Teammanager Operationele Inkoop

Alfen


Datum: 2 weken geleden
Stad: Almere, Flevoland
Contract type: Voltijd
Alfen
  • Personeel
  • Almere
  • Hbo
  • Meer dan 3 jaar

Binnen een nieuwe Supply Chain structuur aan een team bouwen en met hen de volgende professionaliseringsslag maken? Kom bij ons werken als Teammanager Operationele Inkoop!

Om onze ambitieuze groei te realiseren hebben we onze supply chain naar een hoger niveau getild! Tot voor kort beheerden we de supply chain-activiteiten voor onze drie verschillende bedrijfseenheden afzonderlijk. Deze activiteiten zijn onlangs gecentraliseerd en we gaan verder als één Supply Chain afdeling; het hart van Alfen! Lees gauw verder wat dit betekent voor onze Operationele Inkoop in de rol van Teammanager!

Dit ga je doen
Als Teammanager Operationele Inkoop ben jij het eerste aanspreekpunt voor jouw team en andere collega’s. Je ziet erop toe dat de operationele dagelijkse processen rondom inkoop soepel verlopen, gestroomlijnd en gestandaardiseerd zijn. Je staat tussen de mensen en gaat verder bouwen aan het team. Door jouw energie en leidinggevende aanpak, ben je in staat om mensen in hun kracht te zetten en het beste in hen naar boven te halen. Onder jouw vleugels lukt het jouw team om op een adequate manier te zorgen voor optimale materiaalvoorziening, zodat de productie van onze producten binnen de afgesproken tijdspannen plaatsvindt. Je neemt het voortouw in de afstemming met verschillende stakeholders zoals planning, logistiek en productie. Daarnaast onderhoud je intensief operationeel contact met onze leveranciers.

Wat deze rol een leuke uitdaging maakt zijn de projecten. Door de samenvoeging van twee operationele inkoop teams (Alfen Charging Equipment en Smart Grids Solutions/TheBattery), is het bijvoorbeeld belangrijk dat de processen opnieuw in kaart worden gebracht -en geoptimaliseerd. Met als doel slimmer en efficiënter werken. Hiermee ga jij aan de slag als Teammanager Operationele Inkoop!

Dit krijg je
De cultuur bij Alfen is open, collegiaal en gericht op samenwerking. We hechten waarde aan een positieve werksfeer waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. We geloven dat een team dat goed samenwerkt, het beste resultaat kan behalen. Uiteraard vinden we het ook belangrijk om samen plezier te hebben. De borrels en activiteiten met Alfen collega’s zijn populair en zorgen voor binding!

Wij bieden jou een omgeving waarin je wordt aangemoedigd om jezelf uit te dagen, te leren en te groeien in je vakgebied. Jouw ideeën en creativiteit zijn van harte welkom en wordt ook echt naar je geluisterd.

Natuurlijk ook aandacht voor een goede balans tussen werk en privé. We begrijpen dat een gezonde werk-privébalans essentieel is voor het welzijn en de productiviteit van onze medewerkers. We bieden flexibele werkuren en stimuleren een gezonde werkcultuur waarin je voldoende ruimte hebt voor ontspanning en persoonlijke activiteiten

Last but not least: wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jouw profiel

  • HBO werk en denkniveau, opleiding bij voorkeur Supply Chain of (Technische) Bedrijfskunde
  • Minimaal 3 jaar relevante planningservaring en inzicht binnen technische productie-omgeving
  • Minimaal 3 jaar leidinggevende werkervaring;
  • Kennis van en ervaring met ERP systemen, MS-Office, m.n. Excel en Access
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk

Geïnteresseerd?
Stuur ons dan gauw jouw cv, want wij maken graag kennis met je !

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Administratief medewerker Oké op School | 24-28 uur

Triade Vitree | Lelystad, Almere, Flevoland
€ 2.766 - € 3.861 per maand
2 weken geleden
Oké op School is op zoek naar een betrokken, flexibele en servicegerichte collega. Nieuwsgierig? Lees snel verder! Waar ga je werken? Je werkt in een prettig team met enthousiaste en bevlogen medewerkers bij Oké op School, onderdeel van Triade Vitree. Oké op School biedt preventieve ondersteuning in de kinderopvang, het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs in de vorm van...
Triade Vitree | Lelystad

Service coördinator - Nederlands en Frans

Tempo-Team, Almere, Flevoland
€ 3.000 per maand
3 weken geleden
Functieomschrijving We zijn op zoek naar een Service Ninja, en we willen dat jij dat bent! Wat houdt dat in? Hier komt het belangrijke deel: jouw communicatieve superkrachten! Je bent een meester in het leggen van contacten, en je hebt die positieve, klantgerichte houding. Je spreekt de Nederlandse taal en bij voorkeur ook de (basis) Franse taal! Je bent 32...
Tempo-Team

Sales Assistant / Verkoopsmedewerker - Deeltijds

Superdry, Almere, Flevoland
3 weken geleden
The Role Als Verkoopmedewerker (Sales Assistant) ben jij het gezicht van Superdry. In de teams van Superdry komt het erop aan om uniek te zijn, verandering te verwelkomen en echt constant te innoveren. Met jouw oprechte passie, energie en enthousiasme voor ons merk help jij mee onze klanten de ultieme winkelervaring te bieden. Jij stelt alles in het werk om...
Superdry