Leerkracht

Stichting Katholiek Primair Onderwijs Roosendaal


Datum: 3 weken geleden
Stad: Roosendaal, Noord-Brabant
Salaris: € 5.862 per maand
Contract type: Voltijd
Stichting Katholiek Primair Onderwijs Roosendaal

Vacature Leerkracht Onderwijs Zorg groep (OZG) KPO Speciaal Onderwijs De Kameleon (Fulltime)

Wij zoeken jou!

Jouw hart ligt in de zorg en het helpen van leerlingen geeft jou enorme voldoening.
Jij bent die geduldige, positieve juf of meester die kinderen met ernstige verstandelijke beperkingen weet te ondersteunen en begeleiden. Je bent niet bang voor uitdagingen; in plaats daarvan grijp je ze met beide handen aan en vind je altijd een passende oplossing.

Herken jij jezelf hierin en ben jij klaar om het echte verschil te maken als leerkracht met passie voor zorg in het speciaal onderwijs? Aarzel dan niet en reageer direct op deze vacature en word onze nieuwe leerkracht (OZG) op KPO Speciaal Onderwijs De Kameleon!

Over KPO Speciaal Onderwijs De Kameleon:
KPO verzorgt in West-Brabant onderwijs op 21 scholen. Op 19 scholen is dat regulier onderwijs, op 1 school speciaal basisonderwijs en op 1 school speciaal onderwijs voor kinderen met een verstandelijke beperking. Voor deze laatstgenoemde school: De Kameleon, met vestigingen in Roosendaal en Bergen op Zoom, zijn wij op zoek naar enthousiaste leerkrachten.

Het team van De Kameleon bestaat uit 112 passionele/enthousiaste/gedreven medewerkers en werken volgens de principes van Stichting Leerkracht in KameleonKRACHT.
We streven naar elke dag SAMEN een beetje beter!

Zo ziet je werk eruit:
Met jouw enthousiasme weet je theoretische kennis te vertalen naar praktisch handelen in de groep. Ook de ouders van de kinderen betrek je daarbij op overtuigende wijze. Bijvoorbeeld door hen handvatten te bieden voor het dagelijkse handelen. Naar kinderen ben je altijd positief. Daarom is het belangrijk dat je in staat bent om zowel het gedrag als de redenen daarachter te begrijpen.
Een derde kernwoord voor dit werk is vertrouwen. Het is belangrijk dat je met kinderen, ouders en collega-leerkrachten in vertrouwen relaties weet op te bouwen.

In de Onderwijs Zorg groep (OZG) werken we met doelen uit de Plancius leerlijnen.

Er wordt in de OZG gewerkt met de activiteiten van Plancius, de methode “Ervaar het maar” en BIM (Bewegen in Muziek). Snoezelen en spelen met sensopathische materialen staat hierbij regelmatig op het programma. Het gaat om zowel groepsactiviteiten als individuele activiteiten met leerlingen.

Wie wij zoeken:
Je beschikt over kennis en/of ervaring binnen SO of VSO en je weet leerlingen met een ernstige verstandelijke beperking te begeleiden in praktische vakken en persoonlijke vorming.
Je bent bekend met de nieuwste inzichten in het vakgebied en jouw helicopterview helpt je om de juiste verbindingen te maken zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je kan zowel zelfstandig als in groepsverband samen werken. Je relativeert en met enige humor pak je makkelijk de draad weer op, ook als het even tegenzit.

We zijn dringend op zoek naar een voltijd leerkracht (1,0 fte) voor een Onderwijs Zorg groep op de afdeling SO. Deze groep bestaat uit leerlingen van 5 tot 12 jaar oud die zich richten op belevingsgerichte dagbesteding als uitstroomperspectief. Leerkracht en assistent werken nauw samen in de klas met zorgbegeleiders van SDW; samen zorgen zij voor een passend aanbod voor alle leerlingen.

We moedigen ook parttimers van harte aan om te solliciteren.
Mocht je interesse niet specifiek uitgaan naar de SO Onderwijszorggroep, staan we ook open voor het bespreken van andere mogelijkheden.

Wat we van jou verwachten/ Dit ben jij:

 • Je bent in het bezit van een Pabo-diploma;
 • Heb je nog geen Pabo-diploma maar wel aantoonbare ervaring met deze doelgroep en de ambitie om je tot leerkracht te ontwikkelen, dan bespreken we graag met jou de mogelijkheden;
 • Je bent bij voorkeur 1,0 fte beschikbaar;
 • Je hebt (bij voorkeur) ervaring binnen het speciaal onderwijs of ervaring met deze doelgroep in de zorg;
 • Je bent zowel zelfstandig als een echte teamspeler;
 • Je denkt in mogelijkheden;
 • Je hebt een warm hart voor kinderen en hun leerontwikkeling.

Dit bieden wij:

 • Een professionele en prettige werkomgeving/ leerzame en uitdagende werkomgeving;
 • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen de stichting KPO;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform cao PO;
 • een salaris van maximaal € 5.862,- bruto per maand (op basis van 40 uur conform schaal LC.);
 • een aanstelling van bepaalde tijd, maar met uitzicht op een vaste aanstelling voor 1,0 fte.

Reageren:
Kom jij ons team versterken?

Heb je vragen of wil je nog meer weten over De Kameleon? Neem dan contact op met Lia van Gastel (adjunct-directeur) of Saskia Steenhuizen (adjunct-directeur) en wie weet zien we jou binnenkort op De Kameleon!

Interesse in de functie van Leerkracht bij Stichting Katholiek Primair Onderwijs Roosendaal regio Roosendaal?

Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Droom jij van een baan als Buschauffeur?

Logistic Force, Roosendaal, Noord-Brabant
1 week geleden
Ben jij klaar voor het grote werk? Altijd de ambitie gehad om door te groeien tot buschauffeur? BRACE YOURSELF, want jij gaat een 'grootse' toekomst tegemoet. Logistic Force biedt jou de kans om GRATIS je D rijbewijs te halen en door te groeien naar een allround buschauffeur! WAT GA JE DOEN? Tijdens het opleidingstraject word je opgeleid tot een allround...
Logistic Force

Tandartsassistent

Fresh Tandartsen, Roosendaal, Noord-Brabant
3 weken geleden
Roosendaal 16-38 uur Vaste baan Ben jij op zoek naar een leuke baan als tandartsassistent? Top! Wij zijn namelijk opzoek naar een enthousiaste collega in onze Tandartspraktijk Het Centrum in Roosendaal. Je wordt door professionele collega’s ontvangen en zij bieden hulp en ondersteuning als je die nodig hebt. Denk jij patiëntgericht, ben je sociaal en staat voor jou kwaliteit voorop?...
Fresh Tandartsen

(Persoonlijk) Begeleider Woonlocaties

SDW, Roosendaal, Noord-Brabant
€ 2.178 - € 3.332 per maand
3 weken geleden
Bedrijfsomschrijving Bij SDW zetten we ons in voor een Goed leven van mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Dat doen we samen: medewerkers, vrijwilligers, leerlingen, pleegouders en gezinshuisouders. We kijken naar wat onze cliënten kunnen en willen, naar talenten en mogelijkheden. Zodat ze mee kunnen doen in de samenleving. En kunnen leven zoals zij dat willen. Wil jij iets...
SDW