Onderwijsassistent

Driessen


Datum: 2 weken geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Salaris: € 1.995 - € 2.961 per maand
Contract type: Voltijd
Driessen

Wil jij het verschil maken in het basisonderwijs?
Als onderwijsassistent ben jij een belangrijke factor in het basisonderwijs. Kinderen begeleiden, inspireren en laten groeien is datgene waar jij dagelijks mee bezig zult zijn.

Wat ga je doen?

Voor de school Kindcentrum De Duizendpoot zijn wij op zoek naar een enthousiaste onderwijsassistent op maandag en vrijdag voor november 2023 tot en met maart 2024. Als onderwijsassistent ben jij een onmisbare factor in het team. Je zult samenwerken met de leerkrachten om leerlingen te ondersteunen bij hun ontwikkeling.

De Duizendpoot wordt gekenmerkt door een uitdagende leerlingpopulatie en een dynamische leer- en leefomgeving, ondersteund door een team dat samen sterk is dankzij hun vastberadenheid om te denken, te durven en te handelen. Sterke punten liggen in flexibiliteit, focus op oplossingen en creativiteit, evenals moed en vastberadenheid. Ze bieden kinderen een veilige haven met heldere structuur, oprechte aandacht en een solide basis van vertrouwen.

Wat bieden we jou?

We bieden je een mooie, afwisselende baan in het basisonderwijs die helemaal voldoet aan jouw wensen! Daarnaast biedt Driessen een aantal interessante arbeidsvoorwaarden:

 • Je wordt beloond met een marktconform salaris van min. €1995,- en max. €2961,-. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring;
 • Een reiskostenvergoeding conform CAO PO;
 • Je bouwt naar rato 25 vakantiedagen per jaar op en je ontvangt 8,33% vakantiegeld over je verdiende salaris;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een uitdagende leerling populatie en leer- en leefomgeving;
 • Een team dat samen krachtig is door denken, durven en doen.

Als medewerker via Driessen kun je daarnaast rekenen op mooie extra’s zoals collectiviteitskortingen bij verschillende (zorg)verzekeringen, een fiscaal voordelige uitruilregeling en €10 korting op je sportabonnement bij een van de 3550 sportscholen. Ook kun je bij ons gratis deelnemen aan verschillende opleidingen en workshops.

Wat vragen we van jou?

 • Je bent opgeleid tot onderwijsassistent of lerarenondersteuner;
 • Je bent een enthousiaste collega die affiniteit heeft met onze doelgroep en breed inzetbaar is;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt een pro-actieve houding;
 • Je bent flexibel en hebt een positieve instelling.

Wat verder goed is om te weten

Bij Driessen staan wij voor goed werkgeverschap en professionele werkzekerheid. Twee belangrijke factoren die voor jou als onderwijsassistent bijdragen aan werkgeluk om als bevlogen en gepassioneerde onderwijsassistent zo goed mogelijk je werk te kunnen doen en bij te dragen aan kwalitatief goed onderwijs.

Is je interesse gewekt?

Reageer op deze vacature via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch contact met Sara van Lieshout of Cherryl Claessens op via 0492-50 66 33 of stuur een e-mail via [email protected].

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Cloud Manager

Magnus, Den Bosch, Noord-Brabant
1 week geleden
Embrace the opportunity of a lifetime as an Emixa Cloud Manager! If you're passionate about transforming cloud services into groundbreaking solutions, building and leading dynamic teams, and making a global impact, this role is made for you. Join us on a journey to harmonize cloud innovation, conquer new horizons, and shape the future of Emixa's cloud services. Are you ready...
Magnus

HR business manager met specifieke aandacht voor het COO domein

Enexis, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 6.704 - € 9.577 per maand
1 week geleden
Je zet je schouders eronder met … Je collega's van de afdeling HR, een van de 5 afdelingen binnen het domein CEO. Binnen de HR-afdeling zijn +/- 220 (interne en externe) medewerkers werkzaam. Je bent onderdeel van het MT HR, wat bestaat uit een manager recruitment & opleidingen, manager HR ontwikkeling & projecten, manager facilitair , manager HR services, manager...
Enexis

Business Analist XV Retail

CTAC, Den Bosch, Noord-Brabant
2 weken geleden
Wil jij bijdragen aan innovatieve oplossingen voor toonaangevende klanten in de retail? Dit is jouw kans, wegens succes van onze XV Retail product suite zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team. Over de functie Als Retail Business Analist ben jij de belangrijke schakel tussen business requirements en de uiteindelijke oplossing. Je identificeert, analyseert en specificeert de wensen van...
CTAC