteuning van onze klanten en ook aan het functioneren van het team.

Vind je het een uitdaging om vanuit de jeugdwet op verschillende producten te werken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit vragen we van je

  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op mbo-niveau 4 richting zorg en welzijn;
  • Je bent flexibel inzetbaar voor 20-24 uur;
  • Je bent zo snel mogelijk inzetbaar;
  • Je bent een échte teamplayer;
  • Je bent flexibel inzetbaar binnen de verschillende productgroepen die UniK aanbiedt;
  • Je bent stressbestendig en staat stevig in je schoenen;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Dit is UniK!

UniK is een organisatie die mensen met een licht verstandelijke, lichamelijke of gedragsmatige beperking ondersteunt. Vanuit onze visie “Iedereen doet mee” stellen we de klant centraal en beoordelen we samen met de klant wat er nodig is om perspectief te bieden. Wij bieden begeleiding bij zelfstandig wonen en werken, bieden zinvolle dagbesteding voor kinderen én volwassenen, logeren, weekendopvang en ook ondersteuning op school.

Dit krijg jij!

Je komt te werken in een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is. Door de autonome, zelforganiserende teams kun je voldoende ruimte nemen om jezelf te ontwikkelen. Je salaris is conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40. Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden. Daarnaast kun je gebruik maken van het fietsplan, ontvang je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Kies jij voor UniK?

Stuur je CV en motivatie dan zo snel mogelijk, onder vermelding van vacature “Begeleider niveau 4 BSO Oss 202323”. Voor vragen kun je bellen met Danielle Vurgun (Team coördinator) via telefoonnummer 06-12679959

Bij voldoende geschikte kandidaten sluiten wij de vacature.

Interesse in de functie van 202323 - Begeleider niveau 4 bij UniK B.V. regio Oss?

Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Winkelmedewerker

Bouwmaat, Oss, Noord-Brabant
€ 2.257,01 - € 2.459,54 per maand
1 week geleden
Wat ga je doen Als Winkelmedewerker steek je met veel plezier de handen uit de mouwen voor onze klanten. Je helpt klanten met het mengen van verf, het zagen van plaatmateriaal en het inladen van producten. Uiteraard zorg je ervoor dat de afdelingen er opgeruimd en netjes uitzien na gebruik, maar ook de schappen zijn jouw verantwoordelijkheid. Je verzamelt afhaal-...
Bouwmaat

Calculator infra

Continu Professionals, Oss, Noord-Brabant
€ 2.800 - € 3.600 per maand
1 week geleden
Functieomschrijving Als calculator bij onze partner \krijg je de kans om elke euro nauwkeurig te berekenen en de beste kostprijzen te realiseren. In deze dynamische rol is geen dag hetzelfde, en het is speciaal ontworpen voor iemand die elke uitdaging in projecten ziet. Jouw cijfermatig inzicht en doordachte keuzes stellen je in staat om samen met het team commerciële aanbiedingen...
Continu Professionals

Lab Technician Microbiology

Oxford Global Resources, Oss, Noord-Brabant
€ 2.800 - € 3.100 per maand
3 weken geleden
Lab Technician Microbiology Location: Oss, Netherlands Contact: Anthony Poerwoatmodjo Job type: Temp to Perm Contact phone: +31 (0)20 406 97 50 Industry: Pharmaceutical , Microbiology Contact email: [email protected] Ben jij onlangs afgestudeerd in de richting (micro)biologie en ben je op zoek naar dé plek om jouw carrière te beginnen bij een internationaal toonaangevend bedrijf in de geneesmiddelen in Oss? Dan...
Oxford Global Resources