Regiomanager Breijer Contractonderhoud

Breijer


Datum: 3 weken geleden
Stad: Almere, Flevoland
Salaris: € 4.100 - € 4.550 per maand
Contract type: Voltijd
Breijer
Breijer verzorgt als integrale technische dienstverlener landelijk het technische onderhoud voor diverse klanten. Jij wordt het regionale aanspreekpunt voor onze monteurs in de buitendienst.

Functieomschrijving

Als regiomanager wordt jij verantwoordelijk voor het kwantitatief en natuurlijk kwalitatief sturen van de service naar onze diverse klanten.


Als regiomanager vervul jij een sleutelrol in de aansturing van ons regionaal team servicemonteurs West.

Dit zijn monteurs met een diverse achtergrond van koeltechniek, elektrotechniek naar werktuigbouwkunde. Zij zetten zich op dagbasis in om onze klanten zoals KPN, Hitachi, Fedex, NS, diverse scholen e.a. te helpen bij storingen, renovaties en structureel onderhoud.


Jij voelt je als regiomanager verantwoordelijk om de juiste competenties binnen het team op te bouwen en behouden. Dit doe je onder andere door je medewerkers dusdanig te coachen, faciliteren en onderling samen te laten werken. Dit alles om onze korte en lange termijn doelstellingen en afspraken met de klant te behalen.

Hiervoor fungeer je mede als klankbord voor het oplossen van technische problemen en/of knelpunten in de voortgang van de operationele, technische werkzaamheden. Door dagelijks contact met de monteurs zorg je ervoor dat zij de puntjes op de ‘i’ kunnen zetten.


Daarnaast neem jij een belangrijke rol in bij het sturen op zowel proces, resultaat als financiële verantwoordelijkheid. Je ziet toe op het hanteren van de afgesproken processen om kwaliteit te waarborgen. Jij houdt te allen tijde zicht op de prestatie, gestelde doelen en gemaakt afspraken met de klant. Dit combineer je met toezicht op een financieel gezond beleid waarbij je materiele en personele kosten monitort, bewaakt en sturing aanbrengt.


Wie zijn wij?

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn één van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee één van de grootste werkgevers in Nederland. Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor.Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving bij Breijer Contractonderhoud Landelijk, onderdeel van Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Je komt terecht in een omgeving, met veel ruimte voor jouw inbreng, maar dan wel onder de vleugels van de groep. Maar er is meer:

  • Salaris tussen €4100,- en - €4550,- bruto per maand afhankelijk van jou ervaring;
  • Een telefoon en auto van de zaak die je ook privé mag gebruiken;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
  • Een werkgever die aandacht heeft voor jou, jouw mening en voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • Een werkgever met een sterke maatschappelijke drive.


Wie je bent

Jij hebt een grote affiniteit met ons werk; de klant ontzorgen op technisch gebied. Je kunt communicatief goed schakelen tussen onze monteurs maar ook interne collega’s zoals contractmanagers en ondersteund hun waar nodig bij klantcontact. Je beschikt over een helicopterview en kunt daarmee goede afwegingen maken voor zowel korte- als lange termijn.

Verder zien we graag:

  • HBO Werk- en denkniveau;
  • Ervaring met het coördineren en/of aansturen van een team op afstand;
  • Ervaring met het aansturen van professionals op MBO niveau is een pré;
  • Je bent in staat om te prioriteren en te sturen op resultaat.


Wordt jij onze nieuwe Regiomanager West? Solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Heb je nog vragen? Neem dan contact met op met onze recruiter; Ingrid Vijfhuizen onze recruiter, op 06 – 5783 5672 of [email protected].


Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Digital Marketeer, Kabelshop.nl

123inkt.nl, Almere, Flevoland
1 week geleden
Jij laat onze succesvolle webshop Kabelshop.nl verder groeien.Kabelshop.nl is op zoek naar een enthousiaste, analytisch Digital Marketeer die Kabelshop.nl neerzet als een sterke e-commerce speler. Weet jij welke kanalen je in moet zetten om alles uit onze campagnes te halen? Dan is dit jouw functie! Wat ga je bij ons doen?Als Digital Marketeer bij Kabelshop.nl ben je verantwoordelijk voor het...
123inkt.nl

Administratief Medewerker Supply Chain

Royal A-ware, Almere, Flevoland
2 weken geleden
Ben jij een gedreven en secuur persoon met een passie voor administratieve processen? Heb je ervaring in administratieve taken en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een Administratief Medewerker Supply Chain voor onze divisie Borrelgemak, waar we een breed assortiment aan...
Royal A-ware

Administratief medewerker Oké op School | 24-28 uur

Triade Vitree | Lelystad, Almere, Flevoland
€ 2.766 - € 3.861 per maand
3 weken geleden
Oké op School is op zoek naar een betrokken, flexibele en servicegerichte collega. Nieuwsgierig? Lees snel verder! Waar ga je werken? Je werkt in een prettig team met enthousiaste en bevlogen medewerkers bij Oké op School, onderdeel van Triade Vitree. Oké op School biedt preventieve ondersteuning in de kinderopvang, het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs in de vorm van...
Triade Vitree | Lelystad