Klantensevice medewerker

SPIE


Datum: 3 weken geleden
Stad: Oss, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
SPIE

"Ben jij de vriendelijke stem die onze klanten als eerste horen? We zoeken een enthousiaste telefoniste die met een glimlach in haar stem inkomende gesprekken afhandelt en lichte administratieve taken met gemak oppakt. Word jij ons visitekaartje aan de telefoon?"

Niet ´gewoon een bedrijf´

Supersnelle glasvezelinfrastructuur en betrouwbare energievoorziening wordt steeds belangrijker. Bijvoorbeeld voor intelligente openbare verlichting, actuele reisinformatie bij haltes van openbaar vervoer, laadpalen en systemen voor het op afstand bewaken en bedienen van sluizen, bruggen en tunnels. De correcte werking van al deze systemen wordt op afstand gemonitord op ons Network Operations Center (NOC) van SPIE in Oss. Dit doen wij 24/7 voor diverse klanten.

Jij gaat dus aan de slag op het NOC, samen met gezellige en gedreven collega's in een professionele omgeving.


Niet ´gewoon een baan´

Als klantenservicemedewerker voor FTTX (Fiber To The X) bij SPIE in Oss ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je staat ze vriendelijk te woord en zorgt voor een professionele afhandeling van inkomende telefoongesprekken. Daarnaast voer je lichte administratieve taken uit om ervoor te zorgen dat alle processen soepel verlopen zoals:

 • Beantwoorden van inkomende telefoongesprekken op een professionele en vriendelijke manier;
 • Doorverwijzen van gesprekken naar de juiste medewerkers binnen de organisatie;
 • Verwerken van lichte administratieve taken, zoals het inplannen van een afspraak en het verwerken van correspondentie;
 • Ondersteunen van collega's bij ad-hoc administratieve werkzaamheden.

Niet ´gewoon een medewerker´

Om het verschil te kunnen maken in jouw werk moet je de Nederlandse taal goed onder de knie hebben in woord en geschrift. Daarbovenop:

 • Je hebt minimaal MBO-3 werk-/denkniveau;
 • Je weet goed prioriteiten te stellen en zaken procesmatig op te pakken;
 • Je bent handig met verschillende Microsoft365 systemen.

Niet ´gewoon een set arbeidsvoorwaarden´

Als fulltime storingscoördinator werk je gemiddeld 33 uur per week (je krijgt standaard betaald voor 40 uur). Je hebt een verantwoordelijke baan dus daar word je ook voor beloond. Om precies te zijn bieden we voor deze functie:

 • Om te starten een jaarcontract. Bij goed functioneren wordt deze omgezet in een vast contract;
 • Een goed salaris afhankelijk, van leeftijd, opleiding en ervaring;
 • Een PMT-pensioenregeling waarvan SPIE ongeveer 2/3 deel betaalt. Voor later;
 • 25 vakantiedagen;
 • een ploegentoeslag van 30%;
 • Een winstdelingsregeling;
 • Alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding. Je hoeft ze alleen maar te grijpen.

Gewoon solliciteren.

Ben je enthousiast? Solliciteer direct op deze vacature!Heb jij nog vragen? Schakel dan met Vera Heijmans (corporate recruiter) via 06-51482207 of [email protected].

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Bijbaan Schoonmaak

Jumbo Supermarkten B.V., Oss, Noord-Brabant
1 week geleden
De leukste bijbaan van Oss We horen je denken: ‘een leuke bijbaan? In een supermarkt? Jaja...’ Ja, echt wel! De állerleukste zelfs. Je werkt namelijk in een supergezellig team met vrienden en leeftijdsgenoten. En hé, het is niet zomaar een bijbaan. Je krijgt uitdagende en belangrijke taken. Gaat dat goed, dan kun je snel doorgroeien, ook in salaris. En moet...
Jumbo Supermarkten B.V.

Schilder

Faber, Oss, Noord-Brabant
€ 3.000 per maand
3 weken geleden
Wat jij doet Ben jij een schilder die gepassioneerd is over nieuwbouwprojecten? Faber Personeel biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen tot een ervaren schilder, met een flinke dosis humor en gezelligheid. Je dag begint met een heerlijke kop koffie of thee en een gezellig praatje met je collega's, terwijl je meezingt met de muziek op de radio. Vervolgens...
Faber

(Beleids)adviseur opleidingen

Stichting Oosterpoort, Oss, Noord-Brabant
€ 2.817,36 - € 4.207,88 per maand
3 weken geleden
(Beleids)adviseur opleidingen . Oss | 28 uren per week | HBO Oosterpoort ziet jouw talent. Wat als jij vandaag jouw droombaan vindt? Je zoekt een baan als beleidsadviseur opleidingen. En ja, die banen liggen voor het oprapen. Maar waar word jij nu echt gelukkig van? Stel jezelf de volgende vragen. Vind jij het leuk om een bijdrage te leveren aan...
Stichting Oosterpoort